Umarł człowiek
Moderator: Gacek
Umarł człowiek
Umarł człowiek
Ciało jego jeszcze ciepłe
Czy rozkładać szybko się zacznie
Czy pachnieć długo będzie
Dając dowód swej świętości
Umarł człowiek
Festiwal próżności się rozpoczął
Nierządnice oparły dłonie o wieko trumny
Zapraszając do stosunku analnego
Satyrów, sonetów i inne plugastwa
Umarł człowiek
Mędrcy prawią mądrości
Popijając w przerwach wódkę czystą
Zagryzając stypowym pasztecikiem
Prężącym się koło czerwonego barszczu
Umarł człowiek
Co bardziej zuchwałe tańczą
Taniec śmierci w pozach wyuzdanych
„Patrzcie jak ja go kochałam”
Zdają się krzyczeć w lubieżnych grymasach
Umarł człowiek
Ciało jego jeszcze ciepłe
Czy rozkładać szybko się zacznie
Czy pachnieć długo będzie
Dając dowód swej świętości
Umarł człowiek
Festiwal próżności się rozpoczął
Nierządnice oparły dłonie o wieko trumny
Zapraszając do stosunku analnego
Satyrów, sonetów i inne plugastwa
Umarł człowiek
Mędrcy prawią mądrości
Popijając w przerwach wódkę czystą
Zagryzając stypowym pasztecikiem
Prężącym się koło czerwonego barszczu
Umarł człowiek
Co bardziej zuchwałe tańczą
Taniec śmierci w pozach wyuzdanych
„Patrzcie jak ja go kochałam”
Zdają się krzyczeć w lubieżnych grymasach
Umarł człowiek
myslę, że znajda się tacy, którzy powiedzą Ci o czym jestmaagocha pisze:pewnie ma opisywać różnorodnośc zachowań gdy ktoś schodzi z tego padołu
ma prawo się nie podobać, ale konsekwenja prowadzenia tematu jest dość oczywistamaagocha pisze:ale mnie się nie podoba bo brak tu konsekwencji w prowadzeniu tematu-
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
bronisz tekstu pisząc, ze konsekwencja prowadzenia tematu jest oczywista-brzmi to jak wypowiedź polityka:). Autor (wdł.mnie oczywiście )pisze wiersz -upublicznia go a potem już tylko słucha opini a nie komentuje cudzych odczuć. nie ma tak dobrze, że wszystko wszystkim sie podoba więc nie ma potrezby mnie przekonywać, że nie mam racji.Marcin Rajski pisze:myslę, że znajda się tacy, którzy powiedzą Ci o czym jestmaagocha pisze:pewnie ma opisywać różnorodnośc zachowań gdy ktoś schodzi z tego padołu
-wybacz ale to powinien mi jasno tekst powiedzieć a nie ktos "kto się znajdzie"-nie jesteśmy w szkole-prawda?- gdzie to pani psorka ma mnie naprowadzic:).Poza tym to jak czyteknik czyta nie musi zgadzac sie z zamysłem autora-powiem więcej-wielośc interpretacji swiadczy o bogactwie tekstu więc jeśli mój odczyt jest dla Ciebie nie do przyjęcia to chyba żartujesz:)
ma prawo się nie podobać, ale konsekwenja prowadzenia tematu jest dość oczywistamaagocha pisze:ale mnie się nie podoba bo brak tu konsekwencji w prowadzeniu tematu-