erekcjato cierpliwej miłości

pełne szkło

erekcjato cierpliwej miłości

Post autor: pełne szkło »

walczysz z kotletem
nie pomagam - pokroiłem tylko
musisz zjeść sama

wczorajszy wieczór zaczął się świetnie

grzecznie zdjęłaś ubranie
w kąpieli śmiałaś się i nie gryzłaś
gdy szampon skapnął do oka
ale później znowu cała
umazałaś się własną kupą

nawet zdążyłaś połknąć trochę

jeśli się pochorujesz - wymięknę
smaczne było?!
energicznie potakujesz głową
smakowało ci mała cholero
mam z tobą trzy światy kochana

mamo z alzheimerem
ann13

Post autor: ann13 »

sanata przecież cześć (bo ma więcej objawów, czy zachowań) tej choroby masz u góry, to czym chcesz zaskoczyć, czy co odwracasz na dole?

[ Dodano: 2009-03-26, 19:41 ]
a przynajmniej czegoś nienormalnego, ale co to za róznica, czy to będzie to czy tamto, z ostatecznej półki
robert kobryń

Post autor: robert kobryń »

na pewno pojawi się wiele peanów na temat tego utworu
koprofilia i wszelkie dewiacje to klasyczny temat ere

patopoezja, wtórny analfabetyzm estetyczny, atawizm emocjonalny - takie określenie cisną się na usta
elutka

Post autor: elutka »

awersacja jest przewidywalna.
może dla mnie dlatego, że na szpitalnej sali obok... taka pacjentka właśnie... choć niekoniecznie Alzhaimer, to też może być skutek innych patologii
pełne szkło

ann13 pisze:sanata przecież cześć (bo ma więcej objawów, czy zachowań) tej choroby masz u góry, to czym chcesz zaskoczyć, czy co odwracasz na dole?
W realu zaskoczenie oglądam za każdym razem, gdy z 'mężem' przyjmujemy gości (nie mam na myśli bliskich przyjaciół). 'Ludzie z boku', jesli nawet znają objawy, nie mają pojęcia o tej chorobie. Rzeczywistość ich szokuje.

Co rzecz jasna nie zmienia faktu, że 'końcówka' może nie_zaskakiwać.

pozdr.
Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

tje
powinnas sie czegos pozbyc, albo choroby w awersacji
albo tego wersa
bo wskazuje na nienormalnosc
dajcie zyc grabarzom
pełne szkło

Marcin Rajski pisze:koprofilia i wszelkie dewiacje to klasyczny temat ere

Chyba tylko głupota albo kompletna nieznajomość tematu mogą skłonić do porównania choroby Alzheimera z koprofilią, czy jakąkolwiek inną dewiacją.
robert kobryń

Alzheimer jest w awersacji dopiero
Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

a gdzie bys chcial w tytule?
dajcie zyc grabarzom
z tłumu
Kontakt:

Post autor: z tłumu »

I ♥️ gacek
robert kobryń

skoro awersacja ma zmieniać sens utworu
to Alzheimer, który się tam pojawia jest tym drugim znaczeniem
jakie jest wiec pierwsze ??
przed odczytaniem końcówki
pełne szkło

W każdym bądź razie. Są ut_wory lepsze i gorsze. Są kulawe koszmarki i różowe księżniczki. Są erekacjata dobre i złe. Są erekcjata w ogóle i takie różne 'cosie', które erekcjatami nie są wcale. Dla ann tnje. Dla sąsiadki z trzeciego piętra, półgodzinna wizyta u 'mojej' mamy to jedno wielkie erekcjato.
Ten tekst to moja codzienność. Brak mi obiektywizmu. Dlatego nie mam pojęcia, czy to udany 'erekcyjny eksperyment', czy totalna kicha. Nie potrafię bronić tego utworu, potrafię go tylko kochać :)

(....i tu uroniła łzę, a usta jej drżały niczym osika...blablabla)

pozdr. wszystkich 'przystawaczy pod_erekcyjnych'
ann13

sorry bardzo

walczysz z kotletem
nie pomagam - pokroiłem tylko
musisz zjeść sama

nie ma rąk, jest małą dziewczynką, jest sparalizowana

wczorajszy wieczór zaczął się świetnie

grzecznie zdjęłaś ubranie

czyli normalnie albo trzeba ją robierać, albo przy zdejmowaniu majtek szczypie

w kąpieli śmiałaś się i nie gryzłaś to mówi samo za siebie
gdy szampon skapnął do oka
ale później znowu cała
umazałaś się własną kupą

reszty nie chce mi się komentować

jeśli się pochorujesz - wymięknę
smaczne było?!
energicznie potakujesz głową
smakowało ci mała cholero

tego też, bo mówi samo za siebie, i jakos nie widzę tu dwuletniej dziewczynki z warkoczykami, tylko osobe ciezko uposledzoną
i zeby to było erekcjato, to trzeba by było napisac inny tekst

