erekcjato badziewie 176
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato badziewie 176
coraz czesciej udaje mi sie zapomniec
nie ubolewam
z tego powodu
bo nie wiem
co zapomnialem
masz inne oczy
farbowane wlosy
omijana szczesciem
wzdychasz
wspominajac
znam cie dosc dobrze
prawdopodobnie z jakiegos snu
lub filmu
orlowskiej
juz nie pamietam
jak ty kochasz
nie ubolewam
z tego powodu
bo nie wiem
co zapomnialem
masz inne oczy
farbowane wlosy
omijana szczesciem
wzdychasz
wspominajac
znam cie dosc dobrze
lub filmu
orlowskiej
juz nie pamietam
jak ty kochasz
dajcie zyc grabarzom
fobiak pisze:Erekcjato to utwor poetycki o dowolnej formie i tresci ma jakby dwa zakonczenia jedno konczace tresc i to drugie "erekcyjne" czyli zaskakujace (ono decyduje czy erekcjato to erekcjato)… sklada się z jedngo lub dwoch slow (explozja, erekcja, zaskoczenie) bez zadnych ukrytych symboli czy metafor, które zmieniaja sens i nadaja inny punkt widzenia .
Forma i tresc jest dowolna, mozna pisac w formie sonetu, ody, hymnu, fraszki, wiersza bialego, forma i tresc nie sa wazniejsze od wrazenia wywartego na koncu.
- fobiak
- Kontakt:
Forma i tresc jest dowolna, mozna pisac w formie sonetu, ody, hymnu, fraszki, wiersza bialego, forma i tresc nie sa wazniejsze od wrazenia wywartego na koncu.
lila, chodzi tu o forme z ktorej powstaje erekcjato
jesli jest juz erekcjato czyli narzedzia sluzace do jego powstania juz go nie tworza
budujesz dom, do budowy uzywasz kielni, innych narzedzi, szalunkow, materialow, ale jesli dom zostal skonczony to wtedy juz nie mowisz o budowie i srodkach tylko o domu, wiersz, fraszka, limeryk jest wlasnie takim szalunkiem
lila, chodzi tu o forme z ktorej powstaje erekcjato
jesli jest juz erekcjato czyli narzedzia sluzace do jego powstania juz go nie tworza
budujesz dom, do budowy uzywasz kielni, innych narzedzi, szalunkow, materialow, ale jesli dom zostal skonczony to wtedy juz nie mowisz o budowie i srodkach tylko o domu, wiersz, fraszka, limeryk jest wlasnie takim szalunkiem
dajcie zyc grabarzom
- fobiak
- Kontakt:
lila, no ale kielni, betoniarki, szalunkow juz chyba tam nie ma?
twoj dach, okna, drzwi to nic innego jak calosc tworzaca dom czyli zwrotki i tresc
jesli to nie jest erekcjato, nie zostalo skonczone lub nie spelnia warunkow
to wtedy mozna mowic o stanie surowym lub wierszu a nie erekcjato
twoj dach, okna, drzwi to nic innego jak calosc tworzaca dom czyli zwrotki i tresc
jesli to nie jest erekcjato, nie zostalo skonczone lub nie spelnia warunkow
to wtedy mozna mowic o stanie surowym lub wierszu a nie erekcjato
dajcie zyc grabarzom
- cieniu1969
- Kontakt:
Fobiniu...........własnie tak.........bez słowa potrafisz.
