KONKURS 2006 4
KONKURS 2006 4
http://erekcjato.eu/forum/viewtopic.php?t=7359
skład przypomina mi skład komisji orlenowskiej
mam wrażenie że werdykt bedzie tak dobry
jak komisji Warrena albo Mc Carthy'ego
uczciwośc równa komisji lekarkiej
przed naborem do wojska
proponuje wprowadzić zarząd komisaryczny
skład przypomina mi skład komisji orlenowskiej
mam wrażenie że werdykt bedzie tak dobry
jak komisji Warrena albo Mc Carthy'ego
uczciwośc równa komisji lekarkiej
przed naborem do wojska
proponuje wprowadzić zarząd komisaryczny
z tresci regulaminu, jak dla mnie, nie wynika jednoznacznie, czy tak jak bylo na hybrisie, kazdy z czytelnikow moze zaglosowac raz dziennie, na jedno z wybranych przez siebie erekcjat.
czy tez nalezy rozumiec, ze przez caly okres trwania konkursu jest mozliwosc jednokrotnego zaglosowania na jeden z wybranych przez siebie utworow.
czy tez nalezy rozumiec, ze przez caly okres trwania konkursu jest mozliwosc jednokrotnego zaglosowania na jeden z wybranych przez siebie utworow.
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Uwaga odnosnie konkursu
Wszystkie utwory opublikowane w tym dziale nie biora udzialu w konkursie,
Na konkurs prosze publikowac w dziale "Konkurs"
moderatorzy przyklejcie !
[ Added: 2006-09-01, 07:38 ]
II-gi miedzynarodowy konkurs erekcjato odbedzie sie w dniach od 01.09.2006-30.09.2006 do godziny 23.00
Konkurs odbywa sie na forum "Konkurs"
[ Added: 2006-09-01, 08:56 ]
"w konkursie moga brac udzialy utwory nie publikowane wczesniej, ilosc utworow jest nieograniczona"
tutaj opublikowane utwory nie podlegaja przenoszeniu do dzialu "Konkurs"
Na konkurs prosze publikowac w dziale "Konkurs"
moderatorzy przyklejcie !
[ Added: 2006-09-01, 07:38 ]
II-gi miedzynarodowy konkurs erekcjato odbedzie sie w dniach od 01.09.2006-30.09.2006 do godziny 23.00
Konkurs odbywa sie na forum "Konkurs"
[ Added: 2006-09-01, 08:56 ]
"w konkursie moga brac udzialy utwory nie publikowane wczesniej, ilosc utworow jest nieograniczona"
tutaj opublikowane utwory nie podlegaja przenoszeniu do dzialu "Konkurs"
- co mnie to obchodzi
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
fobiak mam pytania...
1.czy moj glos bedzie wazny, jezeli uznam, ze tylko jedno erekcjato mi sie podoba i powiedzmy zaglosuje tak...
3pkt -----------
2pkt Kowalski
1pkt -----------
2.czy moga w tej chwili glosowac tylko ci, ktorzy sa zarejestrowani przed 1 wrzesnia?
3. czy moga to byc osoby, ktore nic nie publikowaly ani nie komentowaly, ale sa zarejestrowane przed 1 wrzesnia?
4. czy ja dobrze zrozumialam, ze moge w kazdej chwili oddac glosy na wszystkie erekcjato, ktore do tej pory zostaly napisane, jezeli do tej pory na nie nie glosowalam?
heh , na razie takie pytania mi sie nasunely...
1.czy moj glos bedzie wazny, jezeli uznam, ze tylko jedno erekcjato mi sie podoba i powiedzmy zaglosuje tak...
3pkt -----------
2pkt Kowalski
1pkt -----------
2.czy moga w tej chwili glosowac tylko ci, ktorzy sa zarejestrowani przed 1 wrzesnia?
3. czy moga to byc osoby, ktore nic nie publikowaly ani nie komentowaly, ale sa zarejestrowane przed 1 wrzesnia?
4. czy ja dobrze zrozumialam, ze moge w kazdej chwili oddac glosy na wszystkie erekcjato, ktore do tej pory zostaly napisane, jezeli do tej pory na nie nie glosowalam?
heh , na razie takie pytania mi sie nasunely...
- cieniu1969
- Kontakt:
- fobiak
- Kontakt:
fobiak mam pytania...
