erekcjato wysublimowanego smaku

ann13

erekcjato wysublimowanego smaku

Post autor: ann13 »

kiedy już dzielnie dotrzymasz mi towarzystwa
przy nieżywej gąbce pod zepsutym prysznicem
na zakończenie namydlonego dziką różą poranka
mogłabym cię zabrać autobusem 512 do zielonej budki na zabajonego loda

i wkładając słomkę do grenadinowego soku z limonką
popatrzeć czy twoje pośladki układają się równo
na poskładanym wieczorem plastikowym krzesełku

a potem w jakimś zacisznie spokojnym miejscu
u zbiegu autostrady z drogą szybkiego ruchu
chciałabym nabrzmieć i najeść się tobą do obrzydzenia

































nożem i widelcem
Awatar użytkownika
fobiak
Posty: 15748
Rejestracja: 2006-08-12, 07:01
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

jesli chodzi o nasionka to dobre erekcjato
dajcie zyc grabarzom
ann13

Post autor: ann13 »

nie wiedziałam, ze one aż takiego oprzyrzadowania wymagaja, bo myslałam, ze do nich potrzebna jest tylko
łyżka
wazowa :P)
Awatar użytkownika
fobiak
Posty: 15748
Rejestracja: 2006-08-12, 07:01
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time
Kontakt:

Post autor: fobiak »

zalezy w jakiej formie sie spozywa i z ilu, skladajacych czy skladnikow?
dajcie zyc grabarzom
ann13

Post autor: ann13 »

czy to jest filozoficzne pytanie ?, haha

formie wystarczy tylko, jesli będzie ciepła , ilość składników powinna być nieograniczona, ale składający musi być jeden







na godzinę :P)
elutka

Post autor: elutka »

A fajne to ere, Ann.
I tekst ładny:)
ann13

Post autor: ann13 »

ludozercze, bo akurat pasztetowa wyszła z kaszanka :)
ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości