półinteligencki traktat parapoetycki, w którym kobieta
-
robert kobryń
półinteligencki traktat parapoetycki, w którym kobieta
półinteligencki traktat parapoetycki, w którym kobieta pojawia się parokrotnie
kobiety, prawie jak wódka
dzielą się na kobiety pół i kobiety jeden
(tych pierwszych jest więcej)
będąc mężczyzną trzy czwarte
wykazuję zainteresowanie kobietami
po dwakroć wartościowszymi
jeśli spotkacie kobiety półtorej
pozdrówcie ode mnie
kobiety, prawie jak wódka
dzielą się na kobiety pół i kobiety jeden
(tych pierwszych jest więcej)
będąc mężczyzną trzy czwarte
wykazuję zainteresowanie kobietami
po dwakroć wartościowszymi
jeśli spotkacie kobiety półtorej
pozdrówcie ode mnie
nie wiem, Rajski... martwią mnie próby klasyfikacji... kobiety są nieogarnialnym żywiołem... coś tam wiemy o wódce... ale o kobietach wciąż niewiele łudząc się jakby-nam-się-wydawało-jak-wiele... one chcą bezpieczeństwa, pewności... do tego sprowadza się kobiet rola biologiczna... one chcą, że będziesz... cokolwiek się zdarzy... jeśli nie potrafimy, to wypadamy z gry... ich nie interesuje czy przeczytaliśmy to i owo i czy pięknie słowa składamy... chcą mieć pewność, że będziemy dbać... że wzniesiemy się ponad własne zajebiste ego... i to jest problem istotny jeśli nie potrafimy się wznieść... wiem tak dobrze jak Ty, że ci właściwi mężczyźni są gdzie indziej... nie tu gdzie my tkwimy...
-
robert kobryń
moja droga, cudna, kochanacebreiro pisze:Ja nie wiem, czy ideał kobiecy, który jest kwintesencją kwintesencji kobiety, byłby strawialny w codziennym życiu, chyba lepiej aby pozostał kwiatem paproci.
obrażalska cebreiro
nie chcę słuchać takich pierdół
jestem obecnie pod wpływem antydepresantów, kokainy, stabilizatorów,alkoholu, a zaraz nie omieszkam zapalić jointa
wypełnij moje puste, zimne serce
zaborczą i dyssocjalną naturę
wrażeniami estetycznymi
niech nie będą nazbyt przeintelektualizowane
niech mają zabarwienie erotyczne, bez obsceny jednak
o to Cię teraz proszę