Koan z wietnamskiego baru w Warszawie
Moderator: Margot
-
willy_the_lost
- Kontakt:
Koan z wietnamskiego baru w Warszawie
- Poleciamy kurciaka w siosie sodko-kwa¶nym – sprzedawczyni, Azjatka.
- Kwa¶nym... nie... - przyjezdny, za którym stoi starsza kobieta, najpewniej jego matka.
- Mozie kurciak w pieciu ¶makach?
- Niech bêdzie... ale tylko w jednym.
- Ju¶ podaje.
- Kwa¶nym... nie... - przyjezdny, za którym stoi starsza kobieta, najpewniej jego matka.
- Mozie kurciak w pieciu ¶makach?
- Niech bêdzie... ale tylko w jednym.
- Ju¶ podaje.
brzmi jak nastepny odcinek skeczu "naś klient naś pan"
ps. bardzo znielubilam to miasto, ostatnim razem miałam takie przejscia;
kupuję bilet w kiosku:
- dzien dobry , poprosze bilet studencki
(oburzona baba, tonem kobity z "Misia" która w barze mlecznym powiedziala "prosszę") - nie ma studenckich są tylko ulgowe .
- nie wiedzialam , w krakowie sa ulgowe studenckie i ustawowe . to poprosze ulgowy.
- a co mnie to obchodzi. proszę
potem sie meczylam z 10 minut z kasownikiem bo w wawce jak nigdzie wciagaja i wypluwaja bilety , kilkoro ludzi kolo mnie w bardzo roznym wieku chichrało sie do siebie , nikt nie pomogl, co za wiocha
ps. bardzo znielubilam to miasto, ostatnim razem miałam takie przejscia;
kupuję bilet w kiosku:
- dzien dobry , poprosze bilet studencki
(oburzona baba, tonem kobity z "Misia" która w barze mlecznym powiedziala "prosszę") - nie ma studenckich są tylko ulgowe .
- nie wiedzialam , w krakowie sa ulgowe studenckie i ustawowe . to poprosze ulgowy.
- a co mnie to obchodzi. proszę
potem sie meczylam z 10 minut z kasownikiem bo w wawce jak nigdzie wciagaja i wypluwaja bilety , kilkoro ludzi kolo mnie w bardzo roznym wieku chichrało sie do siebie , nikt nie pomogl, co za wiocha
- haiel selassie
- Kontakt:
-
willy_the_lost
- Kontakt:
-
cebreiro
-
willy_the_lost
- Kontakt: