wydaje mi się....
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
Kati.r
wydaje mi się....
Wydaje mi się , że nie ma w tym programie miejsca gdzie danemu użytkownikowi przypisane byłyby wszystkie jego pracę i forum w którym są umieszczone , oraz liczba pktów przypisanych do danego utworu. Widzę tylko posty przypisane do użytkownika. Może dobrze byłoby gdyby powstało coś w rodzaju kartoteki każdego użytkownika z tymi informacjami które wymieniłam wyżej. Jeśli się mylę to proszę o informacje. pa,pa
-
ann13
kati, już Ci kiedyś pisałam
w tym linku
profile.php?mode=viewprofile&u=329
odszukaj
znajdź wszystkie posty kati.r,
będziesz miała każde słówko, które tu napisałaś, a w związku z tym również innych, którzy Ci na nie odpowiedzieli
nawet półgębkiem
w tym linku
profile.php?mode=viewprofile&u=329
odszukaj
znajdź wszystkie posty kati.r,
będziesz miała każde słówko, które tu napisałaś, a w związku z tym również innych, którzy Ci na nie odpowiedzieli
nawet półgębkiem
-
Kati.r
Matko , wy nie rozumiecie o co mi chodzi. Ja nie szukam postów (wiem gdzie je szukać)
Ja bym chciała żeby można było wejść np. na kati,r i tu widzę wszystkie swoje wierszyki a przy nich pkty dopisane i forum w którym znajdują sie te prace. ( np w formie tabeli) i tak do każdego użytkownika. Jeśli ja nie napisałam postu do jakiegoś wiersza to w tym linku który mi podajesz tego wiersza nie zobaczę .
Ja bym chciała żeby można było wejść np. na kati,r i tu widzę wszystkie swoje wierszyki a przy nich pkty dopisane i forum w którym znajdują sie te prace. ( np w formie tabeli) i tak do każdego użytkownika. Jeśli ja nie napisałam postu do jakiegoś wiersza to w tym linku który mi podajesz tego wiersza nie zobaczę .
-
ann13