Krótkie erekcjato o stracie

bumerang

Krótkie erekcjato o stracie

Post autor: bumerang »

„Krótkie erekcjato o stracie”

Byłeś dla mnie nikim
jednym z wielu
mało znaczącym
choć blisko mnie
byłeś ostatnio
I pewnie nigdy
bym na ciebie
uwagi swej
nie zwróciła
gdybyś nie wpadł
pod samochód

pieniążku 2 zł
ann13

Post autor: ann13 »

mam wrażenie jakbys pisała "pod awersację" i to wszystko jakieś sztuczne jest, dlatego nie mogę wciągnać się w klimat, w którym nie czuję ani grama prawdy
bumerang

Jak się ma wrażliwość jak bohaterowie Gogola to stłuczenie szklanki czy zgubienie monety to jest już traumatyczne zdarzenie

Dla ciebie Ann – jawiącej się jako osoba, która „wszystko już ma (w sensie udanej rodziny, urody itp. itd.), tylko czegoś ci brak” – pewne moje pisaniny będą wydawać się sztuczne

tak tylko w ramach wyjaśnień piszę, bo oczywiście w swoich uwagach masz dużo słuszności, są cenne
ann13

Post autor: ann13 »

ja myślę, że nie ma co wysnuwać wniosków o czyimś życiu, na podstawie komentarzy z portalu poetyckiego, tym bardziej, że cv w nich nie piszę, natomiast bez względu na własną długość w stosunku do równika i walca nigdy nie szukam dziury w całym, które mi się co do ostatniego elementu zgadza, reszta to subiektywizm i oczywiście można z nim gadać, tyle, że poruszanie wpisów w dowodzie osobistym nie jest najlepszym argumentem do rozmowy
bumerang

wybacz mi matczyną skazę;
że jak lwica walczę
o zrodzone ze mnie
erekcjaciątka ;-)
ODPOWIEDZ