Pytania, komentarze dotyczace Projekty-Plebiscyt na logo_1
Moderatorzy: Boob, Wojciech Graca, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
to tak
weż lupę , albo okulary babci
i spojrzyj w numerek :P)
1
tam są dwa
ale
wywaliłabym tego z oka, bo od przesytu , to mozna umrzeć, za to dołozyła drudgego, w lewo, poza linię 'piórka' , nie wiem, czy odrobinę nie zmieniłabym kształtu tego piorko-penisa, bo niby dlaczego on jest taki pochylony? wiem, ze wtedy idealnie brodą pasuje się w 'jajka;' , czy jakos tak, bo tutaj nie widze, a ten obrazek ostatni oczki, jest jakoś inaczej namalowany
weż lupę , albo okulary babci
i spojrzyj w numerek :P)
1
tam są dwa
ale
wywaliłabym tego z oka, bo od przesytu , to mozna umrzeć, za to dołozyła drudgego, w lewo, poza linię 'piórka' , nie wiem, czy odrobinę nie zmieniłabym kształtu tego piorko-penisa, bo niby dlaczego on jest taki pochylony? wiem, ze wtedy idealnie brodą pasuje się w 'jajka;' , czy jakos tak, bo tutaj nie widze, a ten obrazek ostatni oczki, jest jakoś inaczej namalowany
jestem za .oczek pisze:osobiście uważam, ze chyba przedstawione wyżej logo i te z nr. 6 są najbardziej uniwersalne, i najbardziej dwuznaczne, jak rozmawiałem z ludźmi ode mnie to cześć marudziła, żeby tak dosłownie nie przedstawiać tego fallusa, bo to sie trochę robi, może nie tyle niesmaczne, co nie eleganckie. jeśli chodzi o wszystkie prace wrzucone przez mnie na forum, to ja nie widzę problemów, żeby je wszystkie Wam udostępnić, a jak ktoś życzy sobie jakieś specjalne przeróbki, na awatar,albo jakieś inne kształty to może sie ze mną dogadać a ja w wolnym czasie popracuje nad tym. Nie wiem, przynajmniej jest takie moje zdanie, z chęcią wysłucham Waszego.
![]()
Odwrocony gradient i wcięcie w piórze.
hmm, chyba lubię zielony, generalnie
ale najprędzej na ławkach w łazienkach :P)
zresztą nie o to idzie
jesli to logo ma prowadzic do skojarzeń, nie tylko z piórkiem , ale także narzędziem męskim sprawczym, czyli członkiem , to nie wyobrażam sobie, zeby coś było tam zielonego, bo wtedy robi się jakas groteska, to co jest wyzej, czyli ten siniec wcale mi się nie podoba , byc moze jak oczek wklei nowe propozycje, to zmienię zdanie, na razie zieleni nie widzę wcale, nie w tym logo,
oczek czy mógłbyś popróbować z tymi plemniczkami?, wywalić tego z oka i dołożyć drugiego który wystawałby poza krawędz piórko-penisa i tworzył literę T ?
jesli mozna chciałabym zobaczyć dwie wersje tych plemniczkow, jedne połaczone brzuszkami, a drugie ogonkami
bardzo proszę
wydaje mi się że najpierw trzeba ustalić kształ, konstrukcje tego logo, zdecydować jak ona ma wyglądac ostatecznie, większością ustalić , a potem dopiero zabawiać się kolorami
kolory pasują do czegoś, a nie odwrotnie, czyli najpierw musi być to coś
[ Dodano: 2007-12-08, 17:14 ]
moznaby również umieścic zarys tego logo oczka na tle tych słoneczników, które są , rozmywając kształty pestek
ale najprędzej na ławkach w łazienkach :P)
zresztą nie o to idzie
jesli to logo ma prowadzic do skojarzeń, nie tylko z piórkiem , ale także narzędziem męskim sprawczym, czyli członkiem , to nie wyobrażam sobie, zeby coś było tam zielonego, bo wtedy robi się jakas groteska, to co jest wyzej, czyli ten siniec wcale mi się nie podoba , byc moze jak oczek wklei nowe propozycje, to zmienię zdanie, na razie zieleni nie widzę wcale, nie w tym logo,
oczek czy mógłbyś popróbować z tymi plemniczkami?, wywalić tego z oka i dołożyć drugiego który wystawałby poza krawędz piórko-penisa i tworzył literę T ?
jesli mozna chciałabym zobaczyć dwie wersje tych plemniczkow, jedne połaczone brzuszkami, a drugie ogonkami
bardzo proszę
wydaje mi się że najpierw trzeba ustalić kształ, konstrukcje tego logo, zdecydować jak ona ma wyglądac ostatecznie, większością ustalić , a potem dopiero zabawiać się kolorami
kolory pasują do czegoś, a nie odwrotnie, czyli najpierw musi być to coś
[ Dodano: 2007-12-08, 17:14 ]
moznaby również umieścic zarys tego logo oczka na tle tych słoneczników, które są , rozmywając kształty pestek
oczek, hmm, te plemniki są odrobinę za duże
i powinny być na wysokości tego wciecia, jakby jego przedlużeniem
tak ja je widzę :)
[ Dodano: 2007-12-09, 19:34 ]
moznaby jeszcze lewą stronę piorka na samej górze zwięzić do tej grubości, co prawą stronę piora i wtedy zamiast ząbka wstawić plemniczka, który podkreslałby głowkę
ptaszka
ta lewa linia powinna być tak zakończona, jak ta prawa na dole od pióra, wtedy na końcu mozna ją lekko wyfalować
linia od wysokości plemniczków powinna być lekko zwężana, aż się zrówna z tą linia z wycięciem i wtedy z tego ząbka na gorze, lub zadzioru będzie można zrobic malutkiego plemniczka, tak aby przypominał jeszcze pióro
tym co zapomną załozyć okularów:P)
viewtopic.php?p=44120#44120
i powinny być na wysokości tego wciecia, jakby jego przedlużeniem
tak ja je widzę :)
[ Dodano: 2007-12-09, 19:34 ]
moznaby jeszcze lewą stronę piorka na samej górze zwięzić do tej grubości, co prawą stronę piora i wtedy zamiast ząbka wstawić plemniczka, który podkreslałby głowkę
ptaszka
ta lewa linia powinna być tak zakończona, jak ta prawa na dole od pióra, wtedy na końcu mozna ją lekko wyfalować
linia od wysokości plemniczków powinna być lekko zwężana, aż się zrówna z tą linia z wycięciem i wtedy z tego ząbka na gorze, lub zadzioru będzie można zrobic malutkiego plemniczka, tak aby przypominał jeszcze pióro
tym co zapomną załozyć okularów:P)
viewtopic.php?p=44120#44120