Czy [w] konkretnie nie nie udusiłeś się?
Może wpłyń do Morza Żółtego, co?
Najlepiej Żółtą Rzeką - ona odgrywa duże znaczenie w żegludze różnych typów
statków.
Albo chodź do sauny.
Gaceeeeeeeeeek!
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
- Gacek
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 5 times
- Kontakt:
anty-czkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
W Konkretnie robię swoje, a mianowicie akceptuję, lub odrzucam badziewie (wyprodukowane głównie przez wwww).
Nie mam czasu, na nowe tematy (a dla mnie to pestka).
Nie mam czasu na rymowanki (wymagających nieco więcej wysiłku),
A całkowicie nie mam czasu na pisanie erekcjato ( wymagającego najwięcej pomyślunku ), które i tak według widzimisię czytelnika zostanie uznane za tje, lub tnje ( brak precyzji w zdefiniowaniu ere ! ).
Siedzę głównie w swoim pokoiku na Spikerii, gdzie gram przepiękne piosenki i podniecam się (czasami) pięknymi kobietami pokazującymi swe lico na kamerkach:)
Kto się stęsknił za moim widokiem, lub głosem zapraszam do Pokoju Przepięknych Piosenek.
Gacek - Równy
Nic nie trzeba instalować!
Oto bezpośredni link do mojego muzycznego pokoiku:
http://spikeria.pl/room/pokoj_przepieknych_piosenek
Pozdrawiam:)
W Konkretnie robię swoje, a mianowicie akceptuję, lub odrzucam badziewie (wyprodukowane głównie przez wwww).
Nie mam czasu, na nowe tematy (a dla mnie to pestka).
Nie mam czasu na rymowanki (wymagających nieco więcej wysiłku),
A całkowicie nie mam czasu na pisanie erekcjato ( wymagającego najwięcej pomyślunku ), które i tak według widzimisię czytelnika zostanie uznane za tje, lub tnje ( brak precyzji w zdefiniowaniu ere ! ).
Siedzę głównie w swoim pokoiku na Spikerii, gdzie gram przepiękne piosenki i podniecam się (czasami) pięknymi kobietami pokazującymi swe lico na kamerkach:)
Kto się stęsknił za moim widokiem, lub głosem zapraszam do Pokoju Przepięknych Piosenek.
Gacek - Równy
Nic nie trzeba instalować!
Oto bezpośredni link do mojego muzycznego pokoiku:
http://spikeria.pl/room/pokoj_przepieknych_piosenek
Pozdrawiam:)