szczelina
Moderator: Gacek
szczelina
prawdziwa afrodyta
ma kontakty z okoniem
nie może zasnąć kiedy ważą się losy
ostatniej minuty
strzela fochem w demokrację
bo na zawsze wybiera jedynego
któremu zsuwa się z kolan żeby zwinąć w supełek
wydłubany sens z kurwa kurwy kurwą
nie zakłada peruki na okoliczność całowania
i dopóki będziesz ją wkładał w swój drogowskaz
nie powie ci jakie wykuwała na kamieniu książki
ani ile ma lat
do śmierci
ma kontakty z okoniem
nie może zasnąć kiedy ważą się losy
ostatniej minuty
strzela fochem w demokrację
bo na zawsze wybiera jedynego
któremu zsuwa się z kolan żeby zwinąć w supełek
wydłubany sens z kurwa kurwy kurwą
nie zakłada peruki na okoliczność całowania
i dopóki będziesz ją wkładał w swój drogowskaz
nie powie ci jakie wykuwała na kamieniu książki
ani ile ma lat
do śmierci
Re: szczelina
Ale fajny wiersz.
[ Added: 2010-03-28, 17:11 ]
Za pierwszym razem przeczytałam: "na swój drogowskaz" i teraz zdziwiłam się, ze jest "w".
Podoba mi się to. Dwa znaczenia i oba dokładnie mieszczą się w ... szczelinie.ann13 pisze: dopóki bêdziesz j± wk³ada³ w swój drogowskaz
[ Added: 2010-03-28, 17:11 ]
Za pierwszym razem przeczytałam: "na swój drogowskaz" i teraz zdziwiłam się, ze jest "w".
It is my happiness in you that you don't know me yet.
/Andrzej Partum/
/Andrzej Partum/
dla mnie możesz się czuć nawet jak kaczor donald, lub pankracy, bo co mam do tego, dopóki mi nie przynosisz śniadania do łóżka, najważniejsze żebyś nie poczuł, że jestem ślepa na lewe oko i zanadto uprzywilejowany, a już obrosłeś w piórka, wklejając tu to żółto zielone afro, bo pewnie myślisz, że chce mieć pod swoim utworem twoja prywatną radiostację
dobra, to jesteśmy umówieni, postaram się go skomentować jakimś przebojem kasi cerekwickiej, biust jej urósł ostatnio, ponoć, to powinieneś być zadowolony, może znajdę jakis teledysk, w ktorym zakłada noge na nogę, to zrobisz stop klatkę, a wtedy to i tematycznie się potrzymam w czupiradełku, zweryfikujesz, czy tam w głębi, pod kusą spódniczką, bo ona innych nie nosi, przydałaby się żyletkowa orka