zima przy pomocy wulkanu i parasolki
Moderator: Gacek
w ogóle, to podoba mi się twoja kreatywność
jak peel jęczy do baby mniej
(przyganiał kocioł garnkowi)
ten najfajnieszy, bo trzeba w niego wejść, aby przeczytać tekst, to już wcale nie wiem jak ty to robisz, ale nowej pralki też nie włączę na gotowanie, tylko musi koza z miedzy pokazać mi nietelepatyczną brodą instrukcję, wiec być może moje zachwyty są na niewielki wzrost
jak peel jęczy do baby mniej
(przyganiał kocioł garnkowi)
ten najfajnieszy, bo trzeba w niego wejść, aby przeczytać tekst, to już wcale nie wiem jak ty to robisz, ale nowej pralki też nie włączę na gotowanie, tylko musi koza z miedzy pokazać mi nietelepatyczną brodą instrukcję, wiec być może moje zachwyty są na niewielki wzrost
kociołku inteligencji ann
bardzo mi się podoba twój komentarz czujny
wałkuję ostatnio zagadnienie "seks bez słów"
i wychodzi mi na dobre
tzn.
seks bez słów jest gówniany i nudny kaleki taki jakiś niecały jak dziurawy garnek w grobie
ale bywa właśnie taki bez słów cudowny
z krzykiem łabędzia niemego tudzież kwiku niemiłosiernego
z babą-życiem tematem podobnie
czuję się lekko uleczony (oczywiście tylko górna połowa ciała zdrowienie:)
ten najfajnieszy w serii bo dojrzał przez poprzednie co mnie kurwa lekko przestraszyło napisawszy trzeci do fotki mając go tak po prostu z rękawa pod łokciem,
przestrach stąd, że następny może być za pięć minut i
bo trzeba pogotowie poe wzywać bo mi się ulewa w nadwórczości a kurwa kurwa kogo jamam wezwać w razie zalania?
będę jeszcze pożerał twój dogłębny komentarz bo smakuje
bardzo mi się podoba twój komentarz czujny
wałkuję ostatnio zagadnienie "seks bez słów"
i wychodzi mi na dobre
tzn.
seks bez słów jest gówniany i nudny kaleki taki jakiś niecały jak dziurawy garnek w grobie
ale bywa właśnie taki bez słów cudowny
z krzykiem łabędzia niemego tudzież kwiku niemiłosiernego
z babą-życiem tematem podobnie
czuję się lekko uleczony (oczywiście tylko górna połowa ciała zdrowienie:)
ten najfajnieszy w serii bo dojrzał przez poprzednie co mnie kurwa lekko przestraszyło napisawszy trzeci do fotki mając go tak po prostu z rękawa pod łokciem,
przestrach stąd, że następny może być za pięć minut i
bo trzeba pogotowie poe wzywać bo mi się ulewa w nadwórczości a kurwa kurwa kogo jamam wezwać w razie zalania?
będę jeszcze pożerał twój dogłębny komentarz bo smakuje
no o seksie bez słów, to ja nic nie wiem remik, bo jestem raczej rozmowna, więc jakbym taki chciała odbyć, to pewnie więcej byłoby gadania niż tego seksu, w stosunku, długości golenia, do szerokości dotkniętych słowami ramion partnera, widziałam tylko taki na redtube i zostałam rozczarowana, bo wycieli powitalne helo, od razu przechodząc do rzeczy na podłodze, nie było też przybicia piątki na do widzenia w następnym łóżku, to nawet nie wiem czy między nimi zaiskrzyło
intelektualnie;)
a co do nagminności pisania, to uważam, że (chyba) każda sytuacja jest przejściowa i kiedyś możesz się zakorkować, wiec korzystaj z tego, że cię rozpiera
na dole;P)
intelektualnie;)
a co do nagminności pisania, to uważam, że (chyba) każda sytuacja jest przejściowa i kiedyś możesz się zakorkować, wiec korzystaj z tego, że cię rozpiera
na dole;P)