odrobina
Moderator: Gacek
odrobina
jak?
szybko?
myślę?
boże?!
prowadź
mego
włóczykija
do mi
do ci
me ty
ma droga
pi pi
pitu pitu
tam prze
paść mogę
na pysk
upaść
za i a
be!
ce!
de!
konstrukcją
megoja
jest
my
się rozumiemy?
szybko?
myślę?
boże?!
prowadź
mego
włóczykija
do mi
do ci
me ty
ma droga
pi pi
pitu pitu
tam prze
paść mogę
na pysk
upaść
za i a
be!
ce!
de!
konstrukcją
megoja
jest
my
się rozumiemy?
Fobiak, a teraz do rzeczy.
Czy ktoś, komu niczego nie brakuje, pisze, maluje, śpiewa, liczy, przeprowadza eksperymenty ....... ?
ps. Znasz Ty w ogóle ludzi, którym jest dobrze?
ps2. Pod warunkiem, że używają od czasu do czasu mózgu.
ps3. Nie od czasu do czasu dobrze, bo to, to i ja nawet potrafię, ale ludzi, którym naprawdę jest dobrze, a mózgu używają dość często, a przynajmniej im się wydaje, że używają go w ogóle
czasami
Czy ktoś, komu niczego nie brakuje, pisze, maluje, śpiewa, liczy, przeprowadza eksperymenty ....... ?
ps. Znasz Ty w ogóle ludzi, którym jest dobrze?
ps2. Pod warunkiem, że używają od czasu do czasu mózgu.
ps3. Nie od czasu do czasu dobrze, bo to, to i ja nawet potrafię, ale ludzi, którym naprawdę jest dobrze, a mózgu używają dość często, a przynajmniej im się wydaje, że używają go w ogóle
czasami
vivaldi, w sobotę rozmawiałem z panią psychiatrą, (fajna babka) powiedziała mi bym unikał schizofreników.
ps. Tak ją wkurwiłem, że po 2 h rozmowy, prysły jej wszystkie najdoskonalsze teorie.
ps2. Niestety, nie była mnie w stanie zdiagnozować.
ps3. Za to ja zdiagnozowałem ją.
ps4. Zadałem jej jedno proste pytanie; "masz kogoś z kim choć trochę jest ci dobrze, z kim się rozumiesz, z kim się kochasz, pierdolisz na całego, itp, itd.?"
ps5. Odpowiedź była krótka; "nie mam"
ps6. To o czym niby mam rozmawiać z psycholami?
ps. Tak ją wkurwiłem, że po 2 h rozmowy, prysły jej wszystkie najdoskonalsze teorie.
ps2. Niestety, nie była mnie w stanie zdiagnozować.
ps3. Za to ja zdiagnozowałem ją.
ps4. Zadałem jej jedno proste pytanie; "masz kogoś z kim choć trochę jest ci dobrze, z kim się rozumiesz, z kim się kochasz, pierdolisz na całego, itp, itd.?"
ps5. Odpowiedź była krótka; "nie mam"
ps6. To o czym niby mam rozmawiać z psycholami?
Radek, moja rada jest taka:
weź Ty się chłopie za robotę
wywal jeden i drugi komputer do śmieci albo odłącz się od netu
na pewno znormalniejesz
pomóż żonie obierać ziemniaki i buraki
i przypilnuj dzieci bo to twój cholerny obowiązek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jeszcze jedno zrób to bo się przejdę do ciebie..................
a nie lubię chodzić bo się jeszcze nie zrobiło ciepło
weź Ty się chłopie za robotę
wywal jeden i drugi komputer do śmieci albo odłącz się od netu
na pewno znormalniejesz
pomóż żonie obierać ziemniaki i buraki
i przypilnuj dzieci bo to twój cholerny obowiązek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jeszcze jedno zrób to bo się przejdę do ciebie..................
a nie lubię chodzić bo się jeszcze nie zrobiło ciepło
cóż mogę tylko napisać , że mi przykro
jesteś słaby jak lotnisko i wieża w Smoleńsku
nie masz jaj facet i jesteś dwulicowy
poza tym pamiętaj: jak się daje słowo komuś, to żebyś się męczył bardziej niż mrówka pod stopą słonia powinieneś go dotrzymać, reszta nie ma znaczenia
dlatego napisałem, że to twój zasrany obowiązek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przez takich jak Ty spadają samoloty
jesteś słaby jak lotnisko i wieża w Smoleńsku
nie masz jaj facet i jesteś dwulicowy
poza tym pamiętaj: jak się daje słowo komuś, to żebyś się męczył bardziej niż mrówka pod stopą słonia powinieneś go dotrzymać, reszta nie ma znaczenia
dlatego napisałem, że to twój zasrany obowiązek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
przez takich jak Ty spadają samoloty