3pkt -----------
2pkt Kowalski
1pkt -----------
wredna, kazdy kto jest w jury ma dodac 3 glosy tzn ma zaglosowac na trzy utwory wg powyzszej punktacji
moze glosowac kazdy zarejestrowany
moze glosowac kazdy aktywny, niezaleznie czy sie zarejestrowal przed pierwszym wrzesniem czy po
tak mozesz oddac w kazdej chwili glosy na wszystkie erekcjato ale tylko raz mozesz glosowac na to samo erekcjato, nie pal haszu i nie glosuj tak jak marcinek, jak tacy jajcarze beda i do nich sie przylacza alkoholicy to bedzie balagan
socjeta funkcjonuje najwiecej punktow ma cieniaska, trzeba haline podpuscic aby tych co glosuja na siebie lub oddaja wiecej niz jeden glos na to samo erekcjato wykastrowala z tego portalu
heh , na razie takie odpowiedzi mi sie nasunely...
3pkt -----------
2pkt Kowalski
1pkt -----------
wredna, kazdy kto jest w jury ma dodac 3 glosy tzn ma zaglosowac na trzy utwory wg powyzszej punktacji
moze glosowac kazdy zarejestrowany
moze glosowac kazdy aktywny, niezaleznie czy sie zarejestrowal przed pierwszym wrzesniem czy po
tak mozesz oddac w kazdej chwili glosy na wszystkie erekcjato ale tylko raz mozesz glosowac na to samo erekcjato, nie pal haszu i nie glosuj tak jak marcinek, jak tacy jajcarze beda i do nich sie przylacza alkoholicy to bedzie balagan
socjeta funkcjonuje najwiecej punktow ma cieniaska, trzeba haline podpuscic aby tych co glosuja na siebie lub oddaja wiecej niz jeden glos na to samo erekcjato wykastrowala z tego portalu
heh , na razie takie odpowiedzi mi sie nasunely...
fobiak "glosowac moze kazdy aktywny" tzn.ze jezeli ann
przyciagnie tutaj swoich fanow
ktorzy zechca na nia glosowac gremialnie...
to nikt nie ma prawa sie czepiac, tak?
pytam co oznacza aktywny, bo nie mam checi pozniej wysluchiwac, ze ktos jest oszustem (no oczywiscie oprocz Ksiecia
, bo to przekreciarz pierwszej wody
)...
czyli jeszcze raz, ktokolwiek wejdzie i kiedykolwiek wejdzie, moze oddac swoj glos, jezeli bedzie zarejestrowany, tak?

to nikt nie ma prawa sie czepiac, tak?
pytam co oznacza aktywny, bo nie mam checi pozniej wysluchiwac, ze ktos jest oszustem (no oczywiscie oprocz Ksiecia

czyli jeszcze raz, ktokolwiek wejdzie i kiedykolwiek wejdzie, moze oddac swoj glos, jezeli bedzie zarejestrowany, tak?
- fobiak
- Kontakt:
aktywny to jest ten, ktory udziela sie na portalu i ktorego nikt nie podejrzewa o to o czym ty piszesz (czyli o to, ze przyszedl tu tylko zaglosowac)
albo publikuje albo komentuje i to nie ciagle ta sama osobe, kazdy zwraca uwage na nowe twarze wiec z tym w jakim celu tu jest nie powinno byc problemow
mozna zrobic tak, ze mozna takich ograniczyc oddanymi postami ale na to jest juz troche za pozno
[ Added: 2006-09-04, 11:30 ]
marcinku zaglosowalem trzy razy jak ten dzial byl w probach, pozniej zostalo to wykasowane
[ Added: 2006-09-05, 16:16 ]
Odnosnie glosowania na dolnej listwie
"Summary Rating For "
1. prosze nie gosowac wiecej jak jeden raz na ten sam utwor
2. prosze nie glosowac na swoje utwory
aby dac kandydatom rowne szanse, kazdy powinien wziasc udzial w glosowaniu i oddac punkty na kazdy publikowany utwor
albo publikuje albo komentuje i to nie ciagle ta sama osobe, kazdy zwraca uwage na nowe twarze wiec z tym w jakim celu tu jest nie powinno byc problemow
mozna zrobic tak, ze mozna takich ograniczyc oddanymi postami ale na to jest juz troche za pozno
[ Added: 2006-09-04, 11:30 ]
marcinku zaglosowalem trzy razy jak ten dzial byl w probach, pozniej zostalo to wykasowane
[ Added: 2006-09-05, 16:16 ]
Odnosnie glosowania na dolnej listwie
"Summary Rating For "
1. prosze nie gosowac wiecej jak jeden raz na ten sam utwor
2. prosze nie glosowac na swoje utwory
aby dac kandydatom rowne szanse, kazdy powinien wziasc udzial w glosowaniu i oddac punkty na kazdy publikowany utwor
stab napewno chce wygrać :) pojawił się nagle na konkurs niewiadomo skąd, słowem się nie odzywa do nikogo i tylko konkurs wkleja cały czas, ech kasa, kasa, kasa... ;)
kawa czy tobie chodzi o odstraszenie chetnych, zeby byla mniejsza konkurencja?
