cebreiro
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
cebreiro
czemu nie śpisz?
It is my happiness in you that you don't know me yet.
/Andrzej Partum/
/Andrzej Partum/
Wyobraź sobie, ze dzisiaj spałam całe 8 godzin, ale nie potrafię świadomie zdać sobie sprawy z tego, czy coś zostało przygładzone. Może coś we mnie uznało, że tak. Nie wiem.
/Andrzej Partum/
/Andrzej Partum/
Pewnie tak było, tylko kiedy ja się o tym dowiem i czy w ogóle się dowiem. Hmmm ...cebreiro pisze:nieświadomość potrzebowała odpoczynku od Ciebie, aby pozałatwiać swoje sprawy w tej strefie.
Walczysz zatem o to, co ja poniekąd wywalczyłam, tak?
[ Added: 2010-05-02, 08:11 ]
A teraz podam Ci swoją interpretację.
Musiało się coś wydarzyć. Czy wydarzyło się? Tak.
I właśnie to, realny fakt, zdarzenie, dobre zdarzenie, spowodowało uspokojenie burzy na neuronach i synapsach.
A niech się to nazywa nieświadomość ...
/Andrzej Partum/
/Andrzej Partum/
-
ann13
to mnie pocieszyłyście, bo najwidoczniej ja nie mam żadnych problemów, skoro mogę spać bite 12 godzin w poduszce pod rząd, wiadomo czyj i wcale nie zamierzam sprawdzać, czy da się usłyszeć skowronki o 3ciej dla mnie w nocy, bo wolę się oddać frediemu, a że szkoda mu spać, to mówi mój sąsiad 70cio letni jak go spotykam na spacerze z pikusiem o 5 rano i nawet mu się nie dziwię
że mnie podrywa :P)
że mnie podrywa :P)
-
ann13
ale to chyba w jakiś farmakologiczny, bo nie da się oszukać organizmu, on śpi, ile potrzebuje, bez względu na niepokoje, od których nie da się uciec, co najwyżej można je oswoić, przyzwyczaić się do nich, nie wiem, rozwiązać, stawić czoła, chrapanie nic nie daje
oprócz skierowania do lekarza badającego przedsionki;)
oprócz skierowania do lekarza badającego przedsionki;)
-
ann13
-
ann13