NAPALENIEC
Moderator: Margot
monotymatyczny to ladniejsze slowko od nudny .
a umieraj sobie nawet z rekoma w rozporku
ksiedza
[ Dodano: 2008-08-28, 13:51 ]
poza tym, mam nieodparte wrazenie, ze osoby ciagle rozprawiajace o fizycznych uciechach, przechwalajace sie swoimi umiejetnosciami lozkowymi maja partnerow ze sprawnymi rekoma
[ Dodano: 2008-08-28, 13:53 ]
aaa i jeszcze cos , przypomniala mi sie pewna wypowiedz Woodego Allena : "Uprawianie seksu przypomina gre w brydza. Jak sie nie ma dobrego partnera, to lepiej mieć dobra reke.”
to tak a'propos wspomnianych przeze mnie sprawnych rak .
a umieraj sobie nawet z rekoma w rozporku
ksiedza
[ Dodano: 2008-08-28, 13:51 ]
poza tym, mam nieodparte wrazenie, ze osoby ciagle rozprawiajace o fizycznych uciechach, przechwalajace sie swoimi umiejetnosciami lozkowymi maja partnerow ze sprawnymi rekoma
[ Dodano: 2008-08-28, 13:53 ]
aaa i jeszcze cos , przypomniala mi sie pewna wypowiedz Woodego Allena : "Uprawianie seksu przypomina gre w brydza. Jak sie nie ma dobrego partnera, to lepiej mieć dobra reke.”
to tak a'propos wspomnianych przeze mnie sprawnych rak .
I ♥️ gacek
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Możesz pisać, że jestem nudny, marudny, paskudny, obłudny itp.z tłumu pisze:monotymatyczny to ladniejsze slowko od nudny .
Mnie ktoś kiedyś ( jak nie wierzyłem, że uda mi się sprzedać 10-letniego malucha )powiedział tak: - Każdy towar, ma swojego kupca. I rzeczywiście - sprzedałem ów pojazd ( a chciałem go oddać tylko za umowę kupna-sprzerdasży, byle się pozbyć i nie płacić OC ).
Mój towar - to moje utwory.
Mój kupiec - to czytelnik, który znając mój styl ( albo mnie ) w dalszym ciągu chce mnie czytać.
Twoje wrażenia nic, a nic mnie nie interesują.z tłumu pisze:mam nieodparte wrazenie, ze osoby ciagle rozprawiajace o fizycznych uciechach, przechwalajace sie swoimi umiejetnosciami lozkowymi maja partnerow ze sprawnymi rekoma
Â?eby cię wyprowadzić z błędu, to w zaufaniu powiem:z tłumu pisze:Jak sie nie ma dobrego partnera, to lepiej mieć dobra reke
Mam i dobrą partnerkę i dobre ( sparwne) nawet dwie ręce.
P.S.
Mam nieodparte wrażenie, że czegoś mi zazdrościsz...
Pozdrawiam
Gacek pisze:Mnie ktoś kiedyś ( jak nie wierzyłem, że uda mi się sprzedać 10-letniego malucha )powiedział tak: - Każdy towar, ma swojego kupca. I rzeczywiście - sprzedałem ów pojazd ( a chciałem go oddać tylko za umowę kupna-sprzerdasży, byle się pozbyć i nie płacić OC ).
Mój towar - to moje utwory.
Mój kupiec - to czytelnik, który znając mój styl ( albo mnie ) w dalszym ciągu chce mnie czytać.
czyzbys porownywal swoje utwory do 10 - letniego malucha ...
a czytelnikow ...
[ Dodano: 2008-08-28, 14:25 ]
Gacek pisze:Mam nieodparte wrażenie, że czegoś mi zazdrościsz...
Gacek pisze:Twoje wrażenia nic, a nic mnie nie interesują.
I ♥️ gacek
-
Kati.r
Ale Ci sie dostało Gacuś dzisiaj od z tłumu,
dobrze że lilak i elutka wkroczyły
i Ciebie z kłopotów wybawiły.
Pogłaskam Cię po warkoczykach
niech Ci dobry humor nie ucieka,
ale nie pisz już nic na temat głaskania
bo znowu zrobią się z tego niezłe jaja.
[ Dodano: 2008-08-28, 18:45 ]
O jajach też już nie pisz