zrobie ci wieksza dziure erekcjato
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
zrobie ci wieksza dziure erekcjato
umizgi
penetracje
poskrecanymi paluchami
z czarnymi bruzdami po wykopkach
buziaki tona w anorgazmii
tradycji kulturowej
matkowania
przymruzasz oko na dyspareuniafobie
i zasypiasz
jesli chce
to zrywasz sie
strzelajac do mnie anastezja ruchania
bym sie pogubil w obowiazkach
co noc mnie straszysz
pochwica
penetracje
poskrecanymi paluchami
z czarnymi bruzdami po wykopkach
buziaki tona w anorgazmii
tradycji kulturowej
matkowania
przymruzasz oko na dyspareuniafobie
i zasypiasz
jesli chce
to zrywasz sie
strzelajac do mnie anastezja ruchania
bym sie pogubil w obowiazkach
co noc mnie straszysz
pochwica
dajcie zyc grabarzom
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
- Kontakt:
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
pochwica to taka gilotynka bez nozy
kazdy jebaka sie jej boi
i nawet nie pomaga wiadro zimnej wody
[ Added: 2008-10-15, 10:36 ]
"Anestezja seksualna polega na osłabieniu lub wyłączeniu wrażliwości receptorów w strefach erogennych i w następstwie tego na braku orgazmu oraz satysfakcji seksualnej. Do najczęściej spotykanych przyczyn anestezji należą: czynniki organiczne (stany pozapalne, grzybice, zmiany skóry, zaburzenia neurologiczne, lekomania, alkoholizm), czynniki psychogenne i diadyczne. Zaburzenie to jest rozpoznawane rzadko, nie występuje w wielu klasyfikacjach zaburzeń seksualnych, a w innych jest traktowane jako synonim oziębłości płciowej."
kazdy jebaka sie jej boi
i nawet nie pomaga wiadro zimnej wody
[ Added: 2008-10-15, 10:36 ]
"Anestezja seksualna polega na osłabieniu lub wyłączeniu wrażliwości receptorów w strefach erogennych i w następstwie tego na braku orgazmu oraz satysfakcji seksualnej. Do najczęściej spotykanych przyczyn anestezji należą: czynniki organiczne (stany pozapalne, grzybice, zmiany skóry, zaburzenia neurologiczne, lekomania, alkoholizm), czynniki psychogenne i diadyczne. Zaburzenie to jest rozpoznawane rzadko, nie występuje w wielu klasyfikacjach zaburzeń seksualnych, a w innych jest traktowane jako synonim oziębłości płciowej."
dajcie zyc grabarzom
ciekawe czy anestezje mogą mieć mężczyźni i kobiety i czy to może się objawiać wzajemnym obrzydzeniem sobą, bo wtedy to by nawet niezłe było i może warto by było się jakoś załapać na nią, oszczędzając sobie niejednego zawodu miłosnego, no być może również ciekawych doświadczeń, ale niektórzy może mogą mieć i im wystarczają tylko te ze szczoteczką do zębów ;)