INTERNOWELA_2
Moderatorzy: Boob, Margot, andreas43, anty-czka, nuel, Gacek
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
INTERNOWELA_2
http://erekcjato.eu/forum/viewtopic.php?t=7405
a co krwawiacemu kastratowi z tego, ze ty czy kto inny sie odpierdoli, jemu jest to obojetne, pierdolnal drzwiami aby nie uslyszec za soba "zamknij drzwi" na konajacego na ulicy nie rzuca sie ciezkim helmem z okna
pisz dalej i nie pitol
a co krwawiacemu kastratowi z tego, ze ty czy kto inny sie odpierdoli, jemu jest to obojetne, pierdolnal drzwiami aby nie uslyszec za soba "zamknij drzwi" na konajacego na ulicy nie rzuca sie ciezkim helmem z okna
pisz dalej i nie pitol
dajcie zyc grabarzom
-
ann13
TY chyba nie zrozumiałeś fobiak
ja to pieprze
to miała być zabawa, a TY zrobiłeś z tego obóz dyscyplinarnie karny
lilka, no to tak, zrobimy zawody w błocie, wystapimy z gołymi piersiami, TY zabijesz mnie prawą, a ja Ciebie uśmiercę lewą
brodawka, hahha, w tym samym momencie:)
[ Dodano: 2007-01-13, 12:17 ]
zachodziło tylko domniemanie, ze go jadra pozbawiła , najpierw poczytaj, a potem sobie urywaj i konaj
Twoja broszka
z kamielia
ja to pieprze
to miała być zabawa, a TY zrobiłeś z tego obóz dyscyplinarnie karny
lilka, no to tak, zrobimy zawody w błocie, wystapimy z gołymi piersiami, TY zabijesz mnie prawą, a ja Ciebie uśmiercę lewą
brodawka, hahha, w tym samym momencie:)
[ Dodano: 2007-01-13, 12:17 ]
zachodziło tylko domniemanie, ze go jadra pozbawiła , najpierw poczytaj, a potem sobie urywaj i konaj
Twoja broszka
z kamielia
-
ann13
zawsze mnie rozbroisz;P)
[ Dodano: 2007-01-13, 23:19 ]
lilka, wariatko
nigdy nie miałam siostry;P)
ciekawe jak teraz mam sie poczuć, no, moze byś mi powiedziała, jak już ją usmierciłaś :)
[ Dodano: 2007-01-13, 23:22 ]
hmm, i tam jest niescisłosć, bo ja fobiakowi powiedziłałam, ze jestem osomotniona i bez wiezów krwi, to jak teraz z tego wybrnac, chyba musze napisac, ze mnie zaskoczyłas, i to nie moja siostra;P)
[ Dodano: 2007-01-13, 23:19 ]
lilka, wariatko
nigdy nie miałam siostry;P)
ciekawe jak teraz mam sie poczuć, no, moze byś mi powiedziała, jak już ją usmierciłaś :)
[ Dodano: 2007-01-13, 23:22 ]
hmm, i tam jest niescisłosć, bo ja fobiakowi powiedziłałam, ze jestem osomotniona i bez wiezów krwi, to jak teraz z tego wybrnac, chyba musze napisac, ze mnie zaskoczyłas, i to nie moja siostra;P)
-
ann13
- fobiak
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
ann13 rozkrecajcie akcje i nie pitolcie, sciag augusta i niech ciagnie swoja role jak zaczal macie 4ry czy piec bohaterow wiec powinno sie wszystko krecic, jak bedzie ciekawie to i inni dolacza, fobiak nie moze wstac z grobu w tej internoweli ale wystapi w nastepnej na 100%
[ Added: 2007-01-14, 12:59 ]
sciag tu propana to on wam rozkreci wszystko
[ Added: 2007-01-14, 12:59 ]
sciag tu propana to on wam rozkreci wszystko
dajcie zyc grabarzom
-
ann13
nie ma tak fobiak, odkreciłeś kota ogonem, bo Ci tak łatwiej i zabrałeś dupe w troki
tak to ja też się nie bawię i mam to w dokladnie takim samym poważaniu jak TY, fajnie tak?
