Totalny odlot erekcjato
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Totalny odlot erekcjato
Pełne szkło zawsze lubiłem,
mało jadłem, dużo piłem,
gdyż przez pełne szkło kobiety,
wzbudzały we mnie podniety.
Puste szkło - jest dla mnie męką,
więc mam pełne wciąż pod ręką,
przez szkła ciągłe napełnianie,
są przepiękne wszystkie panie
w prosektorium
mało jadłem, dużo piłem,
gdyż przez pełne szkło kobiety,
wzbudzały we mnie podniety.
Puste szkło - jest dla mnie męką,
więc mam pełne wciąż pod ręką,
przez szkła ciągłe napełnianie,
są przepiękne wszystkie panie
w prosektorium
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
- Kontakt:
- Gacek
- Kontakt:
Wojtuś:)Wojciech Graca pisze:Napisac stricte erekcjato to nie sztuka, wiec dlatego uwazam Twoje erekcjato za marne
Lepiej napisać marne, czy jak się wyraziłeś - CHUJOWE erekcjato, niż nie napisać erekcjato w swoim życiu wcale.
Znam osoby, które dokonały tego cudu - nie napisały (mimo wysiłków) i nigdy nie napiszą tej formy poetyckiej

Pozdrawiam

Skoro jest zgodność, to weź następnym razem przyjeb może pogrzebem jakiejś ofiary Auschwitz, bądź kogoś kto stracił życie w Hiroszimie i Nagasaki... albo wiem!!! napisz o pogrzebie swojej sąsiadki, która umierała za ścianą podczas gdy Ty, wypisywałeś takie "wyznania" na erekcjato.eu.
I ♥️ gacek
Wiesz, ja odróżniam robienie sobie jaj z pogrzebu od ruchania zwłok... rozumiem też, że erekcjato najlepiej działa gdy szokuje... nie rozumiem tylko, dlaczego wytworom Twojego Chorego Umyslu tak wiele osob przyklaskuje...
Napisz erekcjato o tym jak ruchasz swoją matkę, co pewnie już w grobie leży, wtedy dopiero błyśniesz.
Napisz erekcjato o tym jak ruchasz swoją matkę, co pewnie już w grobie leży, wtedy dopiero błyśniesz.
- Gacek
- Kontakt:
Powinnaś się jednak zbadać u dobrego psychiatry, jednak śmiem wątpić, czy to ci pomoże.z tłumu pisze:nie rozumiem tylko, dlaczego wytworom Twojego Chorego Umyslu tak wiele osob przyklaskuje...
To była ostania moja odpowiedź, gdyż szkoda mi czasu i klawiatury dla osoby, która ma wielkie problemy ze sobą, a swoje frustracje przykleja na siłę innym.
Pies, jak nie ma co robić, to podobno sobie jaja liże.
Nie mam pojęcia, co robią w takim przypadku niektórzy ludzie, ale wiem jedno - nie powinni dokopywać zupełnie obcym (i obojętnym dla nich) osobom.
Nie cierpię prymitywów
Nie cierpię upierdliwców.
Nie cierpię podłości.