Erekcjato zdołowane
Moderator: nuel
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
Erekcjato zdołowane
Nie wiem czy mi mówić o tym tu wypada,
że raz idzie w górę, a raz znów opada.
Kiedy erekcyjnie pnie się wciąż do góry,
mam wtedy ochotę na najdziksze dziury!
Gorzej gdy odwrotnie robiąc ze mnie dziada
zamiast trzymać normę – nie trzyma , opada.
Nie mam wtedy siły nawet na ruchanie
przez takie jebane nagłe opadanie.
Dieta nie pomaga, ni nawet sen błogi.
Boli głowa, kutas, a szczególnie nogi.
Może cosik zmienię – nie ma na co czekać,
chyba się ożenię, przestanę narzekać
na barometr
że raz idzie w górę, a raz znów opada.
Kiedy erekcyjnie pnie się wciąż do góry,
mam wtedy ochotę na najdziksze dziury!
Gorzej gdy odwrotnie robiąc ze mnie dziada
zamiast trzymać normę – nie trzyma , opada.
Nie mam wtedy siły nawet na ruchanie
przez takie jebane nagłe opadanie.
Może cosik zmienię – nie ma na co czekać,
chyba się ożenię, przestanę narzekać
na barometr
-
Wojciech Graca
jest ere ale mało ambitne, ponieważ można tysiąc rzeczy podpiąć pod ten tekst: termometr, wysokościomierz, prędkościomierz etc. w ogóle uważam, że wszelkie opisy niby kobiet, niby stosunków, niby kuśki, niby piczki czy innych semantycznie związanych z seksualnością opisów to jedno wielkie pójście na łatwiznę. Można raz, dwa, ale nie w kółko, bo wówczas robi się nudno.
- Gacek
- Kontakt:
1. Uważam, że ambitni ludzie wyżywają się nie na portalach tego typy jak ere, czy inne duperele:) Więc nie mam ambicji być ambitnym:)Wojciech Graca pisze:jest ere ale mało ambitne, ponieważ można tysiąc rzeczy podpiąć pod ten tekst: termometr, wysokościomierz, prędkościomierz etc. w ogóle uważam, że wszelkie opisy niby kobiet, niby stosunków, niby kuśki, niby piczki czy innych semantycznie związanych z seksualnością opisów to jedno wielkie pójście na łatwiznę. Można raz, dwa, ale nie w kółko, bo wówczas robi się nudno.
2. Po to człowiek żyje ( a ja w szczególności) żeby mu było lekko, łatwo i przyjemnie ( idę więc na łatwiznę i cieszę się z tego powodu).
3. Jak mnie coś nudzi, to nie czytam i nie wymądrzam się
Mi miesza coś w trzeciej zwrotce. Nie wiem dlaczego -bo dziś w ogóle niewiele wiem, ale coś tam jest nie tak.
Jeśli próbujesz naprowadzić na seksowne relacje damsko-męskie, to dlaczego kładziesz nacisk na nogi? Bo niby, że w odpowiednim momencie facet powinien te nogi za pas...?
P.S. Gacek czy w punkcie trzecim wyrażasz foch skrytykowanego miszcza?
Jeśli próbujesz naprowadzić na seksowne relacje damsko-męskie, to dlaczego kładziesz nacisk na nogi? Bo niby, że w odpowiednim momencie facet powinien te nogi za pas...?
- Gacek
- Kontakt:
anty-czka:)anty-czka pisze:Mi miesza coś w trzeciej zwrotce. Nie wiem dlaczego -bo dziś w ogóle niewiele wiem, ale coś tam jest nie tak.
........................................
..............................
Jak jest zmiana ciśnienia ( spadek), to niektórych łamie w kościach (ja na szczęście tego nie odczuiwam ) i stąd te bóle głowy, nóg...
P.S.
anty-czko droga:)
Jaki ze mnie mistrz i co to znaczy foch?
Zawsze twierdziłem ( i tak bedę czynił do końca mego żywota), że jak coś (zwłaszcza całość - monotonność tematyki) mi nie odpowiada w czyjejś pisaninie, to po prostu nie czytam tego kogoś i nie komentuję go, bo i po co?
Nie komentuję też dzieł, na których się zupełnie nie znam, a szkoda mi życia żeby je rozgryzać.
Pozdrawiam ciepło :)
- Gacek
- Kontakt:
Nie sranie w banie pani anty-czko:)anty-czka pisze:Sranie w banie panie Gacek. Po to się tu wchodzi, by czytać i pisać co sie myśli. Skąd mam przed przeczytaniem wiedzieć czy mi sie podoba czy nie?
