nie ma nas
Moderator: Gacek
nie ma nas
zapomniałem
zapomnij o mnie
tak, to wygodne
nie zapomniałem
nie można
nie wolno
z uczuciami tak
mówiłem ci
ostatni raz
nie ma nas
nie ma nas
nie ma nas
nie ma nas
zapomnij o mnie
tak, to wygodne
nie zapomniałem
nie można
nie wolno
z uczuciami tak
mówiłem ci
ostatni raz
nie ma nas
nie ma nas
nie ma nas
nie ma nas
Na wstępie.
Gdyby wszyscy, którzy mają lub nie kogoś "na oku" postępowali tak jak to opisał dean, to sprawa miedzy dwojgiem "zakochanych" byłaby nieskomplikowana i klarowna.
olga, normalnie, można.
tak, jak można zabić, zgwałcić, zaćpać, zniszczyć, napluć komuś na but, nasikać komuś do plecaka (jeden z moich wychowanków notorycznie robi to na każdej przerwie. sika koleżance, która wpadła mu w oko), utopić chomika zawiniętego w plastikową reklamówkę w rowie melioracyjnym, podpalić kota, poderżnąć psu gardło, przypalać własne dziecko żelazkiem, wystrzelać całą swoją rodzinę a na końcu strzelić sobie w głowę...
olga, można...
człowiek to monstrum zdolne do najgorszych zachowań. nawet do powiedzenia "zapomnij o mnie..."
tak, jak można zabić, zgwałcić, zaćpać, zniszczyć, napluć komuś na but, nasikać komuś do plecaka (jeden z moich wychowanków notorycznie robi to na każdej przerwie. sika koleżance, która wpadła mu w oko), utopić chomika zawiniętego w plastikową reklamówkę w rowie melioracyjnym, podpalić kota, poderżnąć psu gardło, przypalać własne dziecko żelazkiem, wystrzelać całą swoją rodzinę a na końcu strzelić sobie w głowę...
olga, można...
człowiek to monstrum zdolne do najgorszych zachowań. nawet do powiedzenia "zapomnij o mnie..."