erekcjato schylonego lata
erekcjato schylonego lata
zbierając orzechy w lesie
obok bandy jednorękiego rudego
przestaję żyć
odejdę od ciebie
niebawem
czuję to w kościach kiedy zasypiam
z facetem z krwi i kości
któremu nie zwisa
marnuje czas
i przepuszczając naturę przez palce
woli jasne od ciemnych
rozmażę nos na zimnej szybie
wtedy będzie padał deszcz
założę kalosze
pogmeram patykiem w błocie
i z jesiennym liściem w zębach zrobię skok w bok
pod rozpędzony samochód
obok bandy jednorękiego rudego
przestaję żyć
odejdę od ciebie
niebawem
czuję to w kościach kiedy zasypiam
z facetem z krwi i kości
któremu nie zwisa
marnuje czas
i przepuszczając naturę przez palce
woli jasne od ciemnych
rozmażę nos na zimnej szybie
wtedy będzie padał deszcz
założę kalosze
pogmeram patykiem w błocie
i z jesiennym liściem w zębach zrobię skok w bok
pod rozpędzony samochód
kati, w sumie nie, starałam się podłączyć z innymi pod jesień
teraz twoja kolejka ;)
ps
a wpadanie pod samochód na siłę jest niehumanitarne i nieetyczne, bo przy wielkim szczęściu, to nie siebie, tylko kogoś zostawia się z nieszczęściem, znaczy zawsze pewnie kogoś, tylko najlepiej normalnie, bliskich, bo po co mieszać w swój karawan obcych
teraz twoja kolejka ;)
ps
a wpadanie pod samochód na siłę jest niehumanitarne i nieetyczne, bo przy wielkim szczęściu, to nie siebie, tylko kogoś zostawia się z nieszczęściem, znaczy zawsze pewnie kogoś, tylko najlepiej normalnie, bliskich, bo po co mieszać w swój karawan obcych
Anka świetnie napisałaś. Ale po jaki rydz utknęłaś tu tego rudego??{nie należąc do towarzystwa, tylko delikatnie pytam, broń boże nie wyrażając niezadowolenia}
wrrrrrrrrrrr, drugi wers wg mnie jest wsadzony na siłę, chyba tylko ze strachu, by nie odejść tak całkiem od swojej pisarskiej maniery. Ann omijam go skrzętnie i uważam, ze napisałaś bardzo dobre erekcjato.
wrrrrrrrrrrr, drugi wers wg mnie jest wsadzony na siłę, chyba tylko ze strachu, by nie odejść tak całkiem od swojej pisarskiej maniery. Ann omijam go skrzętnie i uważam, ze napisałaś bardzo dobre erekcjato.