spójrz na stojaki pełne lizaków
Moderator: Gacek
spójrz na stojaki pełne lizaków
W mieście najpiękniejszych kalafiorów
obok kamienicy Grafa von Moltke gdzie zaraz lub za dwa ale zaraz otworzą ofnastą pizzerię
w porze wysokiej temperatury
i wysokich napięć
wkurzyłaś mnie tą niespodzianką
po cholerę bieliłaś zęby denaturą?
Wylisz mi wylisz
prosiłaś bezgłośnie
sama se wyliż
prędzej zerżnę twoją depresję
obok kamienicy Grafa von Moltke gdzie zaraz lub za dwa ale zaraz otworzą ofnastą pizzerię
w porze wysokiej temperatury
i wysokich napięć
wkurzyłaś mnie tą niespodzianką
po cholerę bieliłaś zęby denaturą?
Wylisz mi wylisz
prosiłaś bezgłośnie
sama se wyliż
prędzej zerżnę twoją depresję
ani
krzyzowka żadna to wiec nie ma co zgadywać
kalafiory najpikniejsze są tam gdzie jesteśmy
ty fobiak się nie zmieniłeś wizualnie (w stopy ci poszło i zostało)
za to ty ann i owszem
co do braku empatii... cóż buddyzmu ino liznąłem
dzięki ann za inspirację (haiku) nieco na zboczne tory prowadzącą
kalafiory najpikniejsze są tam gdzie jesteśmy
ty fobiak się nie zmieniłeś wizualnie (w stopy ci poszło i zostało)
za to ty ann i owszem
co do braku empatii... cóż buddyzmu ino liznąłem
dzięki ann za inspirację (haiku) nieco na zboczne tory prowadzącą
jeśli oceniać fotkę
to jesteś najładniejsza poerekcjatką z jaką mam kontakt
widziałem też kiedyś taką poetkę co to z pierśmi nagimi czytała
ale cóż
noża w tej poezji nie było (ani pod ani za)
a u ciebie coś się kroi, czuć
sądząc po technice - tamta fotka była jakby z polkoloru lub z komory
ta
widać nowy etap
prokreacji
to jesteś najładniejsza poerekcjatką z jaką mam kontakt
widziałem też kiedyś taką poetkę co to z pierśmi nagimi czytała
ale cóż
noża w tej poezji nie było (ani pod ani za)
a u ciebie coś się kroi, czuć
sądząc po technice - tamta fotka była jakby z polkoloru lub z komory
ta
widać nowy etap
prokreacji
remik to raczej prakreacja, ponoć wyszła z mody na sukces, zdobycia wolnej miejscówki w państwowym przedszkolu, bo to z cyklu na jagody, a tam tylko można złapać wilka, haha, a poza tym to nie fair, bo jak ja bym ci powiedziała, że masz dużo czytelnie naturalnego wdzięku w sobie i na górze i na dole ( na boku dodam, utwór-komentarz) to na pewno byś się zamknął w sobie, tak jak ja teraz muszę
śmignąć na śniadanie ;)
śmignąć na śniadanie ;)
cze o Boob!
jeśli ci się podoba to w ramach ogólnie przyjętej wdzięczności poczucia przeczytaj to na głos przy włączonym nagrywaniu w kompie i przyślij mi mp3 (no może być mp1 albo 4:)
co do Sauny nie wiem, nie wiem jak mu tam będzie, ale rzeczywiście jest takie miejsce może jaśnie Mode przerzuci?
tytuł, ha!
to część tekstu wyrzucona do góry bo zanosiło się na dłuższy wykład o lizaniu w upale z miłości lizaniu przynajmniej teoretycznej czyli cielesnej czyli niepełnej ale w pasjonujących okolicznościach i napięciu słodkiem ale ta dupa muza gdzieś odejszła i zabrakło spójników
jeśli ci się podoba to w ramach ogólnie przyjętej wdzięczności poczucia przeczytaj to na głos przy włączonym nagrywaniu w kompie i przyślij mi mp3 (no może być mp1 albo 4:)
co do Sauny nie wiem, nie wiem jak mu tam będzie, ale rzeczywiście jest takie miejsce może jaśnie Mode przerzuci?
tytuł, ha!
to część tekstu wyrzucona do góry bo zanosiło się na dłuższy wykład o lizaniu w upale z miłości lizaniu przynajmniej teoretycznej czyli cielesnej czyli niepełnej ale w pasjonujących okolicznościach i napięciu słodkiem ale ta dupa muza gdzieś odejszła i zabrakło spójników