i nie dyryguj zza grobu, bo umarli głosu nie mają
[ Dodano: 2007-01-14, 16:09 ]
i nie wam tylko nam, albo wracasz, albo ja też odchodze, poproszę ładnie lilke, to mnie usmierci
tak to ja też się nie bawię i mam to w dokladnie takim samym poważaniu jak TY, fajnie tak?
i nie dyryguj zza grobu, bo umarli głosu nie mają
[ Dodano: 2007-01-14, 16:09 ]
i nie wam tylko nam, albo wracasz, albo ja też odchodze, poproszę ładnie lilke, to mnie usmierci
-
ann13
no, napisałam, ze przezył i basta , nie ma innego wyjscia, wraca się na stare smieci, a nie tworzy internowele 3, chyba w wersji dla niesłyszacych,
[ Dodano: 2007-01-14, 16:46 ]
lilka, jesli fobiak odejdzie, to my też zginiemy, albo wraca, albo się usmiercamy:)
[ Dodano: 2007-01-14, 16:47 ]
jaj sobie nie będzie z nas robił, a co, zresztą jesli jemu wolno, to nam tez
[ Dodano: 2007-01-14, 16:46 ]
lilka, jesli fobiak odejdzie, to my też zginiemy, albo wraca, albo się usmiercamy:)
[ Dodano: 2007-01-14, 16:47 ]
jaj sobie nie będzie z nas robił, a co, zresztą jesli jemu wolno, to nam tez
-
ann13
lilka, no przecież ja się posikałam, hahhahha
ann w turbanie i lilka bez buta przyprawiają mnie o zawrót głowy, łzy mi leca, serio, a ta zarumieniona niemozebnie, to przeciez majstersztyk;) hahhaha
[ Dodano: 2007-01-14, 18:29 ]
fobiak poproszony zostałeś
przez damy;P)
nie wypada inaczej tylko sie zwlec, hahha
ann w turbanie i lilka bez buta przyprawiają mnie o zawrót głowy, łzy mi leca, serio, a ta zarumieniona niemozebnie, to przeciez majstersztyk;) hahhaha
[ Dodano: 2007-01-14, 18:29 ]
fobiak poproszony zostałeś
przez damy;P)
nie wypada inaczej tylko sie zwlec, hahha
-
ann13
-
ann13
-
ann13
-
ann13
-
ann13
lilka, haha, no widzę właśnie, że TY się bardzo podekscytowałaś w rozentuzjazmowanym tłumie :)
miałam się zabić, dostając nagłej alergii na pavulon, i zginać w konwulsjach, wypuszczając ostatni oddech, ale ech..... no pobawię się z Tobą
jak odbębnię palcami grając na harmonijce janka muzykanta dzień babci, hahha
to się dopiszę :)
miałam się zabić, dostając nagłej alergii na pavulon, i zginać w konwulsjach, wypuszczając ostatni oddech, ale ech..... no pobawię się z Tobą
jak odbębnię palcami grając na harmonijce janka muzykanta dzień babci, hahha
to się dopiszę :)
heh ann no zaczyna być gorąco ;)
tylko jak oni nagle z otworu wentylacyjnego w tej trupiarni znalezli sie na ulicy ?
bo wiesz oni tam poszli specjalnie po tą magde to moze zmien jakos ze na tej ulicy to byli juz z nia i bedize koniec watku , a rutkowski niech juz sam sobie dochodzenie robi w sprawie dzialalnosci tej szajki ;)
tylko jak oni nagle z otworu wentylacyjnego w tej trupiarni znalezli sie na ulicy ?
