erekcjato cierpliwej miłości
erekcjato cierpliwej miłości
walczysz z kotletem
nie pomagam - pokroiłem tylko
musisz zjeść sama
wczorajszy wieczór zaczął się świetnie
grzecznie zdjęłaś ubranie
w kąpieli śmiałaś się i nie gryzłaś
gdy szampon skapnął do oka
ale później znowu cała
umazałaś się własną kupą
nawet zdążyłaś połknąć trochę
jeśli się pochorujesz - wymięknę
smaczne było?!
energicznie potakujesz głową
smakowało ci mała cholero
mam z tobą trzy światy kochana
mamo z alzheimerem
musisz zjeść sama
w kąpieli śmiałaś się i nie gryzłaś
ale później znowu cała
umazałaś się własną kupą
smaczne było?!
mam z tobą trzy światy kochana
mamo z alzheimerem
W realu zaskoczenie oglądam za każdym razem, gdy z 'mężem' przyjmujemy gości (nie mam na myśli bliskich przyjaciół). 'Ludzie z boku', jesli nawet znają objawy, nie mają pojęcia o tej chorobie. Rzeczywistość ich szokuje.ann13 pisze:sanata przecież cześć (bo ma więcej objawów, czy zachowań) tej choroby masz u góry, to czym chcesz zaskoczyć, czy co odwracasz na dole?
Co rzecz jasna nie zmienia faktu, że 'końcówka' może nie_zaskakiwać.
pozdr.
W każdym bądź razie. Są ut_wory lepsze i gorsze. Są kulawe koszmarki i różowe księżniczki. Są erekacjata dobre i złe. Są erekcjata w ogóle i takie różne 'cosie', które erekcjatami nie są wcale. Dla ann tnje. Dla sąsiadki z trzeciego piętra, półgodzinna wizyta u 'mojej' mamy to jedno wielkie erekcjato.
Ten tekst to moja codzienność. Brak mi obiektywizmu. Dlatego nie mam pojęcia, czy to udany 'erekcyjny eksperyment', czy totalna kicha. Nie potrafię bronić tego utworu, potrafię go tylko kochać :)
(....i tu uroniła łzę, a usta jej drżały niczym osika...blablabla)
pozdr. wszystkich 'przystawaczy pod_erekcyjnych'
Ten tekst to moja codzienność. Brak mi obiektywizmu. Dlatego nie mam pojęcia, czy to udany 'erekcyjny eksperyment', czy totalna kicha. Nie potrafię bronić tego utworu, potrafię go tylko kochać :)
(....i tu uroniła łzę, a usta jej drżały niczym osika...blablabla)
pozdr. wszystkich 'przystawaczy pod_erekcyjnych'
sorry bardzo
walczysz z kotletem
musisz zjeść sama
nie ma rąk, jest małą dziewczynką, jest sparalizowana
czyli normalnie albo trzeba ją robierać, albo przy zdejmowaniu majtek szczypie
w kąpieli śmiałaś się i nie gryzłaś to mówi samo za siebie
ale później znowu cała
umazałaś się własną kupą
reszty nie chce mi się komentować
smaczne było?!
tego też, bo mówi samo za siebie, i jakos nie widzę tu dwuletniej dziewczynki z warkoczykami, tylko osobe ciezko uposledzoną
i zeby to było erekcjato, to trzeba by było napisac inny tekst
[ Dodano: 2009-03-26, 20:39 ]
jak to jest erekcjato, to ja jestem ksiezniczka burgundzka, i musiałabym przenieść 3/4 siewnika do erekcjato, bo tam wszystkie sa takie, tylko 1/4 nie ma w ogóle zakończenia
walczysz z kotletem
musisz zjeść sama
nie ma rąk, jest małą dziewczynką, jest sparalizowana
czyli normalnie albo trzeba ją robierać, albo przy zdejmowaniu majtek szczypie
w kąpieli śmiałaś się i nie gryzłaś to mówi samo za siebie
ale później znowu cała
umazałaś się własną kupą
reszty nie chce mi się komentować
smaczne było?!
tego też, bo mówi samo za siebie, i jakos nie widzę tu dwuletniej dziewczynki z warkoczykami, tylko osobe ciezko uposledzoną
i zeby to było erekcjato, to trzeba by było napisac inny tekst
jak to jest erekcjato, to ja jestem ksiezniczka burgundzka, i musiałabym przenieść 3/4 siewnika do erekcjato, bo tam wszystkie sa takie, tylko 1/4 nie ma w ogóle zakończenia
Hehe... poczułam się jakbym powiedziała: nie jestem wielbłądem, po czym podbiegasz ty, ann, i z szaloną misją w oczach gorliwie przekonujesz mnie - no sorry bardzo! ale ty nie jesteś wielbądem.ann13 pisze:sorry bardzo
(...)
O co się szczypiesz dziewczyno? Przecież w odp. skierowanej do ciebie i w poście powyżej twojego ostatniego komentu WYRAÂŹNIE dałam do zrozumienia: nie upieram się, że to dobre erekcjato, nie upieram się nawet, że to w ogóle jest erekcjato. Nie zamierzam bronić utworu i absolutnie nie zamierzam nikogo przekonywać, że nie ma racji.
Tyle. Bo i tak gadam w drzwiach...
[ Dodano: 2009-03-26, 20:53 ]
Hehe... poczułam się jakbym powiedziała: nie jestem wielbłądem, po czym podbiegasz ty, ann, i z szaloną misją w oczach gorliwie przekonujesz mnie - no sorry bardzo! ale ty nie jesteś wielbądem.ann13 pisze:sorry bardzo
(...)
O co się szczypiesz dziewczyno? Przecież w odp. skierowanej do ciebie i w poście powyżej twojego ostatniego komentu WYRAÂŹNIE dałam do zrozumienia: nie upieram się, że to dobre erekcjato, nie upieram się nawet, że to w ogóle jest erekcjato. Nie zamierzam bronić utworu i absolutnie nie zamierzam nikogo przekonywać, że nie ma racji....echhh, nadpobudliwość.
Tyle. Bo i tak gadam w drzwiach... choć już wcześniej pożegnałam się z u_tworkiem.
[ Dodano: 2009-03-26, 20:54 ]
...psia krew...zawiesił mi sie komp i widzę, że podwójnie naśmieciłam....sorki :|
mam jeszcze jedna uwagę pełne szkło i nie zrobię jej na twoje życzenie w pitolarni, tylko pod wierszem,
wskazówki w stylu, "daj se siana" , "skończ swój onanizm słowny" (nawiasem mówiąc, gdyby miedzy innymi nie on, to nie wiem czy byś miała do czago tu wracać) i wydawanie dyspozycji "lepiej posprzataj",w trybie rozkazującym, to wsadź sobie w buty, albo schowaj dla kogoś innego, bo mi one nie odpowiadają, kiedyś miałam tu status zwykłego uzytkownika, który mi bardzo pasował, i wielokrotnie jakis moderator coś mi poprawiał, zmieniał, czy kasował, ale zawsze dodawałam do tego zwykłe proszę, albo dzięki, i tego samego życze sobie w stosunku do siebie, bo inaczej, jak moi sławni poprzednicy, zacznę udawać, że nie czytam wszystkiego i robić łaskę włączając ją specjalne zawiadomienia o zmianie czekolwiek, na cokolwiek, albo nic, na priv
wskazówki w stylu, "daj se siana" , "skończ swój onanizm słowny" (nawiasem mówiąc, gdyby miedzy innymi nie on, to nie wiem czy byś miała do czago tu wracać) i wydawanie dyspozycji "lepiej posprzataj",w trybie rozkazującym, to wsadź sobie w buty, albo schowaj dla kogoś innego, bo mi one nie odpowiadają, kiedyś miałam tu status zwykłego uzytkownika, który mi bardzo pasował, i wielokrotnie jakis moderator coś mi poprawiał, zmieniał, czy kasował, ale zawsze dodawałam do tego zwykłe proszę, albo dzięki, i tego samego życze sobie w stosunku do siebie, bo inaczej, jak moi sławni poprzednicy, zacznę udawać, że nie czytam wszystkiego i robić łaskę włączając ją specjalne zawiadomienia o zmianie czekolwiek, na cokolwiek, albo nic, na priv
Jaki pan taki kram :):):) Teraz przynajmniej wiem, że nie ma sensu niektórych 'szarych' użytkowników o zachowanie porządku prosić, skoro sam moderator tak radośnie sobie śmieci :)ann13 pisze:mam jeszcze jedna uwagę pełne szkło i nie zrobię jej na twoje życzenie w pitolarni, tylko pod wierszem
dobrego samopoczucia ann
p.s. Zgodnie z twoim życzeniem (w trybie rozkazującym) wsadzam se wszystko w buty :)
mocno przesadziłem uznając kiedyś, że użytkownicy erekcjato.eu przypominają
prymitywne społeczeństwo
czasami na Planete leci cykl o makakach zamieszkujących hinduskie miasta
struktura grup makaków (a może to były rezusy) plądrujących ludzkie domostwa przypomina układ hierarchiczny na ere.eu -
Ann13 to niewątpliwie samica alfa, która w ciągłych walkach musi utrzymywać swą dominującą pozycję. Do stada powróciła właśnie małpka Pełne Szło, która niegdyś zajmowała wysoka pozycję w hierarchii, jej swobodne zachowanie, sugerujące, że wraca na swoje miejsce, nie mogło umknąć małpce Ann13, która zaniepokojona pojawieniem się rywalki, zaczęła ciągnąć tamtą za włosy, by pokazać jej swoje miejsce, Pełne Szkło chwilowo odstąpiła od bezpośredniego starcia, licząc najprawdopodobniej na to, że z czasem wzrośnie w siłę, by mogło w dalszym czasie przejąć dominujące miejsce w stadzie.
Niech jednak nie nie docenia Ann13. Ta na swojej drodze urwała już głowę wielu rywalizującym samicom - Cieniu, Lila, Roksana K. itd.
Konflikt chwilowo został zażegnany. Ale nawet czułe łuskanie wesz z sierści przez uległą małpkę Antyczkę, co jest zwyczajowym aktem posłuszeństwa, nie zmieni ogólnego wrażenia, że do prawdziwej potyczki jeszcze dojdzie.
prymitywne społeczeństwo
czasami na Planete leci cykl o makakach zamieszkujących hinduskie miasta
struktura grup makaków (a może to były rezusy) plądrujących ludzkie domostwa przypomina układ hierarchiczny na ere.eu -
Ann13 to niewątpliwie samica alfa, która w ciągłych walkach musi utrzymywać swą dominującą pozycję. Do stada powróciła właśnie małpka Pełne Szło, która niegdyś zajmowała wysoka pozycję w hierarchii, jej swobodne zachowanie, sugerujące, że wraca na swoje miejsce, nie mogło umknąć małpce Ann13, która zaniepokojona pojawieniem się rywalki, zaczęła ciągnąć tamtą za włosy, by pokazać jej swoje miejsce, Pełne Szkło chwilowo odstąpiła od bezpośredniego starcia, licząc najprawdopodobniej na to, że z czasem wzrośnie w siłę, by mogło w dalszym czasie przejąć dominujące miejsce w stadzie.
Niech jednak nie nie docenia Ann13. Ta na swojej drodze urwała już głowę wielu rywalizującym samicom - Cieniu, Lila, Roksana K. itd.
Konflikt chwilowo został zażegnany. Ale nawet czułe łuskanie wesz z sierści przez uległą małpkę Antyczkę, co jest zwyczajowym aktem posłuszeństwa, nie zmieni ogólnego wrażenia, że do prawdziwej potyczki jeszcze dojdzie.
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 7 times
- Kontakt:
Ciekawe spojrzenie na temat. Szczerze się uśmiechnęłam do monitora, czytając wywód Rajskiego. I muszę przyznać, że ma odrobinę racji ..hehe.
Odkąd skapitulowałam w walce o 'porządek' na portalu, nie wkurzył mnie nawet fakt pitolenia pod tekstem. Chociaż wciąż nie potrafię przejść k. tego zjawiska obojetnie, w ramach przymusowego odwyku, powiem więcej - jak dobrze i miło pieprzyć głupoty dowolnie i wszędzie :)
pozdr.
p.s. Porównanie do małp sprawiło mi prawdziwą przyjemność. Jakoś zawsze od ludzi, wyżej ceniłam zwierzęta. Szkoda tylko, że to nie małpy bonobo. Mam do nich senstyment.
[ Dodano: 2009-03-29, 17:13 ]
... albo raczej słabość :P
Odkąd skapitulowałam w walce o 'porządek' na portalu, nie wkurzył mnie nawet fakt pitolenia pod tekstem. Chociaż wciąż nie potrafię przejść k. tego zjawiska obojetnie, w ramach przymusowego odwyku, powiem więcej - jak dobrze i miło pieprzyć głupoty dowolnie i wszędzie :)
pozdr.
p.s. Porównanie do małp sprawiło mi prawdziwą przyjemność. Jakoś zawsze od ludzi, wyżej ceniłam zwierzęta. Szkoda tylko, że to nie małpy bonobo. Mam do nich senstyment.
[ Dodano: 2009-03-29, 17:13 ]
... albo raczej słabość :P