Konkurs Erekcjato 2008
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Konkurs Erekcjato 2008
IV-ty miedzynarodowy konkurs erekcjato odbedzie sie w dniach od 01.07.2008-31.07.2008 do godziny 23.00.
Konkurs odbywa sie na forum "Konkurs".
Nagrody, odpowiadajace wartosci PLN na dzien 31.07.08, zostana przelane na wskazane konto po podaniu danych po zakonczeniu konkursu:
I miejsce 300 euro;
II miejsce 150 euro;
III miejsce 75 euro.
W konkursie moga brac udzialy utwory nie publikowane wczesniej, ilosc utworow jest nieograniczona.
Glosowanie komisji na koniec konkursu odbedzie sie w ten sposob, ze kazdy z czlonkow komisji wpisze swoich zwyciezcow w okno wyznaczone specjalnie do tego celu w dniu 31.07.08 w czasie od 23.00-23.01, glosy oddane przed lub po wyznaczonym czasie nie beda brane pod uwage. Okno do tego celu otworzy moderator lila 30.07.08 o godzinie 23.00 i zamknie je o godzinie 23.01.
Wszyscy pozostali moga brac udzial w glosowaniu oddajac jeden glos przez caly okres trwania konkursu do 31.07.2008 do godziny 23.00, glosujacy nie moga glosowac na swoje utwory, pierwsze trzy utwory, ktore zwycieza w glosowaniu uczestnikow poza komisyjnym beda braly udzial w koncowym glosowaniu i beda liczone tak samo jak glosy oddane przez tylko jednego czlonka komisji, tylko jeden taki sam IP moze brac udzial w glosowaniu.
Zalogowani uzytkownicy moga glosowac na kazde erekcjato opublikowane w dziale Konkurs tylko jeden raz, glosowanie nie jest obowiazkowe
Pod kazdym utworem na waskiej listwie jest miejsce do glosowania, tam oddajemy glosy, przyznajac punkty (w skali od 1-10) wyniki sa widoczne po oddaniu glosow przez conajmniej czterech glosujacych.
Jury glosuje w ten sposob, ze wybiera trzy najlepsze erekcjato indywidualnie przyznajac im punkty:
erekcjato najlepsze 3 punkty;
erekcjato na drugim miejscu 2 punkty;
erekcjato na trzecim miejscu 1 punkt.
Sklad jury :
lila
Boob
Wojciech Graca
anty-czka
ann13
cebreiro
elutka
Gacek
józio
z tłumu
stachu
fobiak
Czlonkowie jury moga brac udzial w konkursie bez prawa glosowania na swoje utwory.
Konkurs odbywa sie na forum "Konkurs".
Nagrody, odpowiadajace wartosci PLN na dzien 31.07.08, zostana przelane na wskazane konto po podaniu danych po zakonczeniu konkursu:
I miejsce 300 euro;
II miejsce 150 euro;
III miejsce 75 euro.
W konkursie moga brac udzialy utwory nie publikowane wczesniej, ilosc utworow jest nieograniczona.
Glosowanie komisji na koniec konkursu odbedzie sie w ten sposob, ze kazdy z czlonkow komisji wpisze swoich zwyciezcow w okno wyznaczone specjalnie do tego celu w dniu 31.07.08 w czasie od 23.00-23.01, glosy oddane przed lub po wyznaczonym czasie nie beda brane pod uwage. Okno do tego celu otworzy moderator lila 30.07.08 o godzinie 23.00 i zamknie je o godzinie 23.01.
Wszyscy pozostali moga brac udzial w glosowaniu oddajac jeden glos przez caly okres trwania konkursu do 31.07.2008 do godziny 23.00, glosujacy nie moga glosowac na swoje utwory, pierwsze trzy utwory, ktore zwycieza w glosowaniu uczestnikow poza komisyjnym beda braly udzial w koncowym glosowaniu i beda liczone tak samo jak glosy oddane przez tylko jednego czlonka komisji, tylko jeden taki sam IP moze brac udzial w glosowaniu.
