''jak napisać książkę na co nalezy zwracac uwage''-pyta fobi

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

elutka

Post autor: elutka »

Wiesz co Ann, jakos nigdy nie traktuje poważnie powodu: dla siebie samej/samego. Ale to moze ja jestem zwyczajnie niepoważna :)
ann13

Post autor: ann13 »

ela, sprzedaż , warość dodana w postaci vatu, przelew na konto us i podatek dochodowy oraz to, co co zostanie na kafelki w letnim basenie, to jeden z gorszych powodów, dla których książki piszą się same
cebreiro

Post autor: cebreiro »

ja Ci mogę okładkę zaprojektować
Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

tak myslalem, ze sie niczego tutaj nie dowiem
wszystkie komenatrz sa nie na temat bo nie pytam sie o czym napisac kasiazke tylko jak
dajcie zyc grabarzom
Wojciech Graca

Post autor: Wojciech Graca »

Powinieneś napisać ją tak, że jak np. otworze ją na stronie tej , tej i tamtej, to żeby było na czym zawieśić oko, tak zawiesić, żeby drugie od razu biegło na początek i czym prędzej wchłonęło tekst dzielący je od oka nr.1 które pozostaje w zawieszeniu, a następnie żeby razem podążyły do zamku Oz po żółtej drodze.
Powinieneś napisać ją tak, żeby każde zdanie było inne, żeby mózg nie zniechęcił się i nie rozpoczął procesów antycypacyjnych - mózgi szybko rozpoznają znajome rzeczy w otoczeniu.

Chcesz jeszcze?

viewtopic.php?t=7394
ODPOWIEDZ