Erekcjato ciszy

szlifiernia erekcjato lub dzial ostateczny dla rebusoto, tnje, pow, kawalato, w celu dokonania poprawki nalezy zwrocic sie do moderatora

Moderator: nuel

robert kobryń

Erekcjato ciszy

Post autor: robert kobryń »

Cisza cisza
Głosy są liczone
Jurorzy coś tam myślą
Napięcie
Ooo !!!
Jest !!!
Wygrała

Miss Czech
lila
Kontakt:

Post autor: lila »

:lol:
kawa
Kontakt:

Post autor: kawa »

ano
Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

marciku juz powinienes wiedziec, ze to nie jest erekcjato
chociaz ja sie dowiedzialem po napisaniu 81go co to jest erekcjato
ann13

Post autor: ann13 »

ja juz zgłupiałam i znam wszystkie na pamięc, raz mi sie hurtem podobaja i na raz, potem znowu zadne, więc się oderwe

marcinku, czy ona zaspokaja Twoje poczucie estetyki?
robert kobryń

najlepsza była z Jamajki
ann13

znaczy miała posladki jak włoskie orzechy?
olga

Post autor: olga »

8-) ann, najpierw nalezy spytac, gdzie u Marcina ta estetyka najbardziej sie umiejscawia.
ann13

hahha olga, no moznaby posunac sie nawet dalej, i zapytać jak na nią reaguje;)
tylko ja nie wiem, czy ta odpowiedz by jakaś odkrywająca ameryke była, bo domniemuje ze standardowo
najpierw prosi do stolika :mrgreen:
robert kobryń

chętnie bym odwiedził tą z Jamajki
spędząl bym czas w ogródku
pielegnując roślinki
ann13

marcinku, to może złóż jej oferte, ale tylko pod warunkiem, ze hamak bawełniany upierze na czas sjesty odpowiedni, tak pomiedzy czterolistna koniczynka i jej podlewaniem, a granatem od pługa oderwanym
bo mago się na budapren przykleiło;)
robert kobryń

nie chwaląc się
byłem już tam
ann13

ech, a tak poza to ja widze, ze Ty za ciemnolicymi przepadasz pasjonatą wedlowska, a ja w standardzie blondi jednak najlepiej sie czuje

zwłaszcza tej gupiej :mrgreen: , idealnie mi do zawijania włosów na palec pasuje
przed panem policjantem:), jak przekrocze 200 na godzinę wchodząc w prostą i nie łapiac gumy truskawkowej :mrgreen:

[ Dodano: 2006-09-30, 22:35 ]
chyba chwaląc chwalipieto
ja tez byłam, tylko co z tego?
robert kobryń

juz chyba powinnąs wiedziec że nie uroda a osobowośc sie liczy oraz intelekt i dusza w pierwszej kolejności
olga

Post autor: olga »

8-) jeszcze koniecznie trzepot rzes i lamanie paluszkow.
skutecznosc gwarantowana.
ann13

olga, hahha, ja nadmiernie długo eksponuje swoją torebkę przepasną , bo tam jest wszystko wiec nic nie mogę znalezc na zamówienie, z całą dokumentacja samochodowa włącznie, w zwiazku z tym łamanie nawet kołem odpada;), no ale potrzepotac to nawet bardziej trzeba niz mozna :mrgreen: , hah, ale spojrzenie spaniela staram się wyeliminowac z tej gry wst epnej
pełne szkło

Post autor: pełne szkło »

Hmmm...no dobrze :| a gdzie tutaj erekcjato? Brak mi zaskoczenia..hmm...a biorąc pod uwagę przedostatni wers utworu, to tak na dobrą sprawę mogłabym się spodziewać nawet najlepszej suki...na psiej wystawie. W każdym bądź razie - to nie jest erekcjato.

pozdr.
ODPOWIEDZ