erekcjato wnikające

ann13

erekcjato wnikające

Post autor: ann13 »

od czasu przeszłego do przyszłego
stukał ją delikatnie w muszelkę
patrząc czy nie wypadnie z niej perełka
w sam raz dobrana pod korale z jarzebiny
które nosiła pomiędzy nagimi piersiami

nie chciał naruszać twardej skorupki
ale strasznie go korciło
żeby posłuchać jak tam jej w duszy gra
oprócz janka muzykanta w stereo
i zobaczyć co lub kto w sercu okrakiem siedzi
po ostatniej udanej plastycznej operacji
którą miała wtedy kiedy jeszcze była otwarta

ona bardzo się wzbraniała i obnażyć nic nie chciała
urudniając dostep kłody pod nogi nawet rzucała
ale ze zmiennną była naturalnie
to uległa w końcu będąc kobieta
i swoje wnętrze podała mu jak na dłoni

się porzygała
pełne szkło

Post autor: pełne szkło »

bumbum :|

halo, lećmy :|

ann13 ...zanim się odezwałam przeczytałam Twój utwór jakieś 10 razy i tak sobie myślę..marnujesz naprawde niezłe wersy na (w gruncie rzeczy) głupie erekcjato :|

Masz dużo do powiedzenia, ale próbujesz wszystko przekazać w nadmiernej ilości słów, w tłumie zaimków, przyimków i pomiędzy nagle, niepotrzebnie pojawiającymi się rymami.

Pierwsze dwie zwrotki (pomijając kulejące technikalia i skupiając się wyłącznie na treści) są naprawde niezłe (jak dla mnie). Intrygują, wprowadzają delikatny element ciekawej fantazji i sprawiają, że ma się ochotę poznać zakończenie tej 'baśni'. Trzecia strofa natomiast to denko :| Jej dwa pierwsze wersy, nie wiedzieć po co i dlaczego, nagle się rymują, a reszta sprawia wrażenie jakbyś zupełnie nie miała pojęcia w jaki sposób doprowadzić do znanego ci końca ..więc niestety już tak poszło...na odczepnego..po łebkach...byle dobrnąć do 'usg' :|

Do szarej torebki po krówkach (wprowadzając drobne zmiany) chowam sobie:

od czasu przeszłego do przyszłego
stukał delikatnie w muszelkę
patrząc czy nie wypadnie z niej perełka

strasznie go korciło
by zobaczyć kto lub co na sercu okrakiem siedzi

pozdr.
ann13

hah, santa, no tak to jest ze mną, ze ja lubię mieszanki wybuchowe i czesto nawet robię to z premedytacją

nic od poczatku do końca nie moze być doskonałe, nawet jakby temu czemuś daleko było pekaesem podmiejskim do ideału, więc zajmuje mnie robienie kogla mogla z obowiązkową domieszką kiczu , bo nic tak MI dobrze nie smakuje jak kaszanka po ostrygach:)
pełne szkło

yyy...wiesia? :P
ann13

hahhah, yhyyyyyyyyyyyy;) zdziwiona?
poprawiłam santa te operację, ale wyszło mi w podsumowaniu, że gorzej wypadło, pomimo iż pacjentka zyje

no ale jakby jej zastawkę urwało, no :mrgreen:

[ Dodano: 2006-10-01, 17:02 ]
bosz, co ja z tym santaną mam, no;)
chyba mi uderzył, w zwój prawy lewym sierpowym :mrgreen:
pełne szkło

Echhh Ty wieśko....kamuflaro ;)
ann13

santa, no ja pojęcia nie miałam, ze tak się rozpisze, kiedyś gdy sobie tego drugiego nicka brałam jak swój;), żebym przewidziała, to z wdziekiem i gracją wolałabym na wiesi pokręcic biodrem przy sianokosach, ale tak, to juz złota klamka zapadła:)
olga

Post autor: olga »

8-) toscie sie dogadaly.
ja tylko powiem, ze coraz lepiej mi sie czyta teksty panny-anny.
lenaar

Post autor: lenaar »

ann, santa juz zwrocila uwage na 'perelki' w tekscie, fajne sa, tekst ogolnie niezly, choc rowniez zgadzam sie ze ostatnia strofa slabsza - i zakonczenie, kolejne 'medyczne', dosc slabe wydaje mi sie albo 'poszlam podobnym kanalem myslowym' bo przewidzialam sens proponowanego przez ciebie zakonczenia
ann13

haha, no to pozmieniałam dziewczeta, to usg, faktycznie jest zbyt piękne, aby prawdziwe byc mogło :mrgreen:
ODPOWIEDZ