prosze sie nie dziwic

Moderatorzy: Margot, andreas43, Gacek, anty-czka, nuel

Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

prosze sie nie dziwic

Post autor: fobiak »

portal sie rozlecial w ubiegly czwartek, wersja byla przestarzala i zaniedbana byla konserwacja, niektore instrumenty od kilku lat nie dzialaly. w maszynowni nocowal majster i do dzisiaj pudrowal co sie dalo. nastepne zaklocenia sa zaplanowane za 2 tygodnie. obecnie mamy najnowsza wersje.
dajcie zyc grabarzom
Awatar użytkownika
Gacek
Kontakt:

prosze sie nie dziwic

Post autor: Gacek »

fobiak pisze: 2025-11-22, 21:29 w maszynowni nocowal majster i do dzisiaj pudrowal co sie dalo
fobiak, poproszę jaśniej, bo ja już człowiek wiekowy i mnie pudrowanie kojarzy się, albo z zasypką (np.: pupy niemowlęcia), albo też pudrowanie twarzy (starej pudernicy), chcącej udawać ładniejszą, niźli jest w rzeczywistości.
Nie chcę tutaj podawać bardziej drastycznych skojarzeń…
Czy tym majstrem byłeś Ty, czy też jakiś koń trojański, nasłany przez kosmitów ?
Boob

prosze sie nie dziwic

Post autor: Boob »

Witam!
po zalogowaniu na stronie widoczna była informacja o błędzie krytycznym.
Gacek!
Fobiak stosuje metaforę "pudrowanie" chociaż sam twierdzi , że nie można / nie należy ich stosować w erekcjato!
ps. nie należy wykluczyć , że być może był to atak cybernetyczny służb rosyjskich na europejskie portale poetyckie... 🤔
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Gacek
Kontakt:

prosze sie nie dziwic

Boob, gdyby to był atak służb rosyjskich, to bym to zrozumiał :-D Znam j. rosyjski. :-P
Jednak, gdyby to był atak chiński, to za chiny bym tego nie pojął :-(
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

prosze sie nie dziwic

Gacek pisze: 2025-11-23, 07:11 Czy tym majstrem byłeś Ty, czy też jakiś koń trojański, nasłany przez kosmitów ?
no nie ja nie jestem jeszcze tak rozwiniety intelektualnie aby zabierac prace majstrom.
jesli instalujesz nowa wersje to na forum jest malo zmian ale na portalu duzo, wlacznie z jezykiem. ( no co bede glowe zasmiecal, tego jest w chuj) i na portalu administracyjnym trzeba ustawienia na nowo ustawiac, nie wszystkie. gybysmy sie poslugiwali wszyscy angielskim to byloby mniej roboty. niektore ustawienia i instalacje sa niezakonczone
dajcie zyc grabarzom
Awatar użytkownika
Gacek
Kontakt:

prosze sie nie dziwic

Uffff
Odetchnąłem z ulgą :-)
Że nie kosmici, tylko przyziemne sprawy :-D
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

prosze sie nie dziwic

Boob pisze: 2025-11-23, 07:58 Fobiak stosuje metaforę "pudrowanie" chociaż sam twierdzi , że nie można / nie należy ich stosować w erekcjato!
boobku sam pisze erekcjato z metadorami, choc staram sie tego unikac. erekcjato ma przypierdolic w pysk od razu, z metaforami jest ciezko, nad takim erekcjato musze siedziec dlugo i rozbierac i na kocu okazuje sie, ze rozebralem nie to co mialem. do twoich rozbiorek metafor nie mam nawet co podskakiwac a nie mam na tyle chwil wolnych aby poswiecac je na rorbiorke. definicja dokladnie okresla erekcjato.
dajcie zyc grabarzom
Awatar użytkownika
fobiak
Kontakt:

prosze sie nie dziwic

Gacek pisze: 2025-11-23, 14:09 Uffff
Odetchnąłem z ulgą :-)
Że nie kosmici, tylko przyziemne sprawy :-D
kosmici nie maja zadnego interesu, jest tuaj ich pol zycia
dajcie zyc grabarzom
ODPOWIEDZ