erekcjato badziewie 210
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato badziewie 210
-tak
mam chuja
powaz...
-inni tez maja
i co z tego
-co mnie obchodza inni
niech sobie maja
-nie tylko sperma
ale i chuj ci zzera mozg
-przeciez to jest nieskonczone
zdanie
mowie tylko
ze mam chuja
w dupie
mam chuja
powaz...
-inni tez maja
i co z tego
-co mnie obchodza inni
niech sobie maja
-nie tylko sperma
ale i chuj ci zzera mozg
-przeciez to jest nieskonczone
zdanie
mowie tylko
ze mam chuja
w dupie
dajcie zyc grabarzom
Dawno, bardzo dawno nie zdarzyło mi się śmiać siedząc przy tej maszynerii. Tak szczerze i bez mozliwości powstrzymania się. ÂŚmieję się również i przy drugim czytaniu.
Głupie to erekcjato jak nie wiem co, ale jak dla mnie spełniło soją rolę - zaskoczyło. Zaskoczyło aż do śmiechu.
[ Dodano: 2007-10-29, 21:58 ]
Aha, przez ten śmiech zapomnialam dodać, że awersacja jest chyba kontynuacją.
Głupie to erekcjato jak nie wiem co, ale jak dla mnie spełniło soją rolę - zaskoczyło. Zaskoczyło aż do śmiechu.
[ Dodano: 2007-10-29, 21:58 ]
Aha, przez ten śmiech zapomnialam dodać, że awersacja jest chyba kontynuacją.
W jednym tylko przypadku będzie to erekcjato - jeśli dupę z awersacji przeczytamy w znaczeniu przenośnym. 'Mieć w dupie = mieć gdzieś, nie przejmować się, nie zwracać uwagi, olewać'. To raczej u mężczyzny mało prawdopodobne.
Jeżeli zaś czytać awersację doslownie, to jest kontynuacją wg mnie. Bo dupa, niezależnie czyja i jakby się ten ktoś nie obracał - zawsze będzie z tyłu.
Jeżeli zaś czytać awersację doslownie, to jest kontynuacją wg mnie. Bo dupa, niezależnie czyja i jakby się ten ktoś nie obracał - zawsze będzie z tyłu.
- cieniu1969
- Kontakt: