obcęgi
Moderator: Gacek
oj daj spokój z farmazonami, ja jestem zaklepana, przez piekarza, a on ma ręce od bułek razowych, to już się z nich nie wypuszczę, wyobraź sobie, wmów, że jestem facetem, wkleję ci kawał, kolega mi przysłał i nie mogę dobić się do morału, ale jesli on jest on jest ambitny to chyba rozwodu nie będzie, skoro ona rzuciła koło ratunkowe
do przyjaciela;)
Mąż do żony:
- Czemu Ty taka tępa jesteś? Nie mogę już tego znieść! Nawet suwakiem
logarytmicznym nie umiesz się posługiwać! Albo się nauczysz, albo
wypierdalaj!!!
Następnego dnia mąż wraca z pracy, a Żona wita go w korytarzu z suwakiem
logarytmicznym w dłoni:
- Twój członek ma 16 centymetrów długości. Moja pochwa ma 18 centymetrów
głębokości. Jesteśmy małżeństwem od ośmiu lat, więc całkowita suma
niedoruchania wynosi 42 kilometry i 345 metrów. Albo doruchasz, albo
wypierdalaj!!!
do przyjaciela;)
Mąż do żony:
- Czemu Ty taka tępa jesteś? Nie mogę już tego znieść! Nawet suwakiem
logarytmicznym nie umiesz się posługiwać! Albo się nauczysz, albo
wypierdalaj!!!
Następnego dnia mąż wraca z pracy, a Żona wita go w korytarzu z suwakiem
logarytmicznym w dłoni:
- Twój członek ma 16 centymetrów długości. Moja pochwa ma 18 centymetrów
głębokości. Jesteśmy małżeństwem od ośmiu lat, więc całkowita suma
niedoruchania wynosi 42 kilometry i 345 metrów. Albo doruchasz, albo
wypierdalaj!!!
ANN13!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JEZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPIERDALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps. Ty naprawdę możesz być niebezpieczna.
ps2. Boże! Te baby to mają potrzeby!
ps3. Chyba rzeczywiście wezmę się poważniej za Fobiaka.
ps4. Fobiak, tylko Ty mi chyba pozostałeś. Wyłaź, pogadamy, mam jeszcze dwa piwa. Chcesz jedno?
JEZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPIERDALAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps. Ty naprawdę możesz być niebezpieczna.
ps2. Boże! Te baby to mają potrzeby!
ps3. Chyba rzeczywiście wezmę się poważniej za Fobiaka.
ps4. Fobiak, tylko Ty mi chyba pozostałeś. Wyłaź, pogadamy, mam jeszcze dwa piwa. Chcesz jedno?
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
to mama taki zalew informacji, że ciężko mi się połapać. To napływa z taką siłą, że mam kołowroty i czuję jak czaszka trzeszczy, a za chwilę ucicha i jest spokój, ale dalej czuję szum i jak gdyby powiększoną objętość mózgu,
ps3. Znasz to, więc nie wiem po co to wszystko piszę. (Chyba dla siebie, by się uspokoić, że niby wiem o co w tym wszystkim chodzi.)
ja tak nie mam to ciezko mi zrozumiec, u mnie nic nie naplywa, moje nanociagi sa jak rozciagana guma, ktora sie moze zerwac, nic nie mam we lbie, mozg mi nie puchnie, nic mi nie szumi, wiele takich gumek juz sie pozrywalo ale sa takie ktore sa z dobrego materialu i ktore sprawnie pracuja, dzieki nim mam setki migawek na sekunde i dzieki fantazji tworzy mi sie mysl, ktora probuje sciagnac na ziemie
ps3. Znasz to, więc nie wiem po co to wszystko piszę. (Chyba dla siebie, by się uspokoić, że niby wiem o co w tym wszystkim chodzi.)
ja tak nie mam to ciezko mi zrozumiec, u mnie nic nie naplywa, moje nanociagi sa jak rozciagana guma, ktora sie moze zerwac, nic nie mam we lbie, mozg mi nie puchnie, nic mi nie szumi, wiele takich gumek juz sie pozrywalo ale sa takie ktore sa z dobrego materialu i ktore sprawnie pracuja, dzieki nim mam setki migawek na sekunde i dzieki fantazji tworzy mi sie mysl, ktora probuje sciagnac na ziemie
dajcie zyc grabarzom
Lilka, jak chcesz, od czasu do czasu, mogę pouganiać się za Tobą? Chcesz?
ps. No wiem, że nie chcesz, ale zapytać warto.
ps2. Lilka, a jak Ci się podoba ujeżdżanie głośnika przez Siekierkę? Jej kuperek stanowi niemalże oddzielny byt, tak jakby nie należał do niej.
ps3. A czy Ty może dysponujesz takim bytem, bo dokładnie tego w swych metafizycznych dociekaniach poszukuje.
ps. No wiem, że nie chcesz, ale zapytać warto.
ps2. Lilka, a jak Ci się podoba ujeżdżanie głośnika przez Siekierkę? Jej kuperek stanowi niemalże oddzielny byt, tak jakby nie należał do niej.
ps3. A czy Ty może dysponujesz takim bytem, bo dokładnie tego w swych metafizycznych dociekaniach poszukuje.