heh a podobno dobrze byloby zeby najwiecej osob, czyli nowych, zechcialo wkleic tutaj erekcjato konkursowe...
po takim twoim wpisie mysle ze niejeden chetny woli nic nie zamiescic...
chyba zescie poszaleli z ta mania podejrzen...
a niby wszyscy mowia ze na kasie im nie zalezy i ze to tylko zabawa....
wiec sie pytam co w tym zabawnego, jak co drugi post znicheca nowych uczestnikow...
i dla jasnosci kawa tutaj juz nie chodzi mi o staba, tylko o wszystkich , ktorzy tutaj zagladaja i mieliby chec sprobowac cos wkleic na konkurs...
chyba njlepiej by bylo gdyby ustalic ze tylko trzech uczestnikow ma byc
i trzy rowne nagrody 
kawa czy tobie chodzi o odstraszenie chetnych, zeby byla mniejsza konkurencja?
heh a podobno dobrze byloby zeby najwiecej osob, czyli nowych, zechcialo wkleic tutaj erekcjato konkursowe...
po takim twoim wpisie mysle ze niejeden chetny woli nic nie zamiescic...
chyba zescie poszaleli z ta mania podejrzen...
a niby wszyscy mowia ze na kasie im nie zalezy i ze to tylko zabawa....
wiec sie pytam co w tym zabawnego, jak co drugi post znicheca nowych uczestnikow...
i dla jasnosci kawa tutaj juz nie chodzi mi o staba, tylko o wszystkich , ktorzy tutaj zagladaja i mieliby chec sprobowac cos wkleic na konkurs...
chyba njlepiej by bylo gdyby ustalic ze tylko trzech uczestnikow ma byc

- fobiak
- Kontakt:
ci, ktorzy nie sa pewni czy napisali erekcjato, czy maja bledy, lub chca dopracowac przed wystartowaniem w konkursie moga swoje publikacje wkleic w "laboratorium" z zaznaczeniem "konkurs" po dopracowaniu, moderatorzy przeniosa go na konkurs
[ Added: 2006-10-01, 16:20 ]
wredna lub kawa ten post, przeniescie do dzialu konkurs i go zamknijcie, dzieki
[ Added: 2006-10-01, 16:20 ]
wredna lub kawa ten post, przeniescie do dzialu konkurs i go zamknijcie, dzieki
- Książę Półkrwi
- Kontakt:
"System KP"
Oto system wg. którego oceniam
utwory w tym (wrzesień '06) konkursie:
- nie ere ( w tym ere do poprawy i pseudoere) - 1pkt
- ere dla wąskiej grupy czytelników - 4pkt
- ere-hybrydy - 5pkt (bo trudno takie napisać)
- ere właściwe/definicyjne - 9pkt
- ere wybitne( definicyjne z kopem ) - 10pkt
koniec komunikatu;)
utwory w tym (wrzesień '06) konkursie:
- nie ere ( w tym ere do poprawy i pseudoere) - 1pkt
- ere dla wąskiej grupy czytelników - 4pkt
- ere-hybrydy - 5pkt (bo trudno takie napisać)
- ere właściwe/definicyjne - 9pkt
- ere wybitne( definicyjne z kopem ) - 10pkt
koniec komunikatu;)
czy moge punktowac wszystkie erekcjato konkursowe opublikowane do tej pory (czyli wstecznie) aby uzupelnic zaleglosci (zalogowalam sie w polowie konkursu), jest jakis limit dzienny na glosowanie, czy nie
(aktualnie ok 50 utworow)
[ Dodano: 2006-09-15, 12:15 ]
ups, ale gapa ze mnie, doczytalam ze moge...
(aktualnie ok 50 utworow)
[ Dodano: 2006-09-15, 12:15 ]
ups, ale gapa ze mnie, doczytalam ze moge...