Fobiak, do 13-ej
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
Fobiak, do 13-ej
dziś posiedzę.
ps. Chciałbym rozpierdolić portal pt. erekcjato.eu, ale jakoś nie mogę. No wiem. Ale naprawdę uwierz chciałbym bardzo, by poezja była poezją, ja Tobą, a Ty
kim chciałbyś dziś pobyć?
[ Dodano: 2010-05-01, 11:09 ]
ps2. Fobiak, w sensie graficznym podoba mi się co takiego:
"wyzieram
oglądam
zerkam
nie
śmiało!
co?
raz
śmielej
odważniej"
ps3. Mógłbyś mnie oświecić, co w tym widzę ładnego?
[ Dodano: 2010-05-01, 11:12 ]
ps4. Trochę przypomina mi to otwartą gębę z wywalonym ozorem, jak jakiejś jaszczurki, czy węża może.
ps. Chciałbym rozpierdolić portal pt. erekcjato.eu, ale jakoś nie mogę. No wiem. Ale naprawdę uwierz chciałbym bardzo, by poezja była poezją, ja Tobą, a Ty
kim chciałbyś dziś pobyć?
[ Dodano: 2010-05-01, 11:09 ]
ps2. Fobiak, w sensie graficznym podoba mi się co takiego:
"wyzieram
oglądam
zerkam
nie
śmiało!
co?
raz
śmielej
odważniej"
ps3. Mógłbyś mnie oświecić, co w tym widzę ładnego?
[ Dodano: 2010-05-01, 11:12 ]
ps4. Trochę przypomina mi to otwartą gębę z wywalonym ozorem, jak jakiejś jaszczurki, czy węża może.
Fobiak, cieszę się, żyjesz!!!!, moja Ty przyłbico, egido, ostojo!!!!
ps. A gdybym tak powiedział Ci jak ja jestem dziś nawkurwiany, to nie wiem czy Ty
nie jesteś bardziej ode mnie
ps2. Jakież to znowu bydełko Cię ubodło, co?
[ Dodano: 2010-05-01, 11:38 ]
ps3. Nie podoba Ci się 1-y Maja?
ps4. Zawsze lubiłem ten dzień, pochód, bardzo fajne mam wspomnienia. Dlaczego teraz jest tak skromnie? Moim zdaniem to błąd. Chciałbym wziąć udział w takiej dużej manifestacji jak to kiedyś bywało.
ps. A gdybym tak powiedział Ci jak ja jestem dziś nawkurwiany, to nie wiem czy Ty
nie jesteś bardziej ode mnie
ps2. Jakież to znowu bydełko Cię ubodło, co?
[ Dodano: 2010-05-01, 11:38 ]
ps3. Nie podoba Ci się 1-y Maja?
ps4. Zawsze lubiłem ten dzień, pochód, bardzo fajne mam wspomnienia. Dlaczego teraz jest tak skromnie? Moim zdaniem to błąd. Chciałbym wziąć udział w takiej dużej manifestacji jak to kiedyś bywało.
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
nic mnie nie ubodlo, jedyna moja rozrywka jest uczestniczenie w pochodzie pierwszomajowym i wywijanie flaga a w tym roku sie spoznilem bo zchcialo mi sie prasowania
[ Dodano: 2010-05-01, 11:40 ]
teraz nie ma klasy robotniczej, mamy tylko elite
i kto bedzie chcial moze byc na wawelu
[ Dodano: 2010-05-01, 11:40 ]
teraz nie ma klasy robotniczej, mamy tylko elite
i kto bedzie chcial moze byc na wawelu
dajcie zyc grabarzom
- fobiak
- Kontakt:
niedobitki klasy robotniczej obleza budki z piwem
klasa robotnicza zostala rozjebana przez stoczniowcow
ci co malo zarabiaja sa juz niewolnikami
ogladalem na tv polonia 2 dni temu taka rozmowe o polakach w londynie, taka mloda siksa chyba jeszcze nie jebana, pani dr. magda ... nazwistka zapomnialem ale bezdomynch zdefiniwala tak: bezdomnosc to styl zycia
ta sama tv, pieroli, ze kelner, ktory zarabia 2500 w polsce moze zarobic we wloszech 2 razy wiecej a w angli czy niemczech nawet 4ry razy wiecej
i tak oklamuja media narod, bo to gowno prawda, w tych zawodach nie ma pracy a jesli jest to placa najgorzej
wiec nie ma klasy robotniczej sa tylko niewolnicy i elita
klasa robotnicza zostala rozjebana przez stoczniowcow
ci co malo zarabiaja sa juz niewolnikami
ogladalem na tv polonia 2 dni temu taka rozmowe o polakach w londynie, taka mloda siksa chyba jeszcze nie jebana, pani dr. magda ... nazwistka zapomnialem ale bezdomynch zdefiniwala tak: bezdomnosc to styl zycia
ta sama tv, pieroli, ze kelner, ktory zarabia 2500 w polsce moze zarobic we wloszech 2 razy wiecej a w angli czy niemczech nawet 4ry razy wiecej
i tak oklamuja media narod, bo to gowno prawda, w tych zawodach nie ma pracy a jesli jest to placa najgorzej
wiec nie ma klasy robotniczej sa tylko niewolnicy i elita
dajcie zyc grabarzom
Fobiak, Ty chcesz mnie jeszcze bardziej wkurwić?
