erekcjato badziewie 254
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato badziewie 254
nie masz czasu
nawal pracy
chowasz pod sukienke
wieczorami
wracasz zmeczona
na skroty
do podgrzewanych
resztek
gole sciany
ni zywej duszy
w chlodnym mieszkaniu
ja sam
rozkladam sie
nawal pracy
chowasz pod sukienke
wieczorami
wracasz zmeczona
na skroty
do podgrzewanych
resztek
gole sciany
ni zywej duszy
w chlodnym mieszkaniu
ja sam
rozkladam sie
dajcie zyc grabarzom
- Boob
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
- Kontakt:
erekcjato badziewie 254
fobiak
Krótko i konkretnie. Awersacja z poczuciem humoru - Zmiennicy takie skojarzenie na tytuł.
Krótko i konkretnie. Awersacja z poczuciem humoru - Zmiennicy takie skojarzenie na tytuł.
a tergo.
Zakończenie (które powinno być zaskoczeniem) nie wnosi niczego nowego do treści wiersza. Niepotrzebnie wstawiłes w ostatnim wersie "ja sam". Wiedziałam, że pociągniesz ten wątek i dalej napiszesz coś "o sobie".
Fobiś, ty już mnie niczym nie zaskoczysz (znamy się kupę lat), to fakt, ale awersacja mogłaby być inna...
Fobiś, ty już mnie niczym nie zaskoczysz (znamy się kupę lat), to fakt, ale awersacja mogłaby być inna...
hehe to musi być baaaaardzo duuuuża sukienka jak cały nawał się tam zmieścinawal pracy
chowasz pod sukienke

też nie wiadomo czego to są resztki...sił, jedzenia, a może jeszcze czego innego ...do podgrzewanych
resztek
za mało pezji w tym wierszu jak na mój gust pozdrawiam

[ Dodano: 2008-07-04, 09:35 ]
poezji *
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
roxi, ona ma dobrze, chociaz wydawaloby sie ze ma ciezkie zycie, kazda kobieta ma takie
on siedzi w domu, nie chce mu sie naplic w piecu, upitrasic jakies cieple jedzonko, siedzi caly dzien w domu
ona zjada resztki z niedzieli
i nie musi go rozbierac
i rozkladac na lopatki
do ruchania
bo on jest tak mily, ze jej sie sam rozlozy
[ Added: 2008-07-04, 09:48 ]
[ Added: 2008-07-04, 09:49 ]
on siedzi w domu, nie chce mu sie naplic w piecu, upitrasic jakies cieple jedzonko, siedzi caly dzien w domu
ona zjada resztki z niedzieli
i nie musi go rozbierac
i rozkladac na lopatki
do ruchania
bo on jest tak mily, ze jej sie sam rozlozy
[ Added: 2008-07-04, 09:48 ]
chodzi o co innelilak pisze:też nie wiadomo czego to są resztki...sił, jedzenia, a może jeszcze czego innego ...
[ Added: 2008-07-04, 09:49 ]
zalezy od tego czym sie ona zajmuje, z pewnoscia nie sznurowaniem paczek na poczcielilak pisze: musi być baaaaardzo duuuuża sukienka jak cały nawał się tam zmieści
dajcie zyc grabarzom
a jaką miałbyś dla czwartego?
1.chata wolna, kanapa tylko jego, jest szczesliwy spokonie pieszcząc szklalnkę z herbatą, bo nikt mu nie zawraca dupy załozeniem firanek
2. leży i czeka aż się nim zajmie
3. czas mu przecieka przez palce i wie, ze nie przez te, przez które powinien
wersji ze zgonem nie przyjmuję, bo peel, który jest historią, nie mówi, a to jest erekcjato, a nie bajka
1.chata wolna, kanapa tylko jego, jest szczesliwy spokonie pieszcząc szklalnkę z herbatą, bo nikt mu nie zawraca dupy załozeniem firanek
2. leży i czeka aż się nim zajmie
3. czas mu przecieka przez palce i wie, ze nie przez te, przez które powinien
wersji ze zgonem nie przyjmuję, bo peel, który jest historią, nie mówi, a to jest erekcjato, a nie bajka