Pętla Homendesa
Moderator: Gacek
Pętla Homendesa
Depcze w miejscu
niedozwolonym przez prawo
skretne alejki umyslu
humanistycznego
Wciagajac sie co raz mocniej
w kokainowa rurke
skretne alejki umyslu
humanistycznego
w kokainowa rurke
a co wtedy gdy te właśnie blizny w duszy sprawiają iż ciało w ogóle chce słuchać właściciela (?) Że mogą być nieprawidłowością ale jakże niezaprzeczalnie niezbędną.bumerang pisze:właśnie o duszę mi chodziłoLaesus pisze:zupełnie niepotrzebnie.
Mam się ( nie licząc blizn w duszy ) całkiem ok:)
jak dusza umiera, ciało jest tylko mięsem
niezbędną by sięgnąć po kokainową rurkę ?Laesus pisze:a co wtedy gdy te właśnie blizny w duszy sprawiają iż ciało w ogóle chce słuchać właściciela (?) Że mogą być nieprawidłowością ale jakże niezaprzeczalnie niezbędną.
może to i nie na temat, ale złapałam taką myśl:
kiedy źle stąpniesz - boli stopa i uczysz się by uważać jak stąpasz
ja bym tu patrzył z rezerwą...bumerang pisze:niezbędną by sięgnąć po kokainową rurkę ?Laesus pisze:a co wtedy gdy te właśnie blizny w duszy sprawiają iż ciało w ogóle chce słuchać właściciela (?) Że mogą być nieprawidłowością ale jakże niezaprzeczalnie niezbędną.
może to i nie na temat, ale złapałam taką myśl:
kiedy źle stąpniesz - boli stopa i uczysz się by uważać jak stąpasz
gdybym już naprawdę chciał
to bym strzykawkę z ciotką herą złapał.
kokaina z czasem pozwala się obudzić
Re: Pętla Homendesa
depcze, czy depczę? pytam bo to zmienia co nieco w wierszuLaesus pisze:Depcze w miejscu
skretne alejki umyslu
humanistycznego
w kokainowa rurke
"skretne alejki umyslu" - ta przenośnia jest niezła

w ogóle miniaturka całkiem całkiem, jeden z ciekawszych Twoich wierszy jakie ostatnio czytałem na Erekcjato
ależ niezaprzeczalnie ten tego... no:)bumerang pisze:odnosimy się do wiersza - chodzi o wybór kokainy
[ Dodano: 2009-08-02, 13:31 ]
Przewielebny Ali pisze:depcze, czy depczę? pytam bo to zmienia co nieco w wierszuLaesus pisze:Depcze w miejscu
skretne alejki umyslu
humanistycznego
w kokainowa rurke
"skretne alejki umyslu" - ta przenośnia jest niezła![]()
w ogóle miniaturka całkiem całkiem, jeden z ciekawszych Twoich wierszy jakie ostatnio czytałem na Erekcjato
"depczę"
ad2. senkju:)