Tylko, że ja nie jestem nowicjuszem ( tutaj może tak) i ktoś, kto przeczyta przynajmniej 3 moje rymowanki powinien wiedzieć, że jestem ( przeważnie ) monotematyczny i aż do znudzenia piszący "o dupie Maryni".
Po lekturze takich kilku "dzieł" odpuściłbym sobie i olał takiego prymitywnego jak ja autora i nie wysilał się na pseudo mądre (semantyka) komentarze.
Zauważ anty-czko, że post Wojtka nie dotyczył specjalnie tego co napisałem tylko tego, że ja jestem w swoich utworach nudny.
Oto wierny cytat tego fragmentu komentarza Wojtka:
uważam, że wszelkie opisy kobiet, niby stosunków, niby kuśki, niby piczki czy innych semantycznie związanych z seksualnością opisów to jedno wielkie pójście na łatwiznę. Można raz, dwa, ale nie w kółko, bo wówczas robi się nudno.[b]
Z tego wynika jasno, że Wojtek wie, że ja w kółko tak piszę, a mimo to czyta te nudy na pudy
-
ann13
- Gacek
- Kontakt:
fobiak:)
Jeszcze chwilka, a dowiem się od ciebie, że nawet kłóciłem się sam ze sobą na czarnej
Ania:)
Erekcja - to wzwód, czyli tzw. sterczyca:)
Jak jest niskie ciśnienie, to niektórym żyć się odechciewa, natomiast jak ciśnienie pnie się w górę ( jak qtas ), to te osoby ogarnia euforia, wszystko im gra i to jest ta właśnie erekcja (skok w górę ) ciśnienia:)
A że erekcyjnie? To dla zmylenia czytelnika

Jeszcze chwilka, a dowiem się od ciebie, że nawet kłóciłem się sam ze sobą na czarnej
Erekcja - to wzwód, czyli tzw. sterczyca:)
Jak jest niskie ciśnienie, to niektórym żyć się odechciewa, natomiast jak ciśnienie pnie się w górę ( jak qtas ), to te osoby ogarnia euforia, wszystko im gra i to jest ta właśnie erekcja (skok w górę ) ciśnienia:)
A że erekcyjnie? To dla zmylenia czytelnika
-
Wojciech Graca
Gacek pisze:1. Uważam, że ambitni ludzie wyżywają się nie na portalach tego typy jak ere, czy inne duperele:) Więc nie mam ambicji być ambitnym:)Wojciech Graca pisze:jest ere ale mało ambitne, ponieważ można tysiąc rzeczy podpiąć pod ten tekst: termometr, wysokościomierz, prędkościomierz etc. w ogóle uważam, że wszelkie opisy niby kobiet, niby stosunków, niby kuśki, niby piczki czy innych semantycznie związanych z seksualnością opisów to jedno wielkie pójście na łatwiznę. Można raz, dwa, ale nie w kółko, bo wówczas robi się nudno.
Nie napisałem, że GACEK JEST MAÂ?O AMBITNY, więc nie rozumiem twojego wywodu.
2. Po to człowiek żyje ( a ja w szczególności) żeby mu było lekko, łatwo i przyjemnie ( idę więc na łatwiznę i cieszę się z tego powodu). Nie napisałem, że GACEK IDZIE NA Â?ATWIZN?, więc nie rozumiem twojego wywodu.
3. Jak mnie coś nudzi, to nie czytam i nie wymądrzam się
Ludzie dzielą się na ignorantów i tych którzy są ponad to
-
ann13
- Gacek
- Kontakt:
W tym sęk, że ja nie uważam, że to coś złego, ponieważ moja monotematyczność jest rozpoznawalna, tak jak prymitywne malarstwo Nikifora ( broń Bozi nie porównuję sie do niego!!!)
To Wojtek okreslił tą tematykę za mało ambitną i nudną na dłuższą metę i dlatego zaproponowałem mu, że jak mu nie odpowiada ta mało ambitna i nudna tematyka, niech czyta innych bardziej ambitnych i nie nudnie piszących
Robię swoje
i Ty Ania też rób to co lubisz wbrew temu co Ci ktoś w swojej złośliwości napisze :)
W tym sęk, że ja nie uważam, że to coś złego, ponieważ moja monotematyczność jest rozpoznawalna, tak jak prymitywne malarstwo Nikifora ( broń Bozi nie porównuję sie do niego!!!)
To Wojtek okreslił tą tematykę za mało ambitną i nudną na dłuższą metę i dlatego zaproponowałem mu, że jak mu nie odpowiada ta mało ambitna i nudna tematyka, niech czyta innych bardziej ambitnych i nie nudnie piszących
Robię swoje
i Ty Ania też rób to co lubisz wbrew temu co Ci ktoś w swojej złośliwości napisze :)
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
gacek jak chcesz ale nie miej do mnie pretensji
kiedys na czarnej opublikowales taki wiersz gdzie pelka miala takie sexi cycki i antyczka zwrocila tobie uwage z pytaniem, dlaczego podmiot liryczny u ciebie nie jest normalny tylko jakas postacia z fantastycznego filmu, wtedy ty sie wkurwiles i jej powiedziales
"sluchaj smarkulo, jak ci cycki urosna to bedziesz mogla podobne pytania zadawac"
wkleiles jej jakiegos linka (nie pamietam juz jakiego) i kazales jej isc sie uczyc zycia bo na masturbacje byla jeszcze za mloda
wtedy antyczka sie wkurwila i tak ci napisala doslownie, cytuje:
"chuju zabieraj tego linka i spierdalaj do linkowni, jak ci oczy pizda zarosly to linkownia jest w pitoleniu"
byles jeszcze u linkowskiego chyba na offarcie, wrociles na krotko i slad po tobie zaginal, wiecej nie pamietam
kiedys na czarnej opublikowales taki wiersz gdzie pelka miala takie sexi cycki i antyczka zwrocila tobie uwage z pytaniem, dlaczego podmiot liryczny u ciebie nie jest normalny tylko jakas postacia z fantastycznego filmu, wtedy ty sie wkurwiles i jej powiedziales
"sluchaj smarkulo, jak ci cycki urosna to bedziesz mogla podobne pytania zadawac"
wkleiles jej jakiegos linka (nie pamietam juz jakiego) i kazales jej isc sie uczyc zycia bo na masturbacje byla jeszcze za mloda
wtedy antyczka sie wkurwila i tak ci napisala doslownie, cytuje:
"chuju zabieraj tego linka i spierdalaj do linkowni, jak ci oczy pizda zarosly to linkownia jest w pitoleniu"
byles jeszcze u linkowskiego chyba na offarcie, wrociles na krotko i slad po tobie zaginal, wiecej nie pamietam
dajcie zyc grabarzom
- Gacek
- Kontakt:
fobiak:)
Wydaje mi się, że jednak chyba mnie pomyliłes z kimś innym.
Nigdy bym nie napisał do anty-czki smarkulo, bo nie mam pojęcia ile ma lat.
Po drugie, nie słyszałem w życiu o jakimś offarcie,
a po trzecie dobrze by było, gdyby to anty-czka potwierdziła Twoje słowa,
gdyż albo mam taką zajebistą sklerozę (chociaż pamiętam drobne szczególiki z przed kilkudziesięciu lat) i nic z owych czasów nie pamiętam, albo i wiersz z cyckami i moja niby riposta anty-czce nie mają ze mną nic, a nic wspólnego.
Wydaje mi się, że jednak chyba mnie pomyliłes z kimś innym.
Nigdy bym nie napisał do anty-czki smarkulo, bo nie mam pojęcia ile ma lat.
Po drugie, nie słyszałem w życiu o jakimś offarcie,
a po trzecie dobrze by było, gdyby to anty-czka potwierdziła Twoje słowa,
gdyż albo mam taką zajebistą sklerozę (chociaż pamiętam drobne szczególiki z przed kilkudziesięciu lat) i nic z owych czasów nie pamiętam, albo i wiersz z cyckami i moja niby riposta anty-czce nie mają ze mną nic, a nic wspólnego.
-
ann13
-
Wojciech Graca
Nie ty jeden stosujesz w ere takie chwytyGacek pisze:Wojteczku spryciulko:)
To kto inny, jeśli nie ja jest malo ambitny?
To kto inny, jesli nie ja wykorzystując tematy związane z seksualnością.... idzie na łatwiznę???
Ksiądz Paja?
a?
![]()
![]()
Nie ty jeden bazujesz na słówklonach pyty
Kliknij chłopie na sam start tego portaliku
a przekonasz się, że tych ere jest bez liku
-
Wojciech Graca
- Gacek