Supernova
Moderator: Gacek
- Boob
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
- Kontakt:
Supernova
Supernova
Kakofonia strof
Niczym eksplozja,
Rozsadza cząstkę
Ludzkiego myślenia.
Wybuch, Supernova
Słowa, słowa,
Odbita w papier litera
Zgrzyta wtrącona na pięciolinii,
Metronom jak zbity pies
Ogon zawija w niesmaczny rym.
Kakofonia strof
Niczym eksplozja,
Rozsadza cząstkę
Ludzkiego myślenia.
Wybuch, Supernova
Słowa, słowa,
Odbita w papier litera
Zgrzyta wtrącona na pięciolinii,
Metronom jak zbity pies
Ogon zawija w niesmaczny rym.
a tergo.
- Boob
- Kontakt:
Supernova
witam
peel-ki i peela
lilak
odpowiem w ten sposób, że użycie takiego właśnie sformułowania:niesmaczny wzbudził Twoje "zainteresowanie" i "reakcję" ( w ten sposób jakieś emocje) bo co w istocie znaczy niesmaczny? Moim skromnym zdaniem bardzo wiele, więcej niż fałszywy który ma tylko właśnie to jedno znaczenie, bez podtekstów które ja zamierzałem osiągnać stosując znaczenie; niesmaczny
pozdrawiam serdecznie. dziękuje
Elutka
Poczułaś "bluesa" chciałem osiągnać taki efekt żeby ten tekst miał "podwójne dno". Tyle się tu dzieje...
dziękuje. serdecznie pozdrawiam.
Gacek
Ja tylko trochę sobie "metaforzę" i określenie mojego tekstu jako współczesna poezja to komplement na wyrost. Nie potrafie pisać to zabawa słowami.
pozdrawiam serdecznie.dzięka
peel-ki i peela

lilak

odpowiem w ten sposób, że użycie takiego właśnie sformułowania:niesmaczny wzbudził Twoje "zainteresowanie" i "reakcję" ( w ten sposób jakieś emocje) bo co w istocie znaczy niesmaczny? Moim skromnym zdaniem bardzo wiele, więcej niż fałszywy który ma tylko właśnie to jedno znaczenie, bez podtekstów które ja zamierzałem osiągnać stosując znaczenie; niesmaczny

Elutka

Poczułaś "bluesa" chciałem osiągnać taki efekt żeby ten tekst miał "podwójne dno". Tyle się tu dzieje...

dziękuje. serdecznie pozdrawiam.

Gacek

Ja tylko trochę sobie "metaforzę" i określenie mojego tekstu jako współczesna poezja to komplement na wyrost. Nie potrafie pisać to zabawa słowami.
pozdrawiam serdecznie.dzięka

a tergo.
- Boob
- Kontakt:
supernowa
lilak
a zauważyłaś, że te dwa wyrazy w poscie zostały zapisane w cudzysłów moim skromny zdaniem jest różnica między niesmaczny a fałszywy.
pozdro.dzięka
ps.
ciacho nie sprawy

a zauważyłaś, że te dwa wyrazy w poscie zostały zapisane w cudzysłów moim skromny zdaniem jest różnica między niesmaczny a fałszywy.
pozdro.dzięka

ps.
ciacho nie sprawy

a tergo.