Pełne szkło serce mi drży.
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
pełne szkło
-
pełne szkło
Ach! Już rozumiem, chcesz to zrobić w stodole, na sianie, jak zwierzęta
tak bardzo je kochasz
Wiesz co?, jak słyszę ten tekst, a już słyszałem go wiele razy, że ktoś ceni i kocha zwierzęta bardziej od ludzi, to, kurwa! serce mi się kraje! A dla ludzi zostawiłaś jedynie bezbrzeżną litość i współczucie. Hipokrytka zwykła.
[ Dodano: 2010-01-19, 15:20 ]
a nie suka
której tak brakuje dla mego ukochanego Pikusia
[ Dodano: 2010-01-19, 15:28 ]
Prawie się zrozumieliśmy. Też kocham zwierzęta. Rozumiesz więc zapewne, że z miłości ludzie mogą zrobić najprzeróżniejsze rzeczy, niekoniecznie dobre. Mogą coś stłuc o ścianę, np. szkło, mogą też zarżnąć kogoś na śmierć, mogą dać komuś w mordę, mogę też zatłuc na śmierć
konia
tak bardzo je kochasz
Wiesz co?, jak słyszę ten tekst, a już słyszałem go wiele razy, że ktoś ceni i kocha zwierzęta bardziej od ludzi, to, kurwa! serce mi się kraje! A dla ludzi zostawiłaś jedynie bezbrzeżną litość i współczucie. Hipokrytka zwykła.
[ Dodano: 2010-01-19, 15:20 ]
a nie suka
której tak brakuje dla mego ukochanego Pikusia
[ Dodano: 2010-01-19, 15:28 ]
Prawie się zrozumieliśmy. Też kocham zwierzęta. Rozumiesz więc zapewne, że z miłości ludzie mogą zrobić najprzeróżniejsze rzeczy, niekoniecznie dobre. Mogą coś stłuc o ścianę, np. szkło, mogą też zarżnąć kogoś na śmierć, mogą dać komuś w mordę, mogę też zatłuc na śmierć
konia
-
pełne szkło
A później pierdolą trzy po trzy - słuchaj, bo ja ciebie tak kocham.. tak kocham, że aż umieram z bólu. Bo wiesz, to, że ja cię tłukę o ścianę, leję w mordę i rżnę, boli mnie bardziej niż ciebie.Rozumiesz więc zapewne, że z miłości ludzie mogą zrobić najprzeróżniejsze rzeczy, niekoniecznie dobre. Mogą coś stłuc o ścianę, np. szkło, mogą też zarżnąć kogoś na śmierć, mogą dać komuś w mordę, mogę też zatłuc na śmierć
Dlatego niezmiennie, od wieków, radzę wszystkim rżniętym, tłuczonym i lanym szkłom (jak przystało na su_per_nianię): zawsze kochaj za coś, nigdy po_mimo wszystko.
Twoje życzenie zostanie więc spełnione, i nie dowiesz się "dlaczego".
[ Dodano: 2010-01-20, 10:24 ]
Przynajmniej nie ode mnie. Sama sobie musisz odpowiedzieć, o ile oczywiście stać Cię na taki wysiłek. Bo Ty zaganiana przecież jesteś!
za swoim ogonem
[ Dodano: 2010-01-20, 10:29 ]
A kochać i tak Cię będę, bo ja mam w dupie Twoje życzenia.
[ Dodano: 2010-01-20, 10:24 ]
Przynajmniej nie ode mnie. Sama sobie musisz odpowiedzieć, o ile oczywiście stać Cię na taki wysiłek. Bo Ty zaganiana przecież jesteś!
za swoim ogonem
[ Dodano: 2010-01-20, 10:29 ]
A kochać i tak Cię będę, bo ja mam w dupie Twoje życzenia.
-
pełne szkło
-
pełne szkło
Wiesz co, właśnie miałem napisać, że kończę już swą przygodę na tym portalu. Powiedz mi tylko jedno. Czy coś Ci się w nich podobało? Bo skoro chcesz je zabrać ze sobą? Czasami są złe dni. I ten z pewnością do takich należy. Obiecuję Ci, że więcej nie napiszę do Ciebie w tym stylu, bo ja już od pewnego czasu źle się z tym czułem. Uwierz mi, nie mam powodu by kłamać. Przepraszam Cię, jeżeli Cię czym dotknąłem, czy obraziłem. Muszę odpocząć.
[ Dodano: 2010-01-21, 18:38 ]
I jeszcze jedno, po prostu się uczę, a jak już się czegoś uczę, to staram się robić to dobrze, co nie zawsze, jak widzisz, wychodzi. I czasami mogę przedobrzyć, tzn. mogę o sobie zapomnieć. Mogę pamiętać o Tobie, przez dnie całe, mogę pamiętać o Remiku, gdzieś, przez mniej więcej pół godziny, itd. Jak to poskładam do kupy, fobiak, ann13 ......, to o sobie już wcale nie myślę.
[ Dodano: 2010-01-21, 18:38 ]
I jeszcze jedno, po prostu się uczę, a jak już się czegoś uczę, to staram się robić to dobrze, co nie zawsze, jak widzisz, wychodzi. I czasami mogę przedobrzyć, tzn. mogę o sobie zapomnieć. Mogę pamiętać o Tobie, przez dnie całe, mogę pamiętać o Remiku, gdzieś, przez mniej więcej pół godziny, itd. Jak to poskładam do kupy, fobiak, ann13 ......, to o sobie już wcale nie myślę.
-
pełne szkło