jak się
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
-
ann13
Albo ja jestem niedouczona, nienormalna i pogięta, albo świat wariuje w bylejakości.
Nie ma innej opcji.
cebreiro z tego co pamiętam jesteś polonistką,robisz doktorat ...wyjaśnij mi do kurwy nędzy sprawę tych pieprzenie niepojętych imiesłowów. Uprzednie tworzy się od dokonanych, czy niedokonanych??
[ Dodano: 2010-05-08, 00:09 ]
Swoją upierdliwość w temacie usprawiedliwiam pobytem na takim, a nie innym portalu
Nie ma innej opcji.
cebreiro z tego co pamiętam jesteś polonistką,robisz doktorat ...wyjaśnij mi do kurwy nędzy sprawę tych pieprzenie niepojętych imiesłowów. Uprzednie tworzy się od dokonanych, czy niedokonanych??
[ Dodano: 2010-05-08, 00:09 ]
Swoją upierdliwość w temacie usprawiedliwiam pobytem na takim, a nie innym portalu
-
ann13
Od czasu przeszłego czasowników dokonanych. Polecam "Gramatykę Polską" J. Strutyńskiego, w celu rozwiewania wszelkich wątpliwości. Ale jak się nie znam, z tą polonistyką to jakaś pomyłka, u mnie na wsi najwyższe wykształcenie ma sołtys, udało mu się skończyć technikum rolnicze, ja tylko pasę owce i z tego co widzę nie zmieni się to do końca życia. No chyba, że dziadek w końcu kupi kozy.
[ Dodano: 2010-05-08, 16:33 ]
ann nie wiem, szukam teraz godny link, do tego makijażu.
[ Dodano: 2010-05-08, 16:33 ]
ann nie wiem, szukam teraz godny link, do tego makijażu.
szara eminencja