grzybobranko

poezja rymowana, wolny wiersz, nierymowana, oda, sonety, treny hymny itp.

Moderator: Gacek

wwww
Kontakt:

grzybobranko

Post autor: wwww »

żądze
rządzą
naszym
rządem

chcica
macica
uwielbiam
sex

kraj
don’t cry
ojczyzno
tyś moją?

faworytą
szmatą!
podłogą
the end

bóg
z tobą

otwieram
pi
ta
go
raz

w roku
pagórek
wzgórze
łono
natura

babskie
lato
niewymierno
bezwymiarowe

ciągłe
ciężarne
czerwone
i białe

kraśne
przaśne
co?
łaska?

hej!
nie wiesz kto?
ma władzę?
na świecie?

mężowie
żony
kochanki
miłość

pieniądze
jebany
wspólny
interes

religia
biznes
pragmatyzm
skok

w nieznane
drzewo
życia
poznania

doceniam
trud
wysiłek
taty

grzyba

ps. Fobiak, absolutnie poważnie. Całkiem niedawno zacząłem doceniać wysiłki taty grzyba. To, co się dzieje w Europie zaczyna mnie niepokoić, a raczej przerażać. Spójrz co się dzieje w Belgii, całe dzielnice muzułmańskie, we Francji jest chyba jeszcze gorzej, bo tam już urzędowo próbują opanować sytuację ………, a w Niemczech? Jak się maja Turcy? Coraz lepiej, czy gorzej?

ps2. Weź no powiedz, co się dzieje? Czy nic się nie dzieje? Czy czasami nie jest tak jak mówiłem, że Europa ze swoją wspaniałą demokracją, sama siebie kiedyś wypierdoli w kosmos.

ps3. Dlatego też, zaczynam dostrzegać pozytywy działalności taty grzyba. Mówię całkiem serio. Gdzie jest be, to jest, a gdzie jest cacy, to jest. Jak Ty to widzisz ze swojej perspektywy?
Awatar użytkownika
fobiak
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

przeciez to nie demokracja
moze bedzie policyjna demokracja
to, ze bandy w rzadach uzywaja hasla czy hasel demokracji tylko do wyborow to nie oznacza od razu, ze tak jest
po wyborach robia sobie co chca
wiec sluszne jest twoje oburzenie
ale niesluszne jest powolywanie sie na demokracje
ci tzw. demokraci populisci uprawiajacy racjonalizm naukowy sa tak oddaleni od realizmu, ze nawet gdyby sobie przypomnieli cos o klasie robotniczej to i tak by nie wiedzieli na chuj ja wymyslono i kogo za to trzeba wyjebac do anglii na dworzec k. viktorii aby go tam gnojki rozliczyli

[ Dodano: 2010-03-31, 22:52 ]
przypomnij sobie "....o panstwie" platona
wtedy juz ludzie wiedzieli, ze to ruchanie nie w ta dziure
dajcie zyc grabarzom
ODPOWIEDZ