ps. Już dalej co prawda chyba się nie da, ale próbuj, może się Tobie uda zrobić ze mnie
elitę?
ps2. A gdzie Ty widzisz jakiekolwiek elity? Pojedyncze jednostki to widzę, ale elity?
ps3. Ciebie matka boska opuściła? Kiedy? Bo nie zauważyłem jej odejścia.
ps. Już dalej co prawda chyba się nie da, ale próbuj, może się Tobie uda zrobić ze mnie
elitę?
ps2. A gdzie Ty widzisz jakiekolwiek elity? Pojedyncze jednostki to widzę, ale elity?
ps3. Ciebie matka boska opuściła? Kiedy? Bo nie zauważyłem jej odejścia.
-
Wojciech Graca
Elita
do sita
odplynie ciecz
lecz
makaron
baron
swiderki
millerki
Pasta i Spaghetti
Pasta Olivietti
zostaną
z piana
i smrodem
rodem
z ruskich pierogow
Elita kraju ma trzepac złotem rządzić nieudolnymi i zamieniac kraj w dzielo sztuki na miarę tych wszystkich zamków, palacow, rezydencji z lat minionych, a nie oddać władze nad Polska EUROPEJCZYKOM, mieć w dupie nieudolnych, udolnych unieruchamiac , a tak w ogóle to nie ktoś tam tylko lachy rzadzily całkiem niezle zyzna częścią Europy wiec w tym narodzie jest potencjał który rozpierdala Europa od paru wieków i rozpierdolic nie moze
do sita
odplynie ciecz
lecz
makaron
baron
swiderki
millerki
Pasta i Spaghetti
Pasta Olivietti
zostaną
z piana
i smrodem
rodem
z ruskich pierogow
Elita kraju ma trzepac złotem rządzić nieudolnymi i zamieniac kraj w dzielo sztuki na miarę tych wszystkich zamków, palacow, rezydencji z lat minionych, a nie oddać władze nad Polska EUROPEJCZYKOM, mieć w dupie nieudolnych, udolnych unieruchamiac , a tak w ogóle to nie ktoś tam tylko lachy rzadzily całkiem niezle zyzna częścią Europy wiec w tym narodzie jest potencjał który rozpierdala Europa od paru wieków i rozpierdolic nie moze
- fobiak
- Kontakt:
kazdy kto sie nie boi leciec samolotem nalezy do elity, niewolnik jezdzi autobusemwwww pisze:ps2. A gdzie Ty widzisz jakiekolwiek elity? Pojedyncze jednostki to widzę, ale elity?
[ Dodano: 2010-05-01, 16:17 ]
wojtus a ty znasz krzysia szwagrzyka, gdyby on to przeczytal to by cie pogonil z miastaWojciech Graca pisze: a tak w ogóle to nie ktoś tam tylko lachy rzadzily całkiem niezle zyzna częścią Europy
dajcie zyc grabarzom
Fobiaku, oto mały prezencik ode mnie jako rekompensata za nieuczestniczenie w pochodzie pierwszomajowym.
Taki wierszyk oto:
ech maju maju czarodzieju
dyszący wiosną i nadzieją
ech maju maju roześmiany
słoneczny mistrzu zakochany
gdybyś ty maju tak jak młodych
miłością złączyć mógł narody
by wśród kwitnących grusz jabłoni
przyjaźń złączyła wszystkie dłonie
by gołąb biały wśród obłoków
wieczysty wszędzie głosił pokój
Taki wierszyk oto:
ech maju maju czarodzieju
dyszący wiosną i nadzieją
ech maju maju roześmiany
słoneczny mistrzu zakochany
gdybyś ty maju tak jak młodych
miłością złączyć mógł narody
by wśród kwitnących grusz jabłoni
przyjaźń złączyła wszystkie dłonie
by gołąb biały wśród obłoków
wieczysty wszędzie głosił pokój
It is my happiness in you that you don't know me yet.
/Andrzej Partum/
/Andrzej Partum/
-
Wojciech Graca