erekcjato z chłopem w tle
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
erekcjato z chłopem w tle
O dwunastej w nocy żona mi szepnęła:
- Luby, pragnę chłopa! Bierz no się do dzieła!
Ja mocno zdziwiony spytałem w niemocy:
- Skąd Ci chłopa wezmę i to o północy?
Gdyby to był ranek, albo blisko tego,
Znalazł bym Ci chłopa i to niejednego
Â?yżwińskiego
- Luby, pragnę chłopa! Bierz no się do dzieła!
Ja mocno zdziwiony spytałem w niemocy:
- Skąd Ci chłopa wezmę i to o północy?
Gdyby to był ranek, albo blisko tego,
Znalazł bym Ci chłopa i to niejednego
Â?yżwińskiego
- Gacek
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Czy mocne, czy słabe,
mnie u dupy wisi,
spytaj lepiej babę,
co w nocy kaprysi,
pewnie babsztylowi
poruchać się chciało,
a temu szczylowi,
wśrod nocy nie stało
P.S.
Zamiast zaśmiecać Minipoetorium "swoimi dziełami", postanowiłem troszkę pośmiecić w Konkursie.
Ostatecznie Konkurs trwa tylko raz do roku i kto wie, czy do następnego konkursu docipię

mnie u dupy wisi,
spytaj lepiej babę,
co w nocy kaprysi,
pewnie babsztylowi
poruchać się chciało,
a temu szczylowi,
wśrod nocy nie stało

P.S.
Zamiast zaśmiecać Minipoetorium "swoimi dziełami", postanowiłem troszkę pośmiecić w Konkursie.
Ostatecznie Konkurs trwa tylko raz do roku i kto wie, czy do następnego konkursu docipię

- Boob
- Been thanked: 2 times
- Kontakt:
erekcjato z chlopem w tle
witaj
Gacek
Ja się tylko zastanawaim czy Â?yżwiński to chłop a nie przypadkiem panisko chociaż chwilowo z ograniczonym dostępem do wolności
Pozdrawiam serdecznie. dzięka
Gacek

Ja się tylko zastanawaim czy Â?yżwiński to chłop a nie przypadkiem panisko chociaż chwilowo z ograniczonym dostępem do wolności

Pozdrawiam serdecznie. dzięka

a tergo.
hehe ;)
Ere z nutą polityczną :D
ale faktycznie to... jakby w kategorii "dowcip lokalny".. nie każdy MUSI być obeznany w poltyce... i nie każdy musi interesować się idiotyzmami w niej wykopywanymi dla zaspokojenia chęci mordu mas - czyli "tematami zastępczymi".
Kawał jest bardziej znany i ma sens (moim zdaniem) na jego kanwie oparcie tematu ere... ale i Â?yżwiński (jeśli juz ktokolwiek widział ktokolwiek wie) to z treścią kawału jest jakby w.... zbieżności ;)
nie odczuwasz tu jakby kontynuacji ? ;)
świetny text... ale gdybyc wykombinował awersację bardziej jaskrawą - to dałbym Ci 10 - jak nic.
Ere z nutą polityczną :D
ale faktycznie to... jakby w kategorii "dowcip lokalny".. nie każdy MUSI być obeznany w poltyce... i nie każdy musi interesować się idiotyzmami w niej wykopywanymi dla zaspokojenia chęci mordu mas - czyli "tematami zastępczymi".
Kawał jest bardziej znany i ma sens (moim zdaniem) na jego kanwie oparcie tematu ere... ale i Â?yżwiński (jeśli juz ktokolwiek widział ktokolwiek wie) to z treścią kawału jest jakby w.... zbieżności ;)
nie odczuwasz tu jakby kontynuacji ? ;)
świetny text... ale gdybyc wykombinował awersację bardziej jaskrawą - to dałbym Ci 10 - jak nic.
".....Zapytała kiedyś Miłość Przyjaźni:
-dlaczego Ty istniejesz?
Na to Przyjaźń odpowiedziała:
-aby leczyć rany,które Ty zostawiasz...."
L.N.
-dlaczego Ty istniejesz?
L.N.
alez Gacek! ;)
ja to ere zostawię - bo moje subiektywne odczucia mało mają do "gadania" ;)
Ja tylko wyraziłem to - co po przeczytaniu textu i komentów - nasunęło się mi na myśl... i juz :)
Kasować nie będę - puki jasnych i potwierdzonych wytycznych nie otrzymam... nie po to moderatorem zostałem (co dla mnie zaskoczeniem jest wielkim... bo za co to ? nie mam pojęcia ;) ) by kasować czyjekolwiek prace albo posty... chyba, że ktoś tego po prostu z uzasadnieniem - chce.
ja to ere zostawię - bo moje subiektywne odczucia mało mają do "gadania" ;)
Ja tylko wyraziłem to - co po przeczytaniu textu i komentów - nasunęło się mi na myśl... i juz :)
Kasować nie będę - puki jasnych i potwierdzonych wytycznych nie otrzymam... nie po to moderatorem zostałem (co dla mnie zaskoczeniem jest wielkim... bo za co to ? nie mam pojęcia ;) ) by kasować czyjekolwiek prace albo posty... chyba, że ktoś tego po prostu z uzasadnieniem - chce.
".....Zapytała kiedyś Miłość Przyjaźni:
-dlaczego Ty istniejesz?
L.N.
-dlaczego Ty istniejesz?
L.N.