[ Dodano: 2009-03-26, 20:39 ]
jak to jest erekcjato, to ja jestem ksiezniczka burgundzka, i musiałabym przenieść 3/4 siewnika do erekcjato, bo tam wszystkie sa takie, tylko 1/4 nie ma w ogóle zakończenia
pełne szkło

ann13 pisze:sorry bardzo

(...)
jak to jest erekcjato, to ja jestem ksiezniczka burgundzka, i musiałabym przenieść 3/4 siewnika do erekcjato, bo tam wszystkie sa takie, tylko 1/4 nie ma w ogóle zakończenia
Hehe... poczułam się jakbym powiedziała: nie jestem wielbłądem, po czym podbiegasz ty, ann, i z szaloną misją w oczach gorliwie przekonujesz mnie - no sorry bardzo! ale ty nie jesteś wielbądem.

O co się szczypiesz dziewczyno? Przecież w odp. skierowanej do ciebie i w poście powyżej twojego ostatniego komentu WYRAÂŹNIE dałam do zrozumienia: nie upieram się, że to dobre erekcjato, nie upieram się nawet, że to w ogóle jest erekcjato. Nie zamierzam bronić utworu i absolutnie nie zamierzam nikogo przekonywać, że nie ma racji.

Tyle. Bo i tak gadam w drzwiach...

[ Dodano: 2009-03-26, 20:53 ]
ann13 pisze:sorry bardzo

(...)
Hehe... poczułam się jakbym powiedziała: nie jestem wielbłądem, po czym podbiegasz ty, ann, i z szaloną misją w oczach gorliwie przekonujesz mnie - no sorry bardzo! ale ty nie jesteś wielbądem.

O co się szczypiesz dziewczyno? Przecież w odp. skierowanej do ciebie i w poście powyżej twojego ostatniego komentu WYRAÂŹNIE dałam do zrozumienia: nie upieram się, że to dobre erekcjato, nie upieram się nawet, że to w ogóle jest erekcjato. Nie zamierzam bronić utworu i absolutnie nie zamierzam nikogo przekonywać, że nie ma racji....echhh, nadpobudliwość.

Tyle. Bo i tak gadam w drzwiach... choć już wcześniej pożegnałam się z u_tworkiem.

[ Dodano: 2009-03-26, 20:54 ]
...psia krew...zawiesił mi sie komp i widzę, że podwójnie naśmieciłam....sorki :|
ann13

santa, czy ty jesteś pepkiem świata, czy cos co tu zamiesciłaś? a czemu uważasz że musiałam skomentować twój komentarz?
jeszcze go nie przeczytałam
ale skoro gdzies zobaczyłam tje, które ewidentnie dla mnie nim nie jest, to skomentowałam ten u-tworek
pełne szkło

Dobra daj se już siana ann z tym swoim słownym onanizmem.

Posprzątaj lepiej jeden z moich wpisów, bo komp mi się zwiesił i naprodukowałam się podwójnie.
ann13

to se posprzataj
bo ja ide zwalic konia znajomemu
anty-czka
Kontakt:

Post autor: anty-czka »

Alzheimer nie jest upośledzeniem do cholery!

[ Dodano: 2009-03-26, 22:03 ]
Szkło nie wiem czy jest to erekcjato. Wiem natomiast, że podziwiam Cie za odwagę zmierzenia się z tematem.
Dobrze udało się Tobie oddać bezsilną wściekłość w końcówce.
Awatar użytkownika
Boob
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times
Kontakt:

