Erekcjato rozdartej tęsknoty
- Boob
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
- Kontakt:
Pamięć przywołuje stan radości,
ciało tęskni i wciąż czuje.
Czasoprzestrzeń naszych uniesień,
przypływy, odpływy namiętności gra.
Powoli spadają kartki w kalendarzu,
czas rozłąki boleśnie serce rani.
Coraz gorzej mi bez Ciebie,
coraz trudnej jest mi żyć.
Mam tylko jedno to marzenie,
kiedy ujrzę Cię znów?
podpasko Always
Pamięć przywołuje stan radości,
ciało tęskni i wciąż czuje.
Czasoprzestrzeń naszych uniesień,
przypływy, odpływy namiętności gra.
Powoli spadają kartki w kalendarzu,
czas rozłąki boleśnie serce rani.
Coraz gorzej mi bez Ciebie,
coraz trudnej jest mi żyć.
Mam tylko jedno to marzenie,
kiedy ujrzę Cię znów?
podpasko Always
a tergo.
- Boob
- Kontakt:
erekcjato rozdartej tęsknoty
hahahaha
Szanowne peelki
jestem tytanem prokreacji i ma zamiar otworzyć działałość w tym zakresie jako dodatkowe źródło dochodów
Szanowny peelu
świetny post.dziękuje
pozdrawiam serdecznie.
Szanowne peelki

jestem tytanem prokreacji i ma zamiar otworzyć działałość w tym zakresie jako dodatkowe źródło dochodów

Szanowny peelu

świetny post.dziękuje
pozdrawiam serdecznie.

a tergo.
- Boob
- Kontakt:
Elutka
hahahaha
Każda peelka za moją "sprawą" może być przy nadzieji
pozdrawiam serdecznie.dziękuje

hahahaha
Każda peelka za moją "sprawą" może być przy nadzieji

pozdrawiam serdecznie.dziękuje
a tergo.
Lubię czytać dyskusje i przekomarzania pod tekstami, czasami bardziej niż utwory
Boob wg mnie awersacja jest kontynuacją.
Jeśli chodzi o tekst sam w sobie, spieralabym się, że kartki spadają wolno. Wg mnie one teraz lecą szybciej niż liście z drzew pod koniec października.
Poza tym dziwna mi się wydaje tęsknota za always. Rozumiałabym ulgę, ale tęsknotę?
Boob fajnie, że postanowiłeś zacząć pisać erekcjato.

Boob wg mnie awersacja jest kontynuacją.
Jeśli chodzi o tekst sam w sobie, spieralabym się, że kartki spadają wolno. Wg mnie one teraz lecą szybciej niż liście z drzew pod koniec października.
Poza tym dziwna mi się wydaje tęsknota za always. Rozumiałabym ulgę, ale tęsknotę?
Boob fajnie, że postanowiłeś zacząć pisać erekcjato.
- Boob
- Kontakt:
erekcjato wylanej tęsknoty
ann13
hahahaha
Jesteś The Best of the best
tytuł oczywiście kupuję
pozdrawiam serdecznie.dzięka

hahahaha
Jesteś The Best of the best

tytuł oczywiście kupuję
pozdrawiam serdecznie.dzięka

a tergo.
- Boob
- Kontakt:
Erekcjato wylanej tęsknoty
witaj
anty-czka
Wiele kwestii poruszłaś w swoim poście, przede wszystkim (to moja zdanie) musi być "dobra zabawa" pod utworami, trzeba mieć dystans do siebie i innych
cieszę ,że sprawia Ci to również przyjemność.
Ja jestem raczkującym oseskiem jeśli chodzi o pisanie ere. W tym miejscu znów zacytuję informację dla początkujacych o pisaniu ere. W fragmentach tego tekstu nie ma żadnej "wzmianki" o pojęciu kontynuacja które pouszyłaś w przypadku mojego ere
Erekcjato to utwor poetycki o dowolnej formie i tresci ma jakby dwa zakonczenia jedno konczace tresc i to drugie "erekcyjne" czyli zaskakujace (ono decyduje czy erekcjato to erekcjato)…
W tytule musi byc zawarty termin erekcjato i tytul utworu, ktory w zasadzie
jeszcze niczego nie mowi i nie powinien zdradzac ani tresci ani zakonczenia,
tresc nadaje utworowi dopiero odpowiednie ksztalty i konfrontuje ja z
grubsza z tytulem. Zakonczenie jest najwazniejsze dlatego, ze wywraca caly utwor do gory nogami, tresc i tytul traca wartosc na rzecz zakonczenia:
Nie będe się spierał ale uważam, że warunki jak wyżej zostały spełnione w moim ere i nie widzę tam kontynuacji awersacji do tekstu bo myślę, że Szanowna peelka to miała na uwadze pisząc te uwagę.
Jeśli chodzi o tęsknotę tu bym sie spierał chociaż jestem facetem to mógłbym tęsknić za utraconą młodością jedynie z perspektywy andropauzy Pozdrawiam serdecznie.dziękuje
anty-czka

Wiele kwestii poruszłaś w swoim poście, przede wszystkim (to moja zdanie) musi być "dobra zabawa" pod utworami, trzeba mieć dystans do siebie i innych

Ja jestem raczkującym oseskiem jeśli chodzi o pisanie ere. W tym miejscu znów zacytuję informację dla początkujacych o pisaniu ere. W fragmentach tego tekstu nie ma żadnej "wzmianki" o pojęciu kontynuacja które pouszyłaś w przypadku mojego ere
Erekcjato to utwor poetycki o dowolnej formie i tresci ma jakby dwa zakonczenia jedno konczace tresc i to drugie "erekcyjne" czyli zaskakujace (ono decyduje czy erekcjato to erekcjato)…
W tytule musi byc zawarty termin erekcjato i tytul utworu, ktory w zasadzie
jeszcze niczego nie mowi i nie powinien zdradzac ani tresci ani zakonczenia,
tresc nadaje utworowi dopiero odpowiednie ksztalty i konfrontuje ja z
grubsza z tytulem. Zakonczenie jest najwazniejsze dlatego, ze wywraca caly utwor do gory nogami, tresc i tytul traca wartosc na rzecz zakonczenia:
Nie będe się spierał ale uważam, że warunki jak wyżej zostały spełnione w moim ere i nie widzę tam kontynuacji awersacji do tekstu bo myślę, że Szanowna peelka to miała na uwadze pisząc te uwagę.
Jeśli chodzi o tęsknotę tu bym sie spierał chociaż jestem facetem to mógłbym tęsknić za utraconą młodością jedynie z perspektywy andropauzy Pozdrawiam serdecznie.dziękuje

a tergo.