Zalogowani uzytkownicy moga glosowac na kazde erekcjato opublikowane w dziale Konkurs tylko jeden raz, glosowanie nie jest obowiazkowe
Pod kazdym utworem na waskiej listwie jest miejsce do glosowania, tam oddajemy glosy, przyznajac punkty (w skali od 1-10) wyniki sa widoczne po oddaniu glosow przez conajmniej czterech glosujacych.
Jury glosuje w ten sposob, ze wybiera trzy najlepsze erekcjato indywidualnie przyznajac im punkty:
Sklad jury :
lila
Boob
Wojciech Graca
anty-czka
ann13
cebreiro
elutka
Gacek
józio
z tłumu
stachu
fobiak
Czlonkowie jury moga brac udzial w konkursie bez prawa glosowania na swoje utwory.
dajcie zyc grabarzom
Po cholerę ten konkurs, skoro dziś już wiadomo, kto ma szansę go wygrać lub kto go wygra. Wystarczy spojrzeć choćby na sam skład "jury" - klub wzajemnej adoracji.
Jestem tu stałym bywalcem od lat, dlatego apeluję do wszystkich nowo-przybyłych - dajcie sobie spokój z konkursem, idzcie lepiej na piwo.
Jestem tu stałym bywalcem od lat, dlatego apeluję do wszystkich nowo-przybyłych - dajcie sobie spokój z konkursem, idzcie lepiej na piwo.
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
- Kontakt:
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
- Kontakt:
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
fobiak:)
Mowię bardzo poważnie:
!. Po pierwsze - nie nadaję się na jurora, ponieważ nie znam się na prawdiwym erekcjato.
2. Po drugie - mam przepustkę przebywania w necie tylko do 22:00 i po tej godzinie komputery mi odpoczywają.
3. Po trzecie - minuta na głosowanie, to stanowczo za mało ( z taką dokładnością a nawet z dwuminutową chodzą mi zegarki, a więc na głosowanie przypada "0" czasu, lub "-1" minuta
4. Po czwarte - koniecznie proszę wstawić Roksanę K. w moje miejsce jako jurora.
To chyba jedyna obiektywna i kompetentna osoba na tym portalu.
Dzięki
Mowię bardzo poważnie:
!. Po pierwsze - nie nadaję się na jurora, ponieważ nie znam się na prawdiwym erekcjato.
2. Po drugie - mam przepustkę przebywania w necie tylko do 22:00 i po tej godzinie komputery mi odpoczywają.
3. Po trzecie - minuta na głosowanie, to stanowczo za mało ( z taką dokładnością a nawet z dwuminutową chodzą mi zegarki, a więc na głosowanie przypada "0" czasu, lub "-1" minuta
4. Po czwarte - koniecznie proszę wstawić Roksanę K. w moje miejsce jako jurora.
To chyba jedyna obiektywna i kompetentna osoba na tym portalu.
Dzięki
"Po cholerę ten konkurs, skoro dziś już wiadomo, kto ma szansę go wygrać lub kto go wygra. Wystarczy spojrzeć choćby na sam skład "jury" - klub wzajemnej adoracji.
Jestem tu stałym bywalcem od lat, dlatego apeluję do wszystkich nowo-przybyłych - dajcie sobie spokój z konkursem, idzcie lepiej na piwo".
Jestem tu stałym bywalcem od lat, dlatego apeluję do wszystkich nowo-przybyłych - dajcie sobie spokój z konkursem, idzcie lepiej na piwo".
- Boob
- Been thanked: 2 times
- Kontakt:
Konkurs ...
To raczej moja osoba w składzie jury to jakieś nieporozumienie.
Może jury powinno być "neutralne" a jej członkowie nie będą brali udziału w konkursie.
Może jury powinno być "neutralne" a jej członkowie nie będą brali udziału w konkursie.
a tergo.
O-O! I masz! Dopiero zauważyłam.
