erekcjato badziewie 255
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
erekcjato badziewie 255
obserwuje cie
prosisz w milczeniu
stan
stan chuju
przyspieszam
struzka rozluznia zacisniety miesien
przerywasz plynnosc
zagluszajac muzyke
usprawiedliwieniem
mowilam stan
polecialo na siedzenie
prosisz w milczeniu
stan
stan chuju
przyspieszam
struzka rozluznia zacisniety miesien
przerywasz plynnosc
zagluszajac muzyke
usprawiedliwieniem
mowilam stan
polecialo na siedzenie
dajcie zyc grabarzom
- Boob
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
- Kontakt:
erekcjato badziewie 255
fobiak
Dlaczego badziewie, ja bym to ere dał jako konkursowe. Awersacja mnie setnie mnie ubawiała.
Dlaczego badziewie, ja bym to ere dał jako konkursowe. Awersacja mnie setnie mnie ubawiała.
a tergo.
ja tu widzę tak
obserwuje cie
prosisz w milczeniu
stan
stan chuju
bierna jakaś, może to pomoc domowa, albo gejszowa japonka, bo w milczeniu, to można tylko kurze ścierać. ale widział, że miała ochotę na seks, chociaż do tego potrzeba odrobinę zaangażowania
co najmniej z dwóch stron :P)
przyspieszam
struzka rozluznia zacisniety miesien (stróżka?)
w tym kawałku widać, że on tak podniecił się jej wymownym milczeniem, że zdążył mieć kawałek przedwczesnego wytrysku
przerywasz plynnosc
czy chodzi o to, że wypadło jej szkło kontaktowe?
zagluszajac muzyke
usprawiedliwieniem
mowilam stan
nie wiem po co się usprawiedliwiała, skoro to on nie stanął i widzę tu małą niekonsekwencję w stosunku
do pierwszej zwrotki kiedy milczeniem oznajmiała mu zachcianki
obserwuje cie
prosisz w milczeniu
stan
stan chuju
bierna jakaś, może to pomoc domowa, albo gejszowa japonka, bo w milczeniu, to można tylko kurze ścierać. ale widział, że miała ochotę na seks, chociaż do tego potrzeba odrobinę zaangażowania
co najmniej z dwóch stron :P)
przyspieszam
struzka rozluznia zacisniety miesien (stróżka?)
w tym kawałku widać, że on tak podniecił się jej wymownym milczeniem, że zdążył mieć kawałek przedwczesnego wytrysku
przerywasz plynnosc
czy chodzi o to, że wypadło jej szkło kontaktowe?
zagluszajac muzyke
usprawiedliwieniem
mowilam stan
nie wiem po co się usprawiedliwiała, skoro to on nie stanął i widzę tu małą niekonsekwencję w stosunku
do pierwszej zwrotki kiedy milczeniem oznajmiała mu zachcianki
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
ochaniem, echaniem, achaniem mozna zagluszyc nie tylko merengue ale i obudzic cale osiedle
wiec muzyka jest tylko symbolem spokoju podczas koncentarcji przy predkosci 200km/h
ktory zostal zaklocony jej wybuchem:
mowilam ci chuju abys sie zatrzymal na ostatnim parkingu to ci sie nawet nie chcialo sluchac co do ciebie mowilam
wiec muzyka jest tylko symbolem spokoju podczas koncentarcji przy predkosci 200km/h
ktory zostal zaklocony jej wybuchem:
mowilam ci chuju abys sie zatrzymal na ostatnim parkingu to ci sie nawet nie chcialo sluchac co do ciebie mowilam
dajcie zyc grabarzom
jezeli mężczyzna ma przy sobie interesującą kobietę i patrzy,podnieca go to, że jedzie 200 na godzinę, zamiast trzymać rekę na pulsie na jej udzie, tam gdzie najbardziej bije, to jest faktycznie głupim chujem, tak z jednej strony, a z drugiej, to jesli on jest głupim chujem, to nie dziwię się, ze ona musiała potraktować go wymownym milczeniem i znowu opadły jej ręce, wtedy wiem, co robiła między nimi ta muzyka, ale znowu nie rozumiem, tych westchnień co ją zagłuszały