Bo ja wiem.........ja czuję, że nie o ru........anie tu chodziło ale o kochanie...........i powiem Ci jeszcze, że wcale mnie to nie zaskoczyło........raczej to, że tak otwarcie to pokazałeś. Â?ebyś Ty wreszcie znalazł tą swoją babę
Tego Ci ja...EWA życzę 
Bo ja wiem.........ja czuję, że nie o ru........anie tu chodziło ale o kochanie...........i powiem Ci jeszcze, że wcale mnie to nie zaskoczyło........raczej to, że tak otwarcie to pokazałeś. Â?ebyś Ty wreszcie znalazł tą swoją babę

- fobiak
- Kontakt:
ewa nie potrafisz rozroznic sexu od ruchania
sex jest comercyjny i tam nie ma buziek
ruchanie jest za darmo i z wszystkimi dodatkami
pewnie jeszcze sie nie kochalas i nie mowilas do jakiegos palanta:
chodz do lozka sie pokochac
[ Added: 2007-04-24, 11:17 ]
tylko mowisz:
chodz sie poseksic jesli masz kase
sex jest comercyjny i tam nie ma buziek
ruchanie jest za darmo i z wszystkimi dodatkami
pewnie jeszcze sie nie kochalas i nie mowilas do jakiegos palanta:
chodz do lozka sie pokochac
[ Added: 2007-04-24, 11:17 ]
tylko mowisz:
chodz sie poseksic jesli masz kase
dajcie zyc grabarzom
- fobiak
- Kontakt:
to ja tobie zycze abys w koncu znalazla tego adama z fujarkaewa pisze:Fobiniu...........własnie tak.........bez słowa potrafisz.
Bo ja wiem.........ja czuję, że nie o ru........anie tu chodziło ale o kochanie...........i powiem Ci jeszcze, że wcale mnie to nie zaskoczyło........raczej to, że tak otwarcie to pokazałeś. Â?ebyś Ty wreszcie znalazł tą swoją babęTego Ci ja...EWA życzę
dajcie zyc grabarzom
coraz czesciej udaje mi sie zapomniec----niech peel sie zdecyduje - albo zapomni calkowicie (niemozliwe), albo udaje mu sie chwilowe zapomnienie, wydluzanie czasu pomiedzy jedna mysla "o tym czyms, czy kims" a druga
nie ubolewam
z tego powodu
bo nie wiem
co zapomnialem
masz inne oczy----nawet jesli szklami kontaktowymi zmienila ich barwe, one nadal sa takie same
farbowane wlosy-----to samo
omijana szczesciem----tak, bywaja kobiety fatalne
wzdychasz
wspominajac
znam cie dosc dobrze----same niekonsekwencje, najpierw peel zapomina bez zalu nie wiadomo kogo lub co, potem okazuje sie, ze jednak posiada jakas wiedze na jej temat
lub filmu
orlowskiej
juz nie pamietam---po czym nagle okazuje sie, ze wszystko to jedynie bylo psikusem wyobrazni lub wspomnieniem niegdys ogladanego filmu
jak ty kochasz
w "enterowej" przerwie mozna przeczytac duzo wiecej.
nie ubolewam
z tego powodu
bo nie wiem
co zapomnialem
masz inne oczy----nawet jesli szklami kontaktowymi zmienila ich barwe, one nadal sa takie same
omijana szczesciem----tak, bywaja kobiety fatalne
wzdychasz
wspominajac
znam cie dosc dobrze----same niekonsekwencje, najpierw peel zapomina bez zalu nie wiadomo kogo lub co, potem okazuje sie, ze jednak posiada jakas wiedze na jej temat
lub filmu
orlowskiej
juz nie pamietam---po czym nagle okazuje sie, ze wszystko to jedynie bylo psikusem wyobrazni lub wspomnieniem niegdys ogladanego filmu
jak ty kochasz
w "enterowej" przerwie mozna przeczytac duzo wiecej.
- fobiak
- Kontakt:
/sztuczne, zaniedbane, siwe, nienaturalneolga pisze:masz inne oczy----nawet jesli szklami kontaktowymi zmienila ich barwe, one nadal sa takie same /kiedys byly szkliste w ktorych mozna bylo czytac, lub rozesmiane, wesole, glebokie jak studnia... logika w erekcjato niczego nie zgubila
dajcie zyc grabarzom
tak fobiak, patrzac w ten sposob trudno sie z toba nie zgodzic.fobiak pisze:/sztuczne, zaniedbane, siwe, nienaturalneolga pisze:masz inne oczy----nawet jesli szklami kontaktowymi zmienila ich barwe, one nadal sa takie same /kiedys byly szkliste w ktorych mozna bylo czytac, lub rozesmiane, wesole, glebokie jak studnia... logika w erekcjato niczego nie zgubila