Noc pełna uczuć ....!
Moderator: Gacek
Noc pełna uczuć ....!
Są różne noce krótkie i senne
Tez są noce miłosne w uczucia pełne
Wtedy nie warto zasnać na chwilę
Gdyz miłość po niej już nie zostanie
I powtarzać tylko słowa tajemne
Ja ciebie kocham miła nad życie...
Nie wolno nigdy tej nocy zdradzić
Okłamać, oszukać i też zapomnieć
Bo już wtedy będzie na próżno....!
Podobnej nocy nigdy odnalezć...!
Marius
Tez są noce miłosne w uczucia pełne
Wtedy nie warto zasnać na chwilę
Gdyz miłość po niej już nie zostanie
I powtarzać tylko słowa tajemne
Ja ciebie kocham miła nad życie...
Nie wolno nigdy tej nocy zdradzić
Okłamać, oszukać i też zapomnieć
Bo już wtedy będzie na próżno....!
Podobnej nocy nigdy odnalezć...!
Marius
Nie znasz sie na poezji moje dziecko, i nie mow ,ze ja klamie tak jest i to prawda...........!Dlatego ja jak czytam moge twoje wiersze tylko poprawiac, sa naprawde slabe......! zajmij sie swoim nieregularnym okresem , jesli go juz masz........! poezje zostaw w spokoj, nie umiesz pisac wierszy........ann13 pisze:strasznie komarku masz nieregularne te rymy
prawie jak okres :P)
[ Dodano: 2007-10-12, 18:39 ]
Nie komentuj moich wierszy ja sobie tego nie zycze, bo przestane je zamieszczac na erekcjato, wypisujesz glupoty i jestes dla mnie smarkata........czy ty to rozumiesz.........?
Ten wiersz nie jest patetyczny, jest prosty w slowach , przekazuje mysli, ktore czuje to nie moze byc zwykly teks gdyz to jest poezja milosna.........!Alvar Hanso pisze:prawdziwą miłość można zdradzić, ale na dłuższą metę to nieopłacalne;
przekaz masz sensowny, jednak niepotrzebnie doprawiasz wszystko
patetycznym sosem
Spadaj Ozon co tam robisz idz gdzie jest twoje miejsce do smietnika , palancie ty i poezja hahahahaha grafomanozon pisze:to posłuchaj komar... przecież ty pisać nie potrafisz. wypisujesz grafomańskie gnioty, które są tak zjechane jak dupa Mesaliny. a jeśli słyszysz opinie odmienne od mojej to wiedz, że kłamią. Pozdro.