Post autor: Boob »

witam
moim skromnym zdaniem przy takiej propozycji zapisu awersacji mamy doczynia z pow pozdro.
a tergo.
ann13

mam jeszcze jedna uwagę pełne szkło i nie zrobię jej na twoje życzenie w pitolarni, tylko pod wierszem,
wskazówki w stylu, "daj se siana" , "skończ swój onanizm słowny" (nawiasem mówiąc, gdyby miedzy innymi nie on, to nie wiem czy byś miała do czago tu wracać) i wydawanie dyspozycji "lepiej posprzataj",w trybie rozkazującym, to wsadź sobie w buty, albo schowaj dla kogoś innego, bo mi one nie odpowiadają, kiedyś miałam tu status zwykłego uzytkownika, który mi bardzo pasował, i wielokrotnie jakis moderator coś mi poprawiał, zmieniał, czy kasował, ale zawsze dodawałam do tego zwykłe proszę, albo dzięki, i tego samego życze sobie w stosunku do siebie, bo inaczej, jak moi sławni poprzednicy, zacznę udawać, że nie czytam wszystkiego i robić łaskę włączając ją specjalne zawiadomienia o zmianie czekolwiek, na cokolwiek, albo nic, na priv
pełne szkło

ann13 pisze:mam jeszcze jedna uwagę pełne szkło i nie zrobię jej na twoje życzenie w pitolarni, tylko pod wierszem
Jaki pan taki kram :):):) Teraz przynajmniej wiem, że nie ma sensu niektórych 'szarych' użytkowników o zachowanie porządku prosić, skoro sam moderator tak radośnie sobie śmieci :)

dobrego samopoczucia ann

p.s. Zgodnie z twoim życzeniem (w trybie rozkazującym) wsadzam se wszystko w buty :)
anty-czka
Kontakt:

Ech baby, baby nad babami...
robert kobryń

mocno przesadziłem uznając kiedyś, że użytkownicy erekcjato.eu przypominają
prymitywne społeczeństwo
czasami na Planete leci cykl o makakach zamieszkujących hinduskie miasta
struktura grup makaków (a może to były rezusy) plądrujących ludzkie domostwa przypomina układ hierarchiczny na ere.eu -
Ann13 to niewątpliwie samica alfa, która w ciągłych walkach musi utrzymywać swą dominującą pozycję. Do stada powróciła właśnie małpka Pełne Szło, która niegdyś zajmowała wysoka pozycję w hierarchii, jej swobodne zachowanie, sugerujące, że wraca na swoje miejsce, nie mogło umknąć małpce Ann13, która zaniepokojona pojawieniem się rywalki, zaczęła ciągnąć tamtą za włosy, by pokazać jej swoje miejsce, Pełne Szkło chwilowo odstąpiła od bezpośredniego starcia, licząc najprawdopodobniej na to, że z czasem wzrośnie w siłę, by mogło w dalszym czasie przejąć dominujące miejsce w stadzie.
Niech jednak nie nie docenia Ann13. Ta na swojej drodze urwała już głowę wielu rywalizującym samicom - Cieniu, Lila, Roksana K. itd.
Konflikt chwilowo został zażegnany. Ale nawet czułe łuskanie wesz z sierści przez uległą małpkę Antyczkę, co jest zwyczajowym aktem posłuszeństwa, nie zmieni ogólnego wrażenia, że do prawdziwej potyczki jeszcze dojdzie.
Wojciech Graca
Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times
Kontakt:

Post autor: Wojciech Graca »

oj Rajski, Rajski...
ann13

haha, rajski, weź ty się w końcu odkochaj we mnie ;)
anty-czka
Kontakt:

Dyplomata: ktoś kto potrafi powiedzieć spierdalaj w taki sposób, że poczujesz podniecenie na mysl o zbliżającej się wyprawie.
Panie Rajski chyba w końcu będę musiała się przemóc i nauczyć być dyplomatką, by przyspieszyć twoją wyprawę w krainę cieni.
pełne szkło

Ciekawe spojrzenie na temat. Szczerze się uśmiechnęłam do monitora, czytając wywód Rajskiego. I muszę przyznać, że ma odrobinę racji ..hehe.
Odkąd skapitulowałam w walce o 'porządek' na portalu, nie wkurzył mnie nawet fakt pitolenia pod tekstem. Chociaż wciąż nie potrafię przejść k. tego zjawiska obojetnie, w ramach przymusowego odwyku, powiem więcej - jak dobrze i miło pieprzyć głupoty dowolnie i wszędzie :)

pozdr.

p.s. Porównanie do małp sprawiło mi prawdziwą przyjemność. Jakoś zawsze od ludzi, wyżej ceniłam zwierzęta. Szkoda tylko, że to nie małpy bonobo. Mam do nich senstyment.

[ Dodano: 2009-03-29, 17:13 ]
... albo raczej słabość :P
stachu
Kontakt:

Post autor: stachu »

techniicznie zecz biorac to jest erekcjato no bo co sie zmienic moze? na koniec? punkt widzenia. skoro punkt widzenia sie zmienia to na zaskoczenie liczyc mozna. tytul bylo se zmienic.
poznaj stachu po zapachu
ODPOWIEDZ