INTERNOWELA_2

Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek

ann13

Post autor: ann13 »

liluś, bo w tamtych sie nie mogłam połapać, stojąc w drzwiach:)
tamta ma jednak jakiś ciag logiczny (jesli mi uporzadkujesz wydarzenia, hahha,)i uwazam, ze warto ją pokontynuwać, bo wcale nie idzie jak koń pod górke :)
lila
Kontakt:

Post autor: lila »

no też mi się zdaje ;-) no więc o ile pamiętam to w skócie było tak że:

1) fobiak spotyka przypadkiem lilę na ulicy nowej gdzie szuka mieszkania do wynajęcia , lila daje mu numer swojej wspolokatorki magdy bo ona się orientuje w stancjach w łodzi. lila jest w łodzi tylko na parę dni w celach turystycznych, nocuje u koleżanki magdy.

2) lila idzie z bolacym zebem do dentysty i wpada pod samochód obijając sie tylko niegroznie

3) przyjezdza karetka, sanitariusze wstrzykują lili wstępną dawkę pavulonu jednak fobiak podszywając sie pod lekarza ją reanimować, lila ocknęła się natychmiast i uciekła z miejsca wypadku i idzie do dentysty
fobiak nocuje u ann - kuzynki magdy. z rana wstaje by szukac dalej mieszkania. telefon magdy nie odpowiada , włacza sie w nim automatyczna sekretarka

4) lila wraca na noc do mieszkania , po drodze robi testy na obecność pavulonu we krwi, magda zniknęła

5) następnego dnia lila idzie po odbiór wyników krwi- są pozytywne, następnie zmierza na ulicę nową , by powiadomić kuzynkę magdy - ann o jej tajemniczym zniknięciu

6) po drodze kupuje gazetę lokalną , na jej pierwszej stronie widnieje artykuł o tragicznej smierci dziewczyny która wpadła pod koła rowera opatrzony zdjęciem magdy

7) gdy lila wpada do ann ta przez przypadek zauważyła artykuł

8) lila i ann zwęszyły udział łowców skór w zniknięciu magdy łącząc fakty: wczorajszy wypadek lili, pozytywny wynik analizy krwi lili na obecnosc pavulonu, fakt że w wypadku magdy brał udział tylko rower i nic jej sie nie moglo stac. postanawiają ratować magdę i idą do znajomego dedektywa ann- niejakiego rutkowskiego

9) z rutkowskim układają plan, pozorują własny wypadek by stać się żywą tarczą dla sanitariuszy ( którzy okazują się potem mutantami-klonami) którzy wywożą je za miasto do wiaty gdzie przechowują zahobernowane ciała. rutkowski śledzi karetkę przez całą drogę

10) rutkowski ann i lila uciekają z miejsca wypadku porywając i cucąć zahibernowaną magdę

11) lila spędza noc u rutkowskiego ponieważ nie mogła się oprzeć jego urokowi osobistemu, ann zajęła się magdą u siebie w domu

12) nazajutrz ann poczuła się samotnie i obdzwoniła wszsystkich znajomych : deana , lilę, fobiaka , olgę, cieniu, wre, lunę, propana i jeszcze wielu innych

to by było na tyle
:mrgreen:
ann13

bosz.... a nic nie napisałas, ze TY spędziłaś u niego noc
to teraz opowiadaj jak Cie całował, po omacku szukając pepka z dziurą w całym :) powoli wprowadzając mnie w obrszar niedotepnych ud
zebym się nie podnieciła natychmiast :mrgreen:
lila
Kontakt:

ej pisałam tylko nie przeczytałaś :->
no i też o tym że pół nocy oglądaliśmy jego kolekcję pocztówek :mrgreen:
ann13

to czytałam:)
a z czym on zbiera?, bo ja kiedyś z obiektami architektury sakralnej, lubujac się w delikanych wyzłobieniach dłutem :)
lila
Kontakt:

no nie tak szybko , szukuje się misterna intryga :-D
ann13

hahha, liluś, to ja lece do nocnego po szydełko, bo babcia mnie nauczyła, jak dziergać
za igła;)
ODPOWIEDZ