bo wiesz oni tam poszli specjalnie po tą magde to moze zmien jakos ze na tej ulicy to byli juz z nia i bedize koniec watku , a rutkowski niech juz sam sobie dochodzenie robi w sprawie dzialalnosci tej szajki ;)
-
ann13
kurna lilka, to ja się nie doczytałam, bo TY takie salta mortale wykonujesz, ze ja za nimi nie nadazam :), tylko przy Tobie akcja nabiera rumienców, bo ja.... cały czas o seksie myslę , hahhhaa
tylko ten w hełmie, jak zasnał kamiennym to wstac z ławki nie może:)
spróbuję sobie rozłozyć na czynniki najpierwsze, Twój watek , który poprowadziłas w jednym oka mgnieniu, ale moze ja pozmieniam według wskazań,
no ale jak z otworu.... to oni się powoli chyba znalezli
na zewnątrz:) hahhah
[ Dodano: 2007-02-01, 18:50 ]
dean... czy mozna pana....................
poprosić do tańca?
no przecież musisz wziąc sprawę (magdy?), w swoje rece, bo dwie kobiety bez męskiego przedramienia, to najwyzej się mogą zabic
o własną torebke ;P)
tylko ten w hełmie, jak zasnał kamiennym to wstac z ławki nie może:)
spróbuję sobie rozłozyć na czynniki najpierwsze, Twój watek , który poprowadziłas w jednym oka mgnieniu, ale moze ja pozmieniam według wskazań,
no ale jak z otworu.... to oni się powoli chyba znalezli
na zewnątrz:) hahhah
[ Dodano: 2007-02-01, 18:50 ]
dean... czy mozna pana....................
poprosić do tańca?
no przecież musisz wziąc sprawę (magdy?), w swoje rece, bo dwie kobiety bez męskiego przedramienia, to najwyzej się mogą zabic
o własną torebke ;P)
-
ann13
no to dałam dupy....... znowu :) hahha
wyskoczyłam z nią na koniec o ile pamietam , znaczy z magdą , liluś , to uno sekundo, poedytuje sobie i wszystko pozmieniam, bo to diametralnie zmienia postac rzeczy
upewnie sie... znaczy staneło na tym, że oni ją mają ( zaplatałas te cyborgi,i ja sie na nich slupiłam :P) magde, i ją niosa tak?, z tego otworu?
hahha, jutro bedę w krakowie, zapisujesz się ze mną
na loda?:)
ale prawdopodobnie, około siódmej rano, kiedy bedziesz się przewracac na drugi bok :)
wyskoczyłam z nią na koniec o ile pamietam , znaczy z magdą , liluś , to uno sekundo, poedytuje sobie i wszystko pozmieniam, bo to diametralnie zmienia postac rzeczy
upewnie sie... znaczy staneło na tym, że oni ją mają ( zaplatałas te cyborgi,i ja sie na nich slupiłam :P) magde, i ją niosa tak?, z tego otworu?
hahha, jutro bedę w krakowie, zapisujesz się ze mną
na loda?:)
ale prawdopodobnie, około siódmej rano, kiedy bedziesz się przewracac na drugi bok :)
uu no pewnie tak bede odsypiac bo o 11 mam egzamin pieroński : )
a czemu tak wczesnie
nie no umowmy sie ze on jeszcze sam znajdzie ta magde bo dalysmy mu zdjecie jej zeby mogl znalesc , no i wciagnie ja tez do otworu wentylacyjnego , i razem trzy nas wszystkie naraz przepcha na wylot znaczy wylot szybu na zewnatrz tej calej wiaty
no i wtedy sie ockniemy
i uciekniemy jego autem ;)
a czemu tak wczesnie
nie no umowmy sie ze on jeszcze sam znajdzie ta magde bo dalysmy mu zdjecie jej zeby mogl znalesc , no i wciagnie ja tez do otworu wentylacyjnego , i razem trzy nas wszystkie naraz przepcha na wylot znaczy wylot szybu na zewnatrz tej calej wiaty
no i wtedy sie ockniemy
i uciekniemy jego autem ;)
-
ann13
-
dean
-
ann13