erekcjato badziewie 236
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato badziewie 236
solidarnie
nie musze nic pic
aby pierdolic
stac sie bezwstydnym
wyjsc
z obnazonym chujem
na ulice
przy okazji
dostac po ryju
tolerancyjnie
za pijanego zboka
nie musze nic pic
aby pierdolic
stac sie bezwstydnym
wyjsc
z obnazonym chujem
na ulice
przy okazji
dostac po ryju
tolerancyjnie
za pijanego zboka
dajcie zyc grabarzom
solidarnie
nie musze nic pic
aby pierdolic
peel się odcina, jest indywidualistą, nie musi stać w grupie dwudziestu robotników i wspólnie obalać flaszek z trupią czaszką pod hejnał. pierdolić, czytane z drugą zwrotką, oznacza mam w dupie i robię, co lubię, albo inaczej
stac sie bezwstydnym
wyjsc
z obnazonym chujem
na ulice
stać się bezwstydnym, polemizowałabym , to się nazywa ekshibicjonizm, normalnie z obnazonym fiutem, to się lata z sypiani do łazienki, albo u wenerologa
przy okazji
dostac po ryju
tolerancyjnie
tolerancyjnie, to motyw główny tego erekcjato, bo jak peel zacznie publicznie pojazywać swoje jajka małolatom spod szkoły, to nie tylko dostanie w morde, ale trafi do przybytku wiecznej szęśliwości, gdzie chłopaki przymą go z otwartymi raminami z tym członkiem na wierzchu. i może właśnie o to mu chodzi.
może to być także polityczne erekcjato
taki chujowy manifest,
jedni protestują opuszczoną flaga, inni rozpietym rozporkiem
głownie w bajkach
braci grimm
nie musze nic pic
aby pierdolic
peel się odcina, jest indywidualistą, nie musi stać w grupie dwudziestu robotników i wspólnie obalać flaszek z trupią czaszką pod hejnał. pierdolić, czytane z drugą zwrotką, oznacza mam w dupie i robię, co lubię, albo inaczej
stac sie bezwstydnym
wyjsc
z obnazonym chujem
na ulice
stać się bezwstydnym, polemizowałabym , to się nazywa ekshibicjonizm, normalnie z obnazonym fiutem, to się lata z sypiani do łazienki, albo u wenerologa
przy okazji
dostac po ryju
tolerancyjnie
tolerancyjnie, to motyw główny tego erekcjato, bo jak peel zacznie publicznie pojazywać swoje jajka małolatom spod szkoły, to nie tylko dostanie w morde, ale trafi do przybytku wiecznej szęśliwości, gdzie chłopaki przymą go z otwartymi raminami z tym członkiem na wierzchu. i może właśnie o to mu chodzi.
może to być także polityczne erekcjato
taki chujowy manifest,
jedni protestują opuszczoną flaga, inni rozpietym rozporkiem
głownie w bajkach
braci grimm
to pokaż mi moment, gdzie w tekście wystepują dwie osoby i gdzie zapewne dość inteligentny komentator powinien je zobaczyć
[ Dodano: 2008-01-23, 20:40 ]
acha, solidarnie, to rozumiem, że jest grupa, a na ulicy pare osób, po ryju natomiast, to mozna dostać od niejednego
[ Dodano: 2008-01-23, 20:47 ]
łokej, zrozumiałam, pijany zbok to nie peel, ktory chciałby również popuścić wodze fantazji, on tylko dostaje za niego w zęby, bo był obok, albo w trakcie, albo tuż przed
i niósł prezerwatywę dumnie
w zębach
tje
[ Dodano: 2008-01-23, 20:40 ]
acha, solidarnie, to rozumiem, że jest grupa, a na ulicy pare osób, po ryju natomiast, to mozna dostać od niejednego
[ Dodano: 2008-01-23, 20:47 ]
łokej, zrozumiałam, pijany zbok to nie peel, ktory chciałby również popuścić wodze fantazji, on tylko dostaje za niego w zęby, bo był obok, albo w trakcie, albo tuż przed
i niósł prezerwatywę dumnie
w zębach
tje
- cieniu1969
- Kontakt:
- cieniu1969
- Kontakt: