wielka noc
Moderator: Gacek
wielka noc
czy
nie moglibyśmy
przynajmniej poudawać
że się mamy
ku sobie
ty patrzyłbyś
jak tańczę
ja z każdym ruchem
zrzucałabym więcej
czy ty
nie mógłbyś
skłamać
trochę
że ci nie przeszkadza
że mam jaja
większe od ciebie
...
nie moglibyśmy
przynajmniej poudawać
że się mamy
ku sobie
ty patrzyłbyś
jak tańczę
ja z każdym ruchem
zrzucałabym więcej
czy ty
nie mógłbyś
skłamać
trochę
że ci nie przeszkadza
że mam jaja
większe od ciebie
...
przeprowadzę analizę protumaczą twojego wyzwodu słownego do mnie czyli wytłumaczę sobie co miauczysz i proszę a właściwie szczekam o odpowiedź ogonem również czy tak:
miaukliwam majtnąwszy ogonnam
odpowiadasz na moje słowa chętnie i gestem również
nieposkromiennie rogatam
masz świadomość istnienia w sobie pierwiastka męskiego i nie zamierzasz z tym walczyć (kiedyś była jakaś próba ale się nie udało)
podfuternie
czy li masz jeszcze ten zmysł ?
docennam kotplement acz
wybrednam jednak
dostrzegasz pozaszczyt głaskania ale nie zawsze odważasz się mówić pisać to tak jak jest lub po prostu lubisz bredzić w towarzystwie doceniona
remikoń żołędziuje
idzie jesień i liczyć będę żołędzie wraz z koniem swoim
kot ka kota wier sz nie
nie za wszę
dwu czy trzyznacznie: kot wobec kotki a ona wobec niego nie zawsze się może opisać wierszem ewentualnie wiernością
dla ułatwienia dodam, że masz paskudny awatar w dodatku fałszywy bo zapewne wąsy masz dłuższe a ciało schowane za pyszczkiem smuklejsze o trzy nieba niż to sugeruje japa ale to szczegół gustu i spaczonej wyobraźni może być mojej
pytanie dodatkowe: jak blisko jest z pogranicza do skądinąd i przez co to się jedzie już czy tylko udaje przez telefon?
miaukliwam majtnąwszy ogonnam
odpowiadasz na moje słowa chętnie i gestem również
nieposkromiennie rogatam
masz świadomość istnienia w sobie pierwiastka męskiego i nie zamierzasz z tym walczyć (kiedyś była jakaś próba ale się nie udało)
podfuternie
czy li masz jeszcze ten zmysł ?
docennam kotplement acz
wybrednam jednak
dostrzegasz pozaszczyt głaskania ale nie zawsze odważasz się mówić pisać to tak jak jest lub po prostu lubisz bredzić w towarzystwie doceniona
remikoń żołędziuje
idzie jesień i liczyć będę żołędzie wraz z koniem swoim
kot ka kota wier sz nie
nie za wszę
dwu czy trzyznacznie: kot wobec kotki a ona wobec niego nie zawsze się może opisać wierszem ewentualnie wiernością
dla ułatwienia dodam, że masz paskudny awatar w dodatku fałszywy bo zapewne wąsy masz dłuższe a ciało schowane za pyszczkiem smuklejsze o trzy nieba niż to sugeruje japa ale to szczegół gustu i spaczonej wyobraźni może być mojej
pytanie dodatkowe: jak blisko jest z pogranicza do skądinąd i przez co to się jedzie już czy tylko udaje przez telefon?