erekcjato badziewie 213
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato badziewie 213
nigdy nie myslalem
ze bede tak krotko zyl
to
wazne
odkladalem na jutro
na przyszlosc
aby tego nie ubrudzic
nie zhanbic
teraz kiedy juz...
jest mi przykro
ze zylem nie po to
w oddalonym ode mnie czasie
spogladajac w rozowych okularach
na niewazne
nie myslalem
ze bede tak krotko zyl
z toba
ze bede tak krotko zyl
to
wazne
odkladalem na jutro
na przyszlosc
aby tego nie ubrudzic
nie zhanbic
teraz kiedy juz...
jest mi przykro
ze zylem nie po to
w oddalonym ode mnie czasie
spogladajac w rozowych okularach
na niewazne
nie myslalem
ze bede tak krotko zyl
z toba
dajcie zyc grabarzom
ja sie nie znam ale mysle ze dla kogos kto wierzy w duchy jest to erekcjato
natomiast to ze przy rozstaniu czasem konczy sie zycie jest prawdziwe , dzieje sie chyba tak wtedy jesli nie mialo sie wlasnego zycia przed zwiazkiem.wiem ze tekst nie o tym ale mi sie tak skojarzylo.
po smierci nie mozna juz naprawic zycia ale zyjac mozna naprawic podejscie do pewnych spraw, chyba ze ktos jest zywym trupem. jesli wiec istnieje tez cos takiego jak zywy trup to tez jest ere chyba , a wczoraj bylam pijana .
natomiast to ze przy rozstaniu czasem konczy sie zycie jest prawdziwe , dzieje sie chyba tak wtedy jesli nie mialo sie wlasnego zycia przed zwiazkiem.wiem ze tekst nie o tym ale mi sie tak skojarzylo.
po smierci nie mozna juz naprawic zycia ale zyjac mozna naprawic podejscie do pewnych spraw, chyba ze ktos jest zywym trupem. jesli wiec istnieje tez cos takiego jak zywy trup to tez jest ere chyba , a wczoraj bylam pijana .
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt:
Do sklepu, którego właścicielem był żyd wszedł klient, poprosił o coś czego niestety nie było lecz żeby nie stracić klienta żyd z niekłamaną uprzejmością zapewniał, że jutro potrzebną rzecz sprowadzi, na to klient z niedowierzaniem odparł: wątpię - żyd kłaniając się przed nim rzekł - ależ wątpię też będzie.
Próbuje te zupki , ale jakoś takie bez smaku i ciężko strawne, a chciałoby się dobrych i smacznych potraw skosztować.
Co do wielkości poetów to podzielam Twoje zdanie, może nie to że żyją w kolorowym świecie, ale w świecie stworzonym przez samych siebie gdzie wpierają się nawzajem i zaczynają wierzyć w swoją wielkość i talent- którego niestety nie mają. Wydają kolejne tomiki zmieniając w nich kolejność wierszy spłodzonych przed nastoma laty dopisując jeden najwyżej trzy zrodzone w wielkich bólach i niech tylko pojawi się ktoś, kto zaczyna im zagrażać zniszczę go i ośmieszą- to oni są wyrocznią- poeci czterech tomików.
[ Dodano: 2007-11-02, 22:55 ]
nie doczytałam Twojego zdania, ".....oszustwie"- dokładnie tak jest.
Próbuje te zupki , ale jakoś takie bez smaku i ciężko strawne, a chciałoby się dobrych i smacznych potraw skosztować.
Co do wielkości poetów to podzielam Twoje zdanie, może nie to że żyją w kolorowym świecie, ale w świecie stworzonym przez samych siebie gdzie wpierają się nawzajem i zaczynają wierzyć w swoją wielkość i talent- którego niestety nie mają. Wydają kolejne tomiki zmieniając w nich kolejność wierszy spłodzonych przed nastoma laty dopisując jeden najwyżej trzy zrodzone w wielkich bólach i niech tylko pojawi się ktoś, kto zaczyna im zagrażać zniszczę go i ośmieszą- to oni są wyrocznią- poeci czterech tomików.
[ Dodano: 2007-11-02, 22:55 ]
nie doczytałam Twojego zdania, ".....oszustwie"- dokładnie tak jest.