Erekcjato pod wpływem...
Erekcjato pod wpływem...
Usiedli przy stole zupełnie nie okrągłym
Spojrzeli na mapę nieludzkiego ciała
Niebieskiego tylko z nazwy
Czarne wojska zaatakują z lewej
Zniszczą kawalerie jeszcze nie powietrzną
Zdobędą twierdzę że tak będzie historia uczy
Przegonią wodza naczelnego kłamliwej gazety
Biskup i francuska pomoc nie nadejdzie
Czerwone wojska zaatakują z prawej
Masy piechoty wykrwawią
Zdobywając przewagę w centrum badań strategicznych
Siedemdziesiąt cztery ruchy słońca na widnokręgu
Gdy usłyszą pas odchudzający
Rusek i tak wygra w tej wojnie
Kramnika i Topolewa
Spojrzeli na mapę nieludzkiego ciała
Niebieskiego tylko z nazwy
Czarne wojska zaatakują z lewej
Zniszczą kawalerie jeszcze nie powietrzną
Zdobędą twierdzę że tak będzie historia uczy
Przegonią wodza naczelnego kłamliwej gazety
Biskup i francuska pomoc nie nadejdzie
Czerwone wojska zaatakują z prawej
Masy piechoty wykrwawią
Zdobywając przewagę w centrum badań strategicznych
Siedemdziesiąt cztery ruchy słońca na widnokręgu
Gdy usłyszą pas odchudzający
Rusek i tak wygra w tej wojnie
Kramnika i Topolewa
sytuacja wygląda tak
1)mecz o mistrzostwo swiata sie dzis zaczął w szachach
zajebista partia
gambit hetmański
wariant kataloński
to było piekne
2) moje kolejne ere będa równie cienkie bo tera bede sledził własnie to co powyżej głównie
3) starałem sie podrobic twoje metafory ze srednim skutkiem, ale niewatpliwie fajnie sie ich szuka w głowie :)
4) wbrew pozorom jest to ere, bo korzystałem z angielskiej terminologii szachowej
np: goniec - bishop(biskup)
4)cmokkk!!! spadam na jakiś czas
1)mecz o mistrzostwo swiata sie dzis zaczął w szachach
zajebista partia
gambit hetmański
wariant kataloński
to było piekne
2) moje kolejne ere będa równie cienkie bo tera bede sledził własnie to co powyżej głównie
3) starałem sie podrobic twoje metafory ze srednim skutkiem, ale niewatpliwie fajnie sie ich szuka w głowie :)
4) wbrew pozorom jest to ere, bo korzystałem z angielskiej terminologii szachowej
np: goniec - bishop(biskup)
4)cmokkk!!! spadam na jakiś czas
hahha, miałam na koncu jezyka
ten zupełnie nieokragły:), ale się powstrzymałam ostatkiem, i powiedziałam
prr szalona, gdzie pedzisz na oslep;)
mam tylko nadzieje, nie będąc przy , bo się w spirale zaopatrzyłam
, ze wrócisz na jakas młóckę , bo sianokosy przeciez za pasem, a kogo jak kogo, ale Ciebie przy ognisku z kiełbaską zabraknac nie moze
flaszkę perfum ja stawiam:)
no cmokkkkkkk;) wariacie
[ Dodano: 2006-09-23, 21:39 ]
marcinku, ponieważ nadal ja nie kumam;) jakbym mogła, ale nie powinna, to ci jeden dałam
hahha, z kumoterstwa:)
ten zupełnie nieokragły:), ale się powstrzymałam ostatkiem, i powiedziałam
prr szalona, gdzie pedzisz na oslep;)
mam tylko nadzieje, nie będąc przy , bo się w spirale zaopatrzyłam

flaszkę perfum ja stawiam:)
no cmokkkkkkk;) wariacie
[ Dodano: 2006-09-23, 21:39 ]
marcinku, ponieważ nadal ja nie kumam;) jakbym mogła, ale nie powinna, to ci jeden dałam
hahha, z kumoterstwa:)
fabiak, haha, a ja coś mam przypływ:) zupełnie nieoczekiwany
tylko nie wiem gdzie mam dopisać i co, bo nie zrozumiałam, jesli moge prosić , to wytłumacz mi pomalutku, na temat kobiet, dziewczyn? ( mmmmmm, moj ulubiony, jesliby do nich jakiegoś chłopaka dołaczyć z czipendeilsów)
teraz muszę wyjsc pokręcić realnie tyłkiem na oddziale zakaznym :), serio, ale potem jesli mnie jakiś żółty wirus nie dopadnie mogę spróbować :)
tylko nie wiem gdzie mam dopisać i co, bo nie zrozumiałam, jesli moge prosić , to wytłumacz mi pomalutku, na temat kobiet, dziewczyn? ( mmmmmm, moj ulubiony, jesliby do nich jakiegoś chłopaka dołaczyć z czipendeilsów)
teraz muszę wyjsc pokręcić realnie tyłkiem na oddziale zakaznym :), serio, ale potem jesli mnie jakiś żółty wirus nie dopadnie mogę spróbować :)
fobiak, to nie mnie :), ja jestem dokumentnie przebadana i wszystko jest gites majonez
widziałam , ze sonia ponadrabiała, a NIKT, tak nie umie porymować jak ona, więc jesli nie dosięgne, to sobie akurat te chwileczkę zapomnienia podaruje
nie potrafie tak:), próbowałam nawet , ale zawsze mi jakieś masło zbyt maslane wyjdzie niedopasowane i odstajace bokiem
widziałam , ze sonia ponadrabiała, a NIKT, tak nie umie porymować jak ona, więc jesli nie dosięgne, to sobie akurat te chwileczkę zapomnienia podaruje
nie potrafie tak:), próbowałam nawet , ale zawsze mi jakieś masło zbyt maslane wyjdzie niedopasowane i odstajace bokiem