Gacuś możesz mi wierzyc ze to nie twoja ''nadpobudliwosc'' chcialam stlamsic.
zrobilam to z mysla o tych dwoch dyskutantach,uznalam ze chyba lepiej na chwilke zamknac piaskownice niz zeby dostali kolejne ostrzezenie od Haliny jak to bylo ostatnio.
zdziwila mnie zwlaszcza reakcja anty-czki,ktora pojawila sie jak po ogien i skomentowala dosc przykrym stwierdzeniem ta podjeta na całą godzine z reszta decyzje,
szczerze powiedziawszy to nie chce mi sie juz wciskac jakichkolwiek przyciskow.
lilka pisz erekcjato i nie pitol
nie przejmuj sie
i tak mnie nie uchronilas przed upomnieniem
przez tego lizodupka wazeliniarza musze lizac sobie rany a wole co innego
lilka przepraszam. Nie poradzę nic na to, że jestem uczulona na kneblowanie innych. jeśli ktos ma chęć coś powiedziec, wykrzyczeć lub wypluc ma takie prawo. I nikomu nic do tego.
Calkiem mozliwe, ze jestem przewrażliwiona na tym punkcie. Ale i tak upieram sie, że NIKT nie ma prawa ograniczac nikogo.
Zaczeli - ich sprawa.Albo daliby sobie po gębach albo buzi. Ale to nie nasze gęby i nie nasze buziaki.
lila:)
Uważam temat w 100% za wyczerpany. Jeśli Cię uraziłem, to przepraszam, ale należało by się na przyszłość zastanowić nad podejmowaniem tak kontrowersyjnej decyzji jak ingerencja w dyskusje poprzez zamykanie działu. ann13 nie zgadzała się z tą decyzją, anty-czka , no i ja też nie. Mleko się rozlało...
ehh no...
wracając do sprawy jeszcze: lilka zamknęła i otworzyła,
i w sumie koniec tematu,
drugi raz była taka sytuacja,
i aby wedle:do trzech razy sztuka było,
następnym razem ja to zrobię
i po ostatecznym linczu, nikomu do głowy to już nie przyjdzie.
się poświęcę
cebreiro:)
Nie uwierzę, że zdolna byłabyś do wprowadzania jakiichkolwiek ograniczeń w dyskusji (choćby to nawet była pyskówka), czy do wprowadzania CENZURY na ere, bo dzięki swobodzie wypowiedzi to jeden z nielicznych portali, gdzie można porzucać chujami i innymi częściami ciała nie tylko męskiego :)
cieniuska:)
Nic więcej nie powiem, ponieważ żona mi się odgraża, że wdepnie na erekcjato poczytać, jakie ja tam głupoty opisuję:-P
A chcę jeszcze trochę pożyć :)
:)
Nie każdy lubi ten rodzaj humoru, który ja uprawiam :)
Ale i tak się nie zmienię:)
Obiecałem sobie, że jak umrę, to mi tak "mały" przyfurczy, że będą mieć trudności z domknięciem wieka od trumny:-P
:)
Myślałem że to ciut zmodyfikujesz i zaśpiewasz nie o Macku, tylko o Gacku
Umarł Gacek umarł...
A ja Ci zaśpiewam c.d.
Umarł Gacek, umarł
panny go żałują
połozylły go na desce
w dupę go całują
Bo u Gacka taka dusza,
że jak cmokniesz to się rusza
os dana dana dana dana dana
cieniu:) Cieniutka jesteś w tych sprawach, oj cieniutka:)
Zapewniam Cię, że się da:)
A o pozycji odwrotnej słyszała? a ???
Jak nie, to demonstruję:
Kładę się na plecach i... odpoczywam