Wywołany poczułem dreszcz się
więc rzeknę tak: ani w kiosku ani ptak nie dorówna ci w ruchaniu wyrazów
ani mnie
na niby
by dojść
można robić to po cichu
ci ci
Cii
ale ale jeśli rap to francuski
jeśli reggae to
Jeśli srać to po całości i ze złości
najlepiej między latem a jesienią we wrocławskim zaułku przy św. Antoniego i w sobotę by złota młodzież uwolniona z końcem tygodnia miała okazję zobaczyć duże gały
wracając do wątku
Twoje piersi ocierają się o mnie tak delikatnie
czy możesz coś zrobić
by były twardsze?
jak jajka? na ten przykład (dodam na tamten)
które mówią
popieprzmy się
ruchanie wyrazów i gadające jajka
Moderator: Gacek
ruchanie wyrazów jest bezpłciowe i w ogóle się nie sprawdza w rozmemłanym łóżku, gdzie nie kładąc akcentu na przedostatnią sylabę najlepiej się sapie, z tym sraniem też mi się nie zgadza, bo to zdaje się czynność fizjologiczna jest, dopóki się nie użyje rycyny, albo zielonej kiełbasy, a ze złości to się można zapuścić, w słowach, w las z włosami, albo pęknąć, ponoć wtedy przechodzi, na kogoś innego, a to mi się nie podoba
czy możesz coś zrobić
by były twardsze?
bo co on się urwał z niebieskiego królestwa i nie może zsiąść ze swojego rumaka, żeby je przepuścić przez swoją betoniarkę?
ostatni wers może być
pod warunkiem, że się zrobi listę zakupów
czy możesz coś zrobić
by były twardsze?
bo co on się urwał z niebieskiego królestwa i nie może zsiąść ze swojego rumaka, żeby je przepuścić przez swoją betoniarkę?
ostatni wers może być
ach i och lubię bardzo twoje uwagi bo jest to ślad czytania i ta erektryczność Anina! jeszcze raz – piszę żywiołowo z dwóch zapisków bach jeden, do tamtego dolewam ten, z tego sprzed tygodnia biorę wers i jeśli jest jakaś kontynuacja (złapana łapką na myszy lub muchy) sklejam choć nie na siłę
do żeczyczy
ruchanie wyrazów jest bezpłciowe i w ogóle się nie sprawdza w rozmemłanym łóżku,
gdzie nie kładąc akcentu na przedostatnią sylabę (która to? to ważne pytanie dla mnie - odpowiesz?) najlepiej się sapie – dokładnie o Tym piszę i trafnie odgadłaś - ruchanie wyrazów jest bezpłciowe – rajt
dupa dupa dupa
wyraz za wyraz
ruch zaruch
po co adresatka to robi ? huj jeden wie
słowo za słowo – werbalnie - to ma sens
dźwiękowy
z tym sraniem też mi się nie zgadza, bo to zdaje się czynność fizjologiczna jest, dopóki się nie użyje rycyny, albo zielonej kiełbasy, a ze złości to się można zapuścić, w słowach, w las z włosami, albo pęknąć, ponoć wtedy przechodzi, na kogoś innego, a to mi się nie podoba
też mi się nie zgadza takie częstowanie złością ale cóż poradzić zdarza się jak sraczka nieposkromiona
co do srania samego
tu autor zaczął od metafory by ją wcisnąć do ciśnienia wewnątrzukładowego i przy pomocy tego mechanizmu przenieść się w czasoprzestrzeni i czynności
czy możesz coś zrobić
by były twardsze?
właśnie
bo co on się urwał z niebieskiego królestwa i nie może zsiąść ze swojego rumaka, żeby je przepuścić przez swoją betoniarkę? I na tym właśnie polega ruchanie wyrazów
on się urwał, jednorożec jebaniec i ma takie życzenie
ostatni wers może być
bułki
pieczarki
zapałki
gumka
wołowina
boczek (tylko chudy) - poproś panią Zosię to ci wybierze
kawa
coś słodkiego
koniecznie
gazeta
kocham cię
mama
do żeczyczy
ruchanie wyrazów jest bezpłciowe i w ogóle się nie sprawdza w rozmemłanym łóżku,
gdzie nie kładąc akcentu na przedostatnią sylabę (która to? to ważne pytanie dla mnie - odpowiesz?) najlepiej się sapie – dokładnie o Tym piszę i trafnie odgadłaś - ruchanie wyrazów jest bezpłciowe – rajt
dupa dupa dupa
wyraz za wyraz
ruch zaruch
po co adresatka to robi ? huj jeden wie
słowo za słowo – werbalnie - to ma sens
dźwiękowy
z tym sraniem też mi się nie zgadza, bo to zdaje się czynność fizjologiczna jest, dopóki się nie użyje rycyny, albo zielonej kiełbasy, a ze złości to się można zapuścić, w słowach, w las z włosami, albo pęknąć, ponoć wtedy przechodzi, na kogoś innego, a to mi się nie podoba
też mi się nie zgadza takie częstowanie złością ale cóż poradzić zdarza się jak sraczka nieposkromiona
co do srania samego
tu autor zaczął od metafory by ją wcisnąć do ciśnienia wewnątrzukładowego i przy pomocy tego mechanizmu przenieść się w czasoprzestrzeni i czynności
czy możesz coś zrobić
by były twardsze?
właśnie
bo co on się urwał z niebieskiego królestwa i nie może zsiąść ze swojego rumaka, żeby je przepuścić przez swoją betoniarkę? I na tym właśnie polega ruchanie wyrazów
on się urwał, jednorożec jebaniec i ma takie życzenie
ostatni wers może być
bułki
pieczarki
zapałki
gumka
wołowina
boczek (tylko chudy) - poproś panią Zosię to ci wybierze
kawa
coś słodkiego
koniecznie
gazeta
kocham cię
mama
przecież w przedostatniej sylabie już jest odpowiedź która to, tam nie było żadnych skarbów
tylko rękoczyny
bo przecież wiadomo, że najpierw była ręka, noga, dupa, krzemień, łuczywo, kamienna podłoga, a dopiero potem jeden z drugim się nauczył mówić mamo
zostaniesz babcią
http://gramatyka.wordpress.com/2007/06/ ... u-polskim/
tylko rękoczyny
bo przecież wiadomo, że najpierw była ręka, noga, dupa, krzemień, łuczywo, kamienna podłoga, a dopiero potem jeden z drugim się nauczył mówić mamo
zostaniesz babcią
http://gramatyka.wordpress.com/2007/06/ ... u-polskim/
jak żem napisal odp na komentarz to żem pomyślał (po fakcie) iż znów jakies armaty toczę ciężkie zupełnie bez potrzeby ale tak mnie wlasnie rusza że jakiej goraczki dostaję i piszę tłumaczę
a ty ty pomogłaś mi, pomogłaś i posyłam trochę mgły w podzięce
Ha! znalazlem też przedostanią mylącą sylabę!
tylko mi sią z babcią nie zgadza
a ty ty pomogłaś mi, pomogłaś i posyłam trochę mgły w podzięce
Ha! znalazlem też przedostanią mylącą sylabę!
tylko mi sią z babcią nie zgadza