W związku z czym:
Dziękuję za polożone we mnie zaufanie. Obiecuję sumiennie wypełniać swoje obowiązki. Postaram się nie zawieźć ...tfu, tzn. nie zawieść!
Gdybym jednak w tym czasie zwiozła swój szanowny tyłek na letnią kanikułę, to liczę na zrozumienie.
Orędowniczką jednakże będę, przyrzekam solennie
ale tylko tutaj, bo nigdzie nie bywam.
[ Dodano: 2008-06-04, 00:55 ]
Ale gdyby się zdarzylo tak, że tylko ptakom i wiatrowi mogła wystawiać punkty, to swój głos jurorowy przekazuję na rzecz pani Roksany.
[ Dodano: 2008-06-04, 00:56 ]
będę mogła*
W związku z czym:
Dziękuję za polożone we mnie zaufanie. Obiecuję sumiennie wypełniać swoje obowiązki. Postaram się nie zawieźć ...tfu, tzn. nie zawieść!
Gdybym jednak w tym czasie zwiozła swój szanowny tyłek na letnią kanikułę, to liczę na zrozumienie.
Orędowniczką jednakże będę, przyrzekam solennie
ale tylko tutaj, bo nigdzie nie bywam.

[ Dodano: 2008-06-04, 00:55 ]
Ale gdyby się zdarzylo tak, że tylko ptakom i wiatrowi mogła wystawiać punkty, to swój głos jurorowy przekazuję na rzecz pani Roksany.
[ Dodano: 2008-06-04, 00:56 ]
będę mogła*
Prawo i Sprawiedliwość
Ech życie.
Piszcie tedy moi drodzy erekcjato zgodnie z waszym natchnieniem, sumieniem i prawem i bądźcie dobrej myśli. Mój osąd będzie sprawiedliwy i słuszny.
Z poważaniem,
roxy mjuzik
Piszcie tedy moi drodzy erekcjato zgodnie z waszym natchnieniem, sumieniem i prawem i bądźcie dobrej myśli. Mój osąd będzie sprawiedliwy i słuszny.
Z poważaniem,
roxy mjuzik
gacuś, w tym kontekście bardziej odpowiedni byłby okres ;)
[ Dodano: 2008-06-06, 21:11 ]
antyczka no to masz
spotkaliśmy się przypadkiem
kiedy leciałam do przychodni z anginą
moja noga wpadła w dziurę
a ty pomogłeś wsadzić mi obcasa do ucha
chociaż nie mogłam znieść uśpionych sprężyn
długo nie słyszałam
jak mówiłeś
chodźmy już do łożka
potem nagle wylała się na mnie woda z prysznica
zdjęłam gimnastyczne majtki
i odklejając gumę orbit spod wypastowanego na błysk stołu
załozyłam żółte trampki
i zaczełam z tobą trenować
prawy sierpowy
a teraz w ramach treningu prosze o poprawienie ostatniego wersu, bo wydaje się być lekutko urwany
[ Dodano: 2008-06-06, 21:11 ]
antyczka no to masz
spotkaliśmy się przypadkiem
kiedy leciałam do przychodni z anginą
moja noga wpadła w dziurę
a ty pomogłeś wsadzić mi obcasa do ucha
chociaż nie mogłam znieść uśpionych sprężyn
długo nie słyszałam
jak mówiłeś
chodźmy już do łożka
potem nagle wylała się na mnie woda z prysznica
zdjęłam gimnastyczne majtki
i odklejając gumę orbit spod wypastowanego na błysk stołu
załozyłam żółte trampki
i zaczełam z tobą trenować
prawy sierpowy

a teraz w ramach treningu prosze o poprawienie ostatniego wersu, bo wydaje się być lekutko urwany
Gacek pisze:fobiak:)
Dzisiaj o godzinie 14:55 po zalogowaniu się na Beju wkleiłem następujący ( poprawiony o polskie znaki) tekst w dziale : WIADOMOÂŚCI ( ponieważ nie każdy wchodzi na forum, a WIADOMOÂŚCI po wejściu na Beja od razu się rzucają w oczy:
Cytuję:
"IV-ty międzynarodowy konkurs erekcjato odbędzie się w dniach od 01.07.2008-31.07.2008 do godziny 23.00.
Konkurs odbywa się na forum "Konkurs".
Nagrody, odpowiadające wartości PLN na dzień 31.07.08, zostaną przelane na wskazane konto po podaniu danych po zakończeniu konkursu:
I miejsce 300 euro;
II miejsce 150 euro;
III miejsce 75 euro.
W konkursie mogą brać udział utwory nie publikowane wcześniej, ilość utworów jest nieograniczona.
Glosowanie komisji na koniec konkursu odbędzie się w ten sposób, że każdy z członków komisji wpisze swoich zwycięzców w okno wyznaczone specjalnie do tego celu w dniu 31.07.08 w czasie od 23.00-23.01, głosy oddane przed lub po wyznaczonym czasie nie będą brane pod uwagę. Okno do tego celu otworzy moderator lila 30.07.08 o godzinie 23.00 i zamknie je o godzinie 23.01.
Wszyscy pozostali mogą brać udział w głosowaniu oddając jeden głos przez cały okres trwania konkursu do 31.07.2008 do godziny 23.00, głosujący nie mogą głosować na swoje utwory, pierwsze trzy utwory, które zwycięża w głosowaniu uczestników poza komisyjnym będą brały udział w końcowym głosowaniu i będą liczone tak samo jak głosy oddane przez tylko jednego członka komisji, tylko jeden taki sam IP może brać udział w głosowaniu.
Zalogowani użytkownicy mogą głosować na każde erekcjato opublikowane w dziale Konkurs tylko jeden raz, głosowanie nie jest obowiązkowe.
Pod każdym utworem na wąskiej listwie jest miejsce do głosowania, tam oddajemy głosy, przyznając punkty (w skali od 1-10) wyniki są widoczne po oddaniu głosów przez co najmniej czterech głosujących.
Jury glosuje w ten sposób, że wybiera trzy najlepsze erekcjato indywidualnie przyznając im punkty:
Skład jury :
lila
Boob
Wojciech Graca
anty-czka
ann13
cebreiro
elutka
Gacek
józio
z tłumu
stachu
fobiak
Członkowie jury mogą brać udział w konkursie bez prawa głosowania na swoje utwory.
Więcej szczegółów na:
viewtopic.php?p=66254#66254 "
Podałem swój e-mail i podpisałem się : Gacek
Wyświetlił mi się następujący komunikat:
"
Dziękujemy za przesłanie wiadomości> Udostępnimy ją w możliwie najkrótszym czasie"
Czekam, może tym razem zamieszczą:)
![]()
P.S.
Po innych portalach nie chodzę, więc tylko tam zamieściłem.
ech gacuś, przecież tam to akurat ja wkleiłam
http://www.forum.wiersze.bej.pl/viewtopic.php?t=5392
ale może znasz jakieś inne portale, o których nie słyszałam
od czasu kiedy nie myję uszu :P)
- Gacek
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Ania:)
Podaję te stronki, na których kiedyś coś zamieszczałem, a więc proszę wklejać tam informację o Konkursie na Erekcjato 2008
Wierszolandia:
http://wiersze.webd.pl/index.php
Poetyka
http://www.poetyka.pl/index.html
Spojrzenia
http://www.spojrzenia.com/
PoemProject
http://poem.netslave.pl/
Podaję te stronki, na których kiedyś coś zamieszczałem, a więc proszę wklejać tam informację o Konkursie na Erekcjato 2008
Wierszolandia:
http://wiersze.webd.pl/index.php
Poetyka
http://www.poetyka.pl/index.html
Spojrzenia
http://www.spojrzenia.com/
PoemProject
http://poem.netslave.pl/