erekcjato o siłach natury
erekcjato o siłach natury
ja pierdolę
chyba miałam uszy w dupie
albo mózg na ścianie
bo tylu było do wyboru
miłych i gładkich w dotyku
których mogłabym owinąć
wokół palca w gipsie
ułożyłabym ich sobie do koloru włosów
przynosiliby mi lokówkę
śniadanie do łóżka
i ciągle patrzyli w oczy
uwielbiając każdy kawałek uda
ale musiałam się zakochać
akurat w tobie
sznaucerze ostrowłosy
chyba miałam uszy w dupie
albo mózg na ścianie
bo tylu było do wyboru
miłych i gładkich w dotyku
których mogłabym owinąć
wokół palca w gipsie
ułożyłabym ich sobie do koloru włosów
przynosiliby mi lokówkę
śniadanie do łóżka
i ciągle patrzyli w oczy
uwielbiając każdy kawałek uda
ale musiałam się zakochać
akurat w tobie
sznaucerze ostrowłosy
no nie widać, bo o nim nie pisałam, wpadł mi dopiero ostatnim rzutem na taśmę
zakręconego ogonka :P)
no ale to chyba dobrze, wszystko do niego tam pasuje, a pies to przyjaciel człowieka, czyli dużo rzeczy ma podobnie, miałam tam wsadzić przynoszenie kapci i położenie głowy na kolanie, ale to już jest bardzo charakterystyczne i w ten sposób chyba zdradziłabym awersację, ale z lodówką byłoby przegięcie i by mnie oskarżyli o molestowanie obrońcy zwierząt
zakręconego ogonka :P)
no ale to chyba dobrze, wszystko do niego tam pasuje, a pies to przyjaciel człowieka, czyli dużo rzeczy ma podobnie, miałam tam wsadzić przynoszenie kapci i położenie głowy na kolanie, ale to już jest bardzo charakterystyczne i w ten sposób chyba zdradziłabym awersację, ale z lodówką byłoby przegięcie i by mnie oskarżyli o molestowanie obrońcy zwierząt
- Boob
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
- Kontakt:
erekcjato o siłacj natury
witaj
ann
Ja też wpisuję się do tego "pieskowego kółka". Również miałem psa owczarka niemieckiego długowłosego. Ona, miała cieczkę przesadziła płot (1,50) i uciekła z psem taka z niej była ... suka
Zaskakujesz pomysłami. Pozdrawiam.dzięka
ann
Ja też wpisuję się do tego "pieskowego kółka". Również miałem psa owczarka niemieckiego długowłosego. Ona, miała cieczkę przesadziła płot (1,50) i uciekła z psem taka z niej była ... suka

Zaskakujesz pomysłami. Pozdrawiam